Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ...!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2:40 ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ Η ΒΟΜΒΑ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2:40 ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ Η ΒΟΜΒΑ


12 σχόλια

  1. Αναμενόμενο το χτεσινό γεγονός. Η διχόνοια και η εμφυλιοπολεμική λογική καλλιεργήθηκε έντονα τα τελευταία χρόνια από όλα τα αστικά κόμματα αλλά και από την συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που δηλώνουν ότι τάχα «νοιάζονται για το μέλλον της κοινωνίας». Όσο τυχαία είναι η επίθεση στο Πέραμα άλλο τόσο τυχαία … είναι και η προβολή της θέσης των Σταλινικών ότι «θα τους καρφώσουμε τα σφυροδρέπανα στην καρδιά».
    Παραμονές απεργιακών κινητοποιήσεων συμφέρει τους πάντες - και κυρίως τους κομματάρχες - να υπάρξουν νεκροί από οποιαδήποτε πλευρά με στόχο να υπάρξει συσπείρωση στην βάση των «άκρων» όμως με άμεσο επακόλουθο την αναζωογόνηση της καθεστωτικής δομής και παρουσίας μέσα στα κλιμάκια της εξουσίας. Αν το γεγονός της Αμφιάλης δεν είναι μια ακόμη σύγκρουση μεταξύ οπαδών που τυγχάνει να είναι σχετικά «πολιτικοποιημένοι», τότε είναι ένα ακόμη επεισόδιο μεταξύ ανθρώπων της άκρας δεξιάς και της άκρας αριστεράς που φέρονται όχι ως πολιτικά όντα αλλά ως «οπαδοί».
    Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι εκείνη την ημέρα τόσο ο φερόμενος ως δράστης 45χρονος αλλά και ο νεκρός 34χρονος προτίμησαν να σπαταλήσουν πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους για να παρακολουθήσουν την «αγωνιστική» πορεία ενός μαγαζιού που ονομάζεται ποδοσφαιρική ομάδα. Έτσι λοιπόν σε μια λαϊκή συνοικία όπου νέοι άνθρωποι αυτοκτονούν και οικογένειες διαλύονται γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ή δεν μπορούν να βρουν φαγητό, ένας έλληνας εργάτης καρφώνει το μαχαίρι στην καρδιά ενός άλλου έλληνα εργάτη ενώ την ίδια στιγμή οι εξουσιαστές γελάνε με το θέαμα του αλληλοσπαραγμού του ελληνικού προλεταριάτου.
    Βούτυρο στο ψωμί της εξουσίας η εν λόγω εξέλιξη, αφορμή για τεταμένο κλίμα το περιστατικό. Ναι είναι αλήθεια, ο 34χρονος αριστεριστής υπνωτισμένος από το αντιφασιστικό δηλητήριο που σπέρνει ο Κωνσταντίνου και η παρέα του δεν θα το σκεφτόταν και πολύ για να κάνει το ίδιο σε έναν «φασίστα». Από την άλλη μεριά κάποιος με 2 παιδιά στο σπίτι να τον περιμένουν και με δυσκολία στο μεροκάματο προτίμησε να εμπλακεί σε μια κατάσταση άνευ ουσιαστικού στόχου και να ρισκάρει τα πάντα για να στείλει στο χώμα όχι τον πρεζέμπορο που πουλάει ηρωίνη κάτω από το σπίτι του, όχι τον πολιτικό που ψήφισε το μνημόνιο αλλά έναν 34χρονο που ήξερε από παλιά και μέχρι χτες μπορεί και να έπιναν καφέ δίπλα δίπλα.


    Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει νεκρός ανάμεσα στους λεγόμενους «ακροδεξιούς» και «ακροαριστερούς». Πολλοί οργίστηκαν με τον φόνο του Φύσσα και ζητούν … εκδίκηση. Ξεχνούν όμως ότι οι ίδιοι ξεκίνησαν το «γαιτανάκι» μίσους ουρλιάζοντας για «νέο γύρο», «εμφύλιο τώρα» τον καιρό που κάποιοι υπνωτισμένοι από την προπαγάνδατου συστήματος δεν είχαν απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα.
    Ο ΕΧΘΡΟΣ είναι στο Σύνταγμα και κυκλοφορεί με ακριβές λιμουζίνες, τρώει σε εστιατόρια πολυτελείας ενώ ανάμεσα σε άλλα … καθορίζει το μέλλον μας!

    Το δανείστηκα απο αλλού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σύννεφα είχαν μαζευτεί από καιρό και ήταν θέμα χρόνου το πότε θα ξεσπούσε η καταιγίδα. Με την πρώτη σταγόνα αίματος ξεκίνησε κι ο συντονισμένος οχετός από τους “διαμορφωτές άποψης”, από τους “κοινοβουλευτικούς πατέρες”, από τους “αναλυτές”, από την αριστερά, που χάρηκε ενδόμυχα διότι βρήκε επιτέλους το θύμα που επιζητούσε για την επίρρωση της αντιφασιστικής επιχειρηματολογίας της.
    Τα εύκολα λόγια, οι εύκολες καταδίκες, οι εύκολες λεκτικές επαναστάσεις, το δήθεν ψύχραιμο κράτημα ισορροπιών πέφτουν δυνατά πάνω στα κεφάλια μας σαν τοξική βροχή. Αστράφτει η υποκρισία και αποκαλύπτεται γυμνή, στραβή και ξεδοντιάρα. Και πάνω στο χαμό και στην αντάρα, οι χορτάτοι τρίβουν τα χέρια τους επειδή ο ένας πεινασμένος έφαγε τον άλλο.

    Και αυτό απο αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να μας πουν αυτος που τεμαχισε την γιαγια του πριν λιγες μερες που ανηκει πολιτικα;;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατεβάστε το βίντεο στον δίσκο σας γιατί θα το εξαφανίσουν απο το YOUTUBE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πουσταρα αλοιθωρε ευαγγελατο ,σκυλιασατε ρουφιανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιωργαρε μια χαρα τα καταφερες.......ενας λιγοτερος αριστερος περισσοτεροι εθνικισετς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι ρωτασ και ρωτασ ρε ευαγγελατε..ειπε στον αριστερο ο ανθρωπος..τι δεν καταλαβαινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αίθουσα δικαστηρίου ,ο μάρτυρας και οι δικηγόροι ο ευαγγελάτος ο πρόεδρος ο προτοψάλτης εισαγελεύς η αλλη απο πάνω η πολιτική αγωγή , γιατί να πάει στο δικαστήριο ο τύπος ; εδω όλα ειναι ξεκάθαρα οι δημοσιοκάφροι σε θέση δικαστών ,
    αν αυτό που κάνουν λέγεται δημοσιογραφία τότε έχει χαλάσει πολύ ο κόσμος η δικαιοσύνη βρήκε την όραση της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΕΟΣ !!!


    Λύκος εν αιτία γίνεται καν φέρει καν μη φέρει.
    απόδοση: ο λύκος κατηγορείται φταίει-δε φταίει

    Αρχαιοελληνική Παροιμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάτσε Ελένη, κάτσε ρε Ελένη, βρέ ελενίτσα, βρε λενάκι, βρέ λενιώ μου, κατσε βρε κορίτσι μου...αντε και γαμήσου μωρή βρώμα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑΤΖΗΔΕΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ..ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ..ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΤΕ ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΑΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΠΡΟΔΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ..ΕΦΙΑΛΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.