Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤH ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ STANLEY H ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ... ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΚΡΑΙΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΗΣ...!!!

Στην Αθήνα θα πάνε μέλη του ακραίου εθνικιστικού κόμματος της Αλβανίας "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία", για να πουν ότι η μισή Ελλάδα τους...


Στην Αθήνα θα πάνε μέλη του ακραίου εθνικιστικού κόμματος της Αλβανίας "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία", για να πουν ότι η μισή Ελλάδα τους ανήκει. Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο facebook, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα10:00 στο ξενοδοχείο Stanley (πλ. Καραϊσκάκη) πραγματοποιεί συγκέντρωση. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία θεωρεί, άκουσον άκουσον, ότι Αλβανία είναι η Ήπειρος και όλη η βορειοδυτική Ελλάδα (νομοί Φλώρινας – Καστοριάς). 

Το ελληνικό κράτος και η ελληνική διπλωματία, πρέπει να βγουν από την απέραντη νηφαλιότητά τους και να αντικρούσουν τώρα τον παράλογο και καθαρά επιθετικό ψευδοαλυτρωτισμό.

Τα μέλη της «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας», επιδίδονται σε ένα σκληρά ανθελληνικό προπαγανδιστικό πόλεμο, αποκαλούν «αιμοσταγείς τους Έλληνες γιατί έκαναν εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων», αν είναι δυνατόν(!) και τονίζουν για Ήπειρο και τους δύο δυτικομακεδονικούς νομούς: «Πρόκειται για αλβανικές περιοχές, που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών".

Με θράσος ισχυρίζονται ότι"η μη καταγραφή των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων, δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν".

Αυτά αποτελούν ανεπίτρεπτες προκλήσεις, που πρέπει να σταματήσουν.

katoci.com

--------------------------------


11 σχόλια

  1. ΝΑΙ ! τους ανηκει κομματι Ελληνικης γης !

    Και συγκεκριμενα το υπεδαφος , εκει που βρισκονται για παντα θαμμενοι οι συγγενεις τους απο το 1821,το 12-13 ,το 40 , το 45-49 .

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευκαιρια να φαν το ξυλο της χρονιας τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΤΑΝ ΦΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΧΑΖΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν χρειαζεται τιποτα το ιδιαιτερο για να αντιμετωπιστουν. Μια μυγοσκοτώστρα είναι αρκετή. Αντε και κανένα φλιτάρισμα από καυσαέρια F-16.

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/10/2-sos-25.htm
    Στόχε μπορείς να το ψάξεις να μας ενημερώσεις έγκυρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. elate na ta parete ama mporite fisika , vromiarides . edo einai Ellada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κρατος της αλβανιας γεννηθηκε το 1913 σαν βασιλειο της αλβανιας απο τους Ιταλους! Γιατι θελανε να πατησουν ποδι στα βαλκανια οι τοτε Φασιστες!ειδες ομως τι παθανε! τι μαλακιες λες ρε παιδακι μου αμυαλο? ειναι δυνατον να μπορεσετε να επιβληθειτε στους Ελληνες? Ποιος ?Εσυ?Δεν καταλαβες οτι οι Ελληνες ειναι φιλοτιμοι αλλα και συνναμα ΥπερΕθνικιστες? Μπιλακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κρατος της αλβανιας γεννηθηκε το 1913 σαν βασιλειο της αλβανιας απο τους Ιταλους! Γιατι θελανε να πατησουν ποδι στα βαλκανια οι τοτε Φασιστες!ειδες ομως τι παθανε! τι μαλακιες λες ρε παιδακι μου αμυαλο? ειναι δυνατον να μπορεσετε να επιβληθειτε στους Ελληνες? Ποιος ?Εσυ?Δεν καταλαβες οτι οι Ελληνες ειναι φιλοτιμοι αλλα και συνναμα ΥπερΕθνικιστες? Μπιλακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κρατος της αλβανιας γεννηθηκε το 1913 σαν βασιλειο της αλβανιας απο τους Ιταλους! Γιατι θελανε να πατησουν ποδι στα βαλκανια οι τοτε Φασιστες!ειδες ομως τι παθανε! τι μαλακιες λες ρε παιδακι μου αμυαλο? ειναι δυνατον να μπορεσετε να επιβληθειτε στους Ελληνες? Ποιος ?Εσυ?Δεν καταλαβες οτι οι Ελληνες ειναι φιλοτιμοι αλλα και συνναμα ΥπερΕθνικιστες? Μπιλακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.