Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ" ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ!

Για να τους είχατε δείτε που παρεξηγήσει τους ανθρώπους... Κρίση ειλικρίνειας "χτυπάει" την Αριστερά Χάος στην κυβέρνηση και &#...

Για να τους είχατε δείτε που παρεξηγήσει τους ανθρώπους... Κρίση ειλικρίνειας "χτυπάει" την Αριστερά

Χάος στην κυβέρνηση και ''μπάχαλο'' στον ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο πριν τον Λαφαζάνη ο Στρατούλης δήλωνε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κυβερνήσει με πρώτο μέλημα την μονομερή διαγραφή του χρέους.




Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του καλεί το λαό να δώσει τη «χαριστική βολή» στην κυβέρνηση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έριχνε μια... βόμβα!

«Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε», είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «αδειάζοντας» επί της ουσίας τόσο το ίδιο το κόμμα όσο και τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν κρύβει πως θέλει εκλογές.

Η δήλωση Λαφαζάνη σήμανε... συναγερμό στην Κουμουνδούρου και εκτιμήσεις λένε πως όσα είπε, δεν ήταν τυχαία. Άλλωστε, απομένουν μόλις λίγοι μήνες μέχρι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα επιδιώξει ένα ενιαίο κόμμα.
Ως επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν είναι σύμφωνος με αυτό το ενδεχόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ



1 σχόλιο

  1. φυσικα και ειμαστε ετοιμοι να κυβερνησουμε,...με τα 600δις απο τους ομογενεις,τα 300 απο Ρωσια και αλλα 300 απο Κινα θα σας δωσουμε ολους αυξησεις 300%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.