Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...!!! Η ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "ΤΖΕΦΡΥ" ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...! ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ...

Πριν λίγο η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια απεκάλεσε με το βαφτιστικό του όνομα τον ΓΑΠ μέσα στην Βουλή αποκαλώντας τον Τζέφρυ...


Πριν λίγο η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια απεκάλεσε με το βαφτιστικό του όνομα τον ΓΑΠ μέσα στην Βουλή αποκαλώντας τον Τζέφρυ... προκαλώντας έντονες αντιδράσεις... κι έναν πανικό μέσα στο κοινοβούλιο...


Αν δεν αντέχουν την αλήθεια οι φίλοι του ΓΑΠ ας μετακομίσουν... Ψάχνουμε για τα ντοκουμέντα για να το ευχαριστηθούμε όλοι μαζί παρέα!

Το ρεπορτάζ του Χατζηνικολάου για την ομιλία της Ζαρούλια λέει: 

Εντονα αντέδρασε ο προεδρεύων του Σώματος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης στους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και τις βαριές εκφράσεις κατά των μεταναστών, που χρησιμοποίησε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια.

Η Ελένη Ζαρούλια αποκάλεσε τους μετανάστες τρισάθλιους και υπάνθρωπους.

Ο κ. Δραγασάκης ζήτησε να σταλούν στην Διάσκεψη των προέδρων τα πρακτικά με την ομιλία της κ. Ζαρούλια τονίζοντας ότι όλα αυτά που λέει εκθέτουν τη χώρα στο εξωτερικό λόγω διεθνών συμβάσεων που έχει ψηφίσει.
Για μερικά λεπτά υπήρξε ένταση στην ολομέλεια της Βουλής με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αντιδρούν έντονα και τον κ. Δραγασάκη να τους επισημαίνει ότι ελπίζω κάποτε να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει δημοκρατία.


ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΞΥΔΙΑ ΛΕΜΕ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ... Ο ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ...!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!!

--------------------------------------


8 σχόλια

  1. EE GIATH JEFFREY DEN TON LENE????KALA TON EIPE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη Δραγασάκη (δεν σε λεω αγαπητό ούτε κύριο γιατί για μένα δεν είσαι) όταν λες "αυτά που λέει (η κ. Ζαρούλια) εκθέτουν τη χώρα στο εξωτερικό λόγω διεθνών συμβάσεων που έχει ψηφίσει." μάθε πως η "χώρα" όπως αποκαλείς την Ελλάδα ουδέποτε ψήφισε κάποια σύμβαση. Οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες τις ψηφίζουν ερήμην του ειρωνικά αποκαλούμενου και "κυρίαρχος" λαού. Όσο για την "έκθεση" της χώρας στο εξωτερικό, μια παροιμία λέει πως "χεστήκαμε και η βάρκα γέρνει". Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν η Ελλάς βάλλεται πανταχόθεν από το "εξωτερικό". (ΔΝΤ, ΕΚΤ. ΕΕ. και λοιπά μασωνο-καφενεία) για να μην τους..."δυσαρεστήσουμε". Η κ. Ζαρούλια όμως κάνει ένα λάθος. Οι λαθρομετανάστες εισβολείς δεν είναι "υπάνθρωποι" διότι ποτέ δεν υπήρξαν άνθρωποι για να ...υποβιβαστούν (όχι από την Standard & Poors αλλά από τα πεπραγμένα τους)!!!!! Απλά ανήκουν στην κατηγορία των ανθρωποειδών. Ελπίζω η αγαπητή κ. Ελένη να διορθώσει το λεκτικό "σφάλμα" της στο μέλλον!!!!!! Υ.Γ. Όταν λες "δημοκρατία" τι ακριβώς εννοείς;;;; το ξεπούλημα, την προδοσία, τον εξευτελισμό, το ρήμαγμα της Ελλάδος τις δολοφονίες των Ελλήνων από τους εισβολείς; τι απ' όλ'αυτά η όλα αυτά;;;;;; Με πολύ απέχθεια, Γ. Καραϊσκάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ν ΑΓΙΑΣΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΡΧΗΓΙΝΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MPRAVO ME KALIPSES PLIROS. PAPADOPOULOS APO MONTREAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Standard & Poors
    εχεις μεταφρασει τι σημaiνει standard kai ti poors (Poor)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχει δικιο να μιλα ετσι η κ Ζαρουλια οταν οι. Τρεις μας κυβερνησεις ζητουσαν τους ψηφους τους πχ Καμινης ηταν καλα κ τους πειραξαν τα λογια της κ Ζαρουλιας κ οχι οι αισχρες τους πραξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τους πειραξαν τα λογια της κ Ζαρουλιας κ οχι οι αισχρες τους πραξεις .βεβαια υπαρχει κ το ψηφοθηρικο συμφερον απο εκει δεν παιρνουν ψηφους πχ Καμινης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχει δικιο η κ Ζαρουλια εκεινη εχουν συμφερον που παιρνουν τους ψηφους των μεταναστων πχ Καμινης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.