Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!!

dete.gr._ Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, όταν συγγενείς ασθενούς που έχρηζε νοσηλείας στη...

dete.gr._ Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, όταν συγγενείς ασθενούς που έχρηζε νοσηλείας στη ΜΕΘ φέρονται να απείλησαν τους γιατρούς, προκειμένου να βρεθεί το «πολυπόθητο» κρεβάτι.

«Βρείτε κρεβάτι για τον άνθρωπό μας, αλλιώς θα καλέσουμε τη Χρυσή Αυγή» είναι τα λόγια που φέρονται να είπαν στους γιατρούς που εφημέρευαν, οι οποίοι τα εξέλαβαν ως απειλή, υπέβαλαν αναφορά στη Διοίκηση του νοσοκομείου και σκοπεύουν να καταθέσουν μήνυση, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γνώμη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί της ΜΕΘ του νοσοκομείου κατήγγειλαν πως δέχθηκαν φραστική επίθεση και απειλές για κλήση της Χρυσής Αυγής από συγγενείς ασθενούς που νοσηλευόταν για πολλές μέρες στην καρδιολογική κλινική. Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι συγγενείς του αρρώστου απαίτησαν να κάνουν έλεγχο στη ΜΕΘ, για να διαπιστώσουν οι ίδιοι αν υπάρχουν κενές κλίνες, καθώς ο ασθενής είχε διασωληνωθεί την προηγούμενη μέρα και νοσηλευόταν προσωρινά στη Μονάδα Εμφραγμάτων στο κτήριο του «409».

Ο γιατρός που ήταν έξω από τη ΜΕΘ δεν επέτρεψε στους συγγενείς να εισέλθουν στον χώρο και τα... αίματα άναψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς του ασθενούς διαμαρτυρήθηκαν προς τον γιατρό, λέγοντας ο ένας απευθυνόμενος στον άλλο «πάρε τηλέφωνο τη Χρυσή Αυγή, για να δούμε αν θα βρουν κρεβάτι».
Ο γιατρός υποστηρίζει ότι προσπάθησε να τους εξηγήσει τη διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις, από τη στιγμή που αποδεδειγμένα η ΜΕΘ δεν έχει κρεβάτι, και προς στιγμή ηρέμησαν.

Έπειτα από λίγο όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, επανήλθαν, μπήκαν μάλιστα στον χώρο εργασίας των γιατρών και προπηλάκισαν τη διευθύντρια ΕΣΥ και έναν ειδικευόμενο, την ώρα που συζητούσαν για τους νοσηλευόμενους ασθενείς.

Κλήθηκε η αστυνομία

Το προσωπικό της ΜΕΘ ζήτησε την προστασία της αστυνομίας, άνδρες της οποίας κατέγραψαν το περιστατικό, αφού στο μεταξύ οι συγγενείς του ασθενούς είχαν αποχωρήσει, ενώ υποβλήθηκε αναφορά και προς τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Από την πλευρά τους, οι γιατροί, που -όπως αναφέρουν- δέχθηκαν απρόκλητα τη φραστική επίθεση και την απειλή των συγγενών του ασθενούς, έχουν διαμηνύσει την πρόθεσή τους να υποβάλουν μήνυση.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η Τριμερής Επιτροπή των Γιατρών του Νοσοκομείου, τα μέλη της οποίας με ανακοίνωσή τους διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη Διοίκηση για τη μη φύλαξη της ΜΕΘ.

Κατήγγειλαν, δε, δημόσια «την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν οι γιατροί και μάλιστα με την απειλή της Χρυσής Αυγής, καθώς και την ψυχολογική πίεση που υπέστησαν από τη συμπεριφορά των συγγενών».

-------------------------

4 σχόλια

  1. καποτε λέγαμε οτι θα φωνάξω την αστυνομία τώρα αλλάξαν τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. An eitane ypanthropoi tote tha vriskane amesos krevati....Dendia Kane Koukou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΘΟΣ !!

    Ουτε Χρυσες Αυγες ουτε φασαριες ουτε τιποτα...

    Οι συγγενεις επρεπε να πουν οτι ειναιο εκπροσωποι ΜΚΟ και ο ασθενης οτι ειναι λαθρο και ονομαζεται Αλι .

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά βρέθηκε κρεβατι για τον άνθρωπο;;
    Στο δίλλημα φακελλάκι ή Χρυσή Αυγή, η Χρυσή Αυγή κάνει ανέξοδα και καλύτερα την δουλειά σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.