Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ - ONALERT...!!! AN Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ...!!!

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...! Αντιγράφουμε από το onalert._ Δεν άντεξαν ούτε ένα μήνα! Ο εκπρόσωπος Τύπου παρακαλώ της Χρυσής Αυγής ο οποίος επικαλε...



Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...!

Αντιγράφουμε από το onalert._ Δεν άντεξαν ούτε ένα μήνα! Ο εκπρόσωπος Τύπου παρακαλώ της Χρυσής Αυγής ο οποίος επικαλείται συνεχώς…τη Δημοκρατία και απαιτεί να του δίνουν το λόγο οι δημοσιογράφοι που υποτίθεται δεν τον καλούν στα πάνελ,ο νεαρός Ηλίας Κασιδιάρης ,έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της οργάνωσης που κατόρθωσε να “τρυπώσει” στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σε μία επίδειξη απίστευτης ανανδρίας και φασισμού, χαστούκισε σε ζωντανή μετάδοση τη υποψήφιας βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη ,αφού πρώτα έριξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της υποψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου!

Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή.Μην παριστάνουμε τους έκπληκτους.Μόλις χθες ο κ.Κασιδιάρης είχε δίκη στην οποία είναι κατηγορούμενος πάλι για υπόθεση που έχει να κάνει με συνέργια σε βιαιοπραγία.Το Δικαστήριο ανέβαλε τη δίκη για τις 11 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΣΤΟΧΟΥ": ΟΤΑΝ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ... ΣΦΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ...!!!!

-------------------------------

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ 550  

3 σχόλια

  1. kala tis ekane tis lesvias
    kai tou pornidiou apo to siriza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΟΧΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΑΙ. Η ΤΟΥΡΚΟΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΚΑΝΕΛΗ "ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΔΙ" ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΗΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο ρε Ηλία , ν΄ αγιάσει το χεράκι σου ! ΄Ενα ποτήρι νερό και ένα φευγάτο στον αέρα χαστούκι στις παλιο - πατσαβούρες Δούρου και Κανέλλη , τα τσοντο - κάναλα το ανήγαγαν σε εθνικό θέμα ! ΄Οταν η ανωμαλάρα η Κανέλλη απείλησε ότι θα σφάξει "μούγκα στην στρούγκα" οι δημοσιο - κάφροι ! Ε ρε κρεμάλα που χρειάζεται σε όλους σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.