Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ... EROĞLU: «ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ»

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΕΞΕΙΣ, Ε...

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ... ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ:

Παράπονα στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τον πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, Derviş Eroğlu.

«Άρχισε να εξαντλείται η υπομονή των Τουρκοκυπρίων, αν και δεν μας αναγνωρίζει η υφήλιος το κράτος της ΤΔΒΚ είναι μια πραγματικότητα.

Κατά την υποδοχή της Αντιπροσωπείας του Συλλόγου Βετεράνων του Hatay, ο πρόεδρος Derviş Eroğlu επέκρινε την Ευρωπαϊκή Ένωση που παραδίνει τον Ιούλιο την προεδρία της κοινότητας στην Ρωμαίικη διοίκηση, ενώ στη νήσο υφίστανται δύο ξεχωριστά κράτη.

«Αναφέρουμε πολύ συχνά πως πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, διότι η Ρωμαίικη διοίκηση υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα επιδείξει πρόθεση συμφωνίας μαζί μας, αλλά δυστυχώς δεν εισακούγεται η φωνή μας ή την ακούνε αλλά κάνουν πως δεν μας ακούν», είπε χαρακτηριστικά ο Eroğlu.

Ο πρόεδρος Eroğlu, σημειώνοντας πως ο χρόνος επουλώνει όλες τις πληγές δήλωσε πως έχει αρχίσει να εξαντλείται η υπομονή του Τουρκοκυπριακού λαού και είπε «Μετά από τις διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται εδώ και πολλά χρόνια, πρέπει πια να παρθεί μια τελική απόφαση».

Ο κος Eroğlu, εφιστώντας την προσοχή στην ίδρυση της ΤΔΒΚ με την υποστήριξη της Τουρκίας, εξέφρασε τον ενθουσιασμό για τους Βετεράνους που επισκέπτονται τα εδάφη που πολέμησαν πριν από 38 χρόνια και ήρθαν να τιμήσουν τους φίλους τους που έπεσαν μάρτυρες στα εδάφη αυτά.

-------------------------------

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ 550  

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.