Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΛΑΒΙΚΟ ΦΥΛΟ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ DNA!

Έρευνα με ανάλυση του DNA που διήρκεσε έξι χρόνια, σχετικώς με την πραγματική καταγωγή των Σκοπιανών διεξήγαγε το Ινστιτούτο Ιατροδικαστική...


Έρευνα με ανάλυση του DNA που διήρκεσε έξι χρόνια, σχετικώς με την πραγματική καταγωγή των Σκοπιανών διεξήγαγε το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής της πόλεως των Σκοπίων. Σύμφωνα με τον καθηγητή Ζλάτκο Γιακόφσκυ, που τόνισε ότι η έρευνά του δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, τα γονίδια των Σκοπιανών είναι σχεδόν παρόμοια με των Σέρβων και των Βουλγάρων. Σύμφωνα με την ανάλυση των γενετικών πληροφοριών (DNA) που έκαναν επιστήμονες από τα Σκόπια, διαπιστώθηκε ότι η σύσταση των γονιδίων των σλαβικής καταγωγής πολιτών της FYROM, βρίσκονται πολύ κοντά στα γονίδια των Σέρβων και των Βουλγάρων.

Άρα, το προφανές, ότι οι Σκοπιανοί είναι σλαβικό φύλο –κι όχι απόγονοι του… Μεγάλου Αλεξάνδρου- αποδεικνύεται και επιστημονικώς. Χώρια που ένα μεγάλο ποσοστό εξ’ αυτών έχει στις φλέβες του ελληνικό αίμα, χωρίς να το γνωρίζει. Αυτά βεβαίως είναι ψιλά γράμματα για τους υποκινητές τους (Σόρος και… ΣΙΑ), που θα συνεχίσουν απτόητοι να υποθάλπουν την ύπουλη προπαγάνδα περί… απευθείας απογόνων των αρχαίων Μακεδόνων, γιατί σκοπό έχουν να διαλύσουν την Ελλάδα μας!

Εμείς, φυσικά, όλα τα παραπάνω τα γνωρίζαμε και ήταν προφανή. Να, όμως, που τώρα έρχεται να μας επιβεβαιώσει και έρευνα Ινστιτούτου των Σκοπίων.

xryshaygh.wordpress.com

1 σχόλιο

  1. OI ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ''MONKEYDONIANS''(ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ)!!VARDARSKA ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΤΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ....ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ.....ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΜΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ,ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ!!!!ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΡΟΥΜΑΝΟΙΝΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ,ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ!!ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ.....!!!
    -ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!
    -ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!
    -ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!
    -ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.