Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" Κατέβασε την Ελληνική Σημαία από τον ιστό του σχολείου ο 18χρονος Πολωνός που επιτέθηκε και τρ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"



Κατέβασε την Ελληνική Σημαία από τον ιστό του σχολείου ο 18χρονος Πολωνός που επιτέθηκε και τραυμάτισε με σπαθί τον φύλακα και τον Υποδιευθυντή του σχολείου στο 1ο Λύκειο Αμαρουσίου. Ο 18χρονος Πολωνός που έχει χάσει χρονιές και είναι ενήλικας βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και ίσως φτιαγμένος από ψυχοτρόπες ουσίες. Το γεγονός όμως ότι μπήκε στο στόχαστρο του η Ελληνική Σημαία του σχολείου λέει πολλά. Την αστυνομία ειδοποίησαν από το Δημοτικό Σχολείο που βρίσκεται δίπλα και κολλητά με το Λύκειο που έγινε το σοβαρότατο περιστατικό. Τα τραύματα του φύλακα και του Διευθυντή που βρίσκονται νοσηλευόμενοι στο Αγία Όλγα είναι ευτυχώς επιπόλαια. Η επίθεση έγινε περίπου στις 11 και 20 το πρωϊ!


www.stoxos.gr

18 σχόλια

  1. ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ ΚΑΙ ΦΆΤΕ ΤΟΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΈΝΟ. ΤΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΡΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΟΥ ΟΡΙΣΟΥΝ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ,ΣΤΑ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ.Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ.ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΣΑΝ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος γράφει: 15/11/11 2:00 μμ Απάντηση ΘΑ ΤΟΥ ΟΡΙΣΟΥΝ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ,ΣΤΑ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ.Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ.ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΣΑΝ ΖΩΑ.
    --------------------------------------------------------

    akrivos etsi einai.. afto fonazo tosa xronia...!

    PERNAME TOUS DIKOUS MAS APO FOTIA KAI SIDERO.. KAI STA ALODAPA SKOUPIDIA KANOUME TOUS POLITISMENOUS...

    TETOIO KSEFTYLISMENO KRATOS KANAME , ME AFTA TA SKOULIKIA, POU ME TON PSHFO MAS VALAME PANO STON SVERKO MAS.. AS PROSEXAME...

    XRYSH AVGH.. ETSI GIATI GOUSTARO, ETSI GIATI SYXENOME TO SHMERINO KRATIKO IDIOMA.. ORA NA APELEF8EROSOUME KSANA THN PATRIDA MAS..

    LAKIS GALIOURIS.

    ( OIKOGENEIA - PATRIDA )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΝΥΜΟ
    ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ...ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΑ ΜΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΑΣΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. as tous diw3oun poia!!!den paei allo....gemisame 3enous!!!3enoi sth eiddia mas thn xwra!!!eleos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΛΗΞΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ....ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν δεν γνωριζετε πως ακριβως εχουν τα γεγονοτα, ολοι εσεις που κραζετε, καλο ειναι να μην μιλατε! Ξερετε πολυ καλα οτι οι δημοσιογραφοι και τα ΜΜΕ γενικα τα παραφουσκωνουν και τα τροποποιουν οπως θελουν!Δεν λεω πως εχετε αδικο, πολλοι αλλοδαποι θελουν απελαση, ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ηταν ο αλλοδαπος που με μανια κατεβασε, εκαψε, εφτυσε ή κατουρησε την ελληνικη σημαια!Το παιδι αυτο(που βεβαιως και δεν ηταν στα λογικα του εκεινη τη στιγμη, που πιθανοτατα ειχε κανει χρηση) κατεβασε την ελληνικη σημαια και την τυλιξε γυρω απο το σωμα του(πραγμα το οποιο δεν σχολιασε κανενας και εμειναν ολοι απλα στο οτι κατεβασε τη σημαια).Ακομη, αναφερεται πως "εσφαξε"!Πραγμα το οποιο δεν ισχυει γιατι αν ηθελε να τους σφαξει δεν θα μπορουσε να το κανει?Οποτε λοιπον εμενα δεν με νοιαζει να αλλαξετε γνωμη απλα να σκεφτεται ο καθενας καλα κατι πριν το πει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και σωστό είναι να μην βγάζουμε συμπεράσματα από ένα και μοναδικό συμβάν που όμως δεν παύει να είναι ενδεικτικό της όλης καταστάσεως που επικρατεί σήμερα στην χώρα (μας?).
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση το σίγουρο είναι ότι ο δράστης ήταν τελείως εκτός ,είτε λόγω ουσιών είτε λόγω διανοητικής η ψυχικής κατάστασης.(Στην δική μου συνείδηση δεν αθωώνεται.Όμως ...)
    Ίσως ο νόμος να τον αθωώσει (πράγμα σύνηθες )Στη νέα τάξη πραγμάτων ανθρώπινα δικαιώματα έχει μόνο ο δράστης και ποτέ το θύμα που όλοι σπεύδουν να το ξεχάσουν,ενώ ταυτόχρονα τρέχουν να αγκαλιάσουν και να προστατεύσουν τον εγκληματία! μήπως λέει και παραβιασθούν τα ανθρώπινα διακαιώματα του !!! (Έλεος χριστιανοί ο νόμος και η πολιτεία αντί να βοηθούν τον νομοταγή πολίτη- θύμα,βοηθούν αυτόν που εργάζεται για την κατάλυση του νόμου και της πολιτείας.Κατ' επέκτασιν ο νόμος με αυτόν τον τρόπο εργάζεται προς την κατεύθυνση της αυτοαναίρεσής του!)
    Στην Ελλάδα ,την Ευρώπη την Δύση του σήμερα όχι μόνο έχει εξασφαλισθεί η ατιμωρησία των ενόχων (ιδίως των αλλοδαπών )αλλά επιμελώς αποκρύπτονται πληροφορίες από τον λαό για τα στοιχεία της εγκληματικότητας που προήλθε λόγω της παγκοσμιοποίησης.
    θα ήθελα να μάθω πόσοι συνολικά Έλληνες έχουν φονευθεί ,βιασθεί ή ληστευθεί από αλλοδαπούς από την ημέρα που καταργήθηκε το εμπόλεμο με την Αλβανία μέχρι σήμερα καθώς και πόσες συλλήψεις και καταδίκες έχουν υπάρξει.
    Θα ήταν δε χρήσιμο να ξέραμε και τα ποσοστά παραβατικότητας που έχει η κάθε εθνότητα ειδικά στη χώρα μας Και εννοώ όλους τους αλλοδαπούς που τους έχουν κάνει κράτος εν κράτει ενώ εμάς μας έχουν μετατρέψει σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας ,κινούμενα πορτοφόλια ή σκεύη ηδονής για τους μετανάστες (Μας ???) καταδικασμένους μέσα στην ίδια την χώρα (μας???) να τρέμουμε όλη την ημέρα ακόμη και κλειδαμπαρωμένοι μέσα στα σπίτια μας ,μην χάσουμε από τις οικονομίες και την τιμή μας, μέχρι και την ζωή μας ή την ζωή των προσφιλών μας προσώπων.
    Και την ώρα που ο λαός μας και οι λαοί της Ευρώπης τρέμουν από φόβο και αγανάκτηση ,οι δυνάμεις της προόδου :))) και η Νέα Τάξη πραγμάτων χειροκροτούν βλέποντας τα κατορθώματά τους.
    Θυμάμαι τον ΓΑΠ που σε κάποια προεκλογική περίοδο έλεγε ότι ο Έλληνας πολίτης έπαψε να φοβάται τον αστυνομικό και γελάω πικρά.
    Ο Έλληνας πολίτης πέρα από το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ζωή του ζει σε τόσο έντονα αστυνομοκρατούμενο κράτος (και φυσικά υπάρχει λόγος γι'αυτό ,αλλά ποιός δημιούργησε τις προϋποθέσεις και την αναγκαιότητα για κάτι τέτοιο- η παγκοσμιοποίηση και οι παγκοσμιοποιημένες μας κυβερνήσεις σπεύδω να απαντήσω για εσάς )πέρα από τον αστυνομικό έχει αρχίσει και φοβάται και την σκιά του,φοβάται τους πάντες και τα πάντα!
    Γιατί? αυτό είναι το όφελος του Έλληνα και του Ευρωπαίου πολίτη από την παγκοσμιοποίηση? Μήπως ο Έλληνας και ο Ευρωπαίος εκτός από την πατρίδα ,τον πολιτισμό ,την θρησκεία, την δουλειά του, την ηρεμία του ίσως και την ζωή του την δική του ή των οικείων του ή των συμπατριωτών του έχει κερδίσει κάτι αν δεν ανήκει στο μεγάλο κεφάλαιο !Τίποτα απλώς αισθάνεται εθνικά υπερήφανος :))) που δεν πάσχει από ξενοφοβία.
    Μας το είπαν και στην τηλεόραση παιδιά οπότε οφείλουμε να το πιστέψουμε! Περαστικά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. an htan to paidi soy na kindineye ua se elega egv mister proodeytike....πρεπει να μην ξαναβγει ποτε αλλα αν ξαναβγει παρτον σπιτι σου εμεις δεν θελουμε τετοια καθαρματα ...τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΩΝ MEDIA..ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ SITΕ ΒΕΒΑΙΑ..ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ??ΠΑΝΤΩς ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λοιπον εσυ mister εξυπνακια ανεγκεφαλε..δεν ειπα πως δεν ειναι ενοχος η κατι τετοιο...απλα ειπα πως τα πραγματα δεν βγαινουν στη δημοσιοτητα οπως ακριβως εχουν αλλα παραφουσκωνονται και τροποποιουνται ...το παιδι αυτο αγαπη θελει την οποια δυστυχως δεν μπορεσε να του παρεχει η οικογενεια του..Μετα απο το παραληρημα που τον επιασε 6 αστυνομικοι αρχισαν και τον βαραγαν με γκλοπ και τα πισω μερη των οπλων τους τον ματωσαν και τον μετεφεραν λιποθυμο στο τμημα....ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. re malakes liga me t filo m gia na min ginei xamos..t mme lene olo mlks ama den 3erete na min milate t elliniki shmaia den t katavese epeidh htan ap'tin polonia alla gia allous logous t opoious den gnwrizete apla merikoi p anoigoun t stoma tous xwris na 3eroun na vgaloun t skasmo kai n 3erete oti paidia san t .....den yparxoun molis ma8ete t logo pou t ekane ayto pistepste m pws 8a metaniwsete gia osa exete pei kai elpizw na min perasete pote ayta pou perase o...... aderfe upomoni kai ola 8a pane kala kai s euxomai oso pio grhgorh anarwsh ginete....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TO ALODAPO SKOUPIDI DIEPRAKSE MIA EGKLHMATIKH PRAKSH...

    TO POS KAI TO GIATI DEN ME ENDIAFERH..

    OI ASTYNOMIKOI KANANE POLY KALA THN DOULEIA TOUS.
    BIA STHN BIA.. OF8ALMON ANTI OF8ALMOU...!

    KAI TORA ELPIZO NA APELA8H STHN PATRIDA TOU MOLHS EKTHSH THN POINH TOU...

    MONO ETSY 8A KSANAGINH H ELLADA AFTO POU HTANE...!

    APELASH SYMFONA ME TON NOMO SE OLA TA ALODAPA SKOPIDIA.

    AS PANE NA EGLHMATISOUNE STIS PATRIDES TOUS !!!!

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κυριε Λακη Γαλιουρη Ελληναρα!Μιλα εσυ για τα αλλοδαπα σκουπιδια και γαμα τη γλωσσα σου με τα greeklish..!Το παιδι το γνωριζω και ειναι απ τα καλυτερα παιδια...πολλα προσωπικα προβληματα ειχε...βουλωστε το οσοι δεν ξερετε καμμενα πλασματα-προβατα των ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΤΥΛΙΞΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ!ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ.ΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΜΑΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ,ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΥΒΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ.ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΔΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας μάθουμε να γράφουμε πρώτα ελληνικά οι θερμοί πατριώτες και μετά να κάνουμε πατριωτικά σχόλια.
    Μου έκανε πάντως εντύπωση ότι είναι Πολωνικής καταγωγής. Γενικά ως λαός είναι φυλήσυχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καποιοι λενε οτι ξερουν αυτο το σκουπιδι... Ντροπη και σε αυτους, ο σοφος λαος λεει, δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι. Τωρα βεβαια 8α μου πειτε οτι δεν ειναι φιλος σας, απλα ενας γνωστος σας.
    Ενα απο τα πραγματα που πρεπει να γινουν σε αυτη τη χωρα πριν λυσουμε το προβλημα με τους αλλοδαπους, ειναι να λυσουμε το προβλημα με τους δηθεν ελληνες που εχουν το θρασος να δικαιολογουν και να δινουν ελαφρυντικα σε τετοιες πραξεις, σε τετοια σκουλικια. Ξερετε γιατι αυτος ο τυπος μπορει να τη γλυτωσει στα δικαστηρια? διοτι αν ειστε και εσεις εκει παλιομαλακες και πειτε στο δικαστηριο αυτες τις μαλακιες που γραφεται και εδω,το δικαστηριο 8α του δωσει ελαφρυντικο λογω ψυχολογικων προβληματων και οτι δεν ειχε επιγνωση των πραξεων του λογω του οτι ηταν υπο την επηρια ουσιων και απλα 8α τον χωσουν σε κανενα ιδρυμα για αποτοξινωση.. Στην τελικη δηλαδη 8α προσπαθησουμε να τον κανουμε και ανθρωπο.
    Οπως λεω συνεχεια, για να κα8αρισει η Ελλαδα μας πρεπει πρωτα να κα8αρισουμε μερικες χιλιαδες σαπιους δη8εν Ελληνες που ζουν αναμεσα μας και καταστρεφουν τον πολιτισμο μας. Βλεπεται δεν ειναι ουτε 300 ουτε 500 ουτε 1000 .. ειναι παρα πολλοι, διοτι η σαπιλα που υπαρχει στη χωρα μας τοσα χρονια εχει γεννησει σαπιους και αυτοι αλλους με τη σειρα τους. Πρεπει να καταλαβεται πως ο σαπιος γονος μεγαλωνει με τη νοοτροπια του σαπιου γονεα και δυστιχως, πλεον εχουμε παρα πολλες γενιες απο αυτους.
    Σχετικα με τους παραπανω, παιζει να εισαστε και εσεις αλλοδαπα, η γεννια που νομιζουν οτι 8α μας φανε τη χωρα απο μεσα και προφανως αυτη τη εντυπωση δεν την εχουν μονο οι αλβανοι, υπαρχουν και αλλοι που εχουν τις ιδιες φιλοδοξιες.
    Επιστρεφω στο σκουπιδι, που τολμησε να απλωσει το χερι του,το ματωμενο με ελληνικο αιμα, στη σημαια μας.
    Εμεις ειμαστε αν8ρωποι και ειμαστε αναλωσιμοι, αλλα το ιερο μας συμβολο καθρεφτιζει ενα ε8νος που υπαρχει εδω και χιλιαδες χρονια και δεν προκειται να το χαρισουμε σε κανεναν. Αυτο το γαμηδι παραλιγο να σκοτωσει δυο αν8ρωπους και να καταστρεψει δυο οικογενειες, γεμισε με φοβο και εφιαλτες τα υπολοιπα παιδια που βρισκονταν μπροστα στο περιστατικο που πλεον θα φοβουνται να πατησουν ακομα και στο σχολειο, εδωσε αφορμη για να γελανε μαζι μας ακομα και οι πετρες που αφησαμε να συμβει κατι τετοιο και τελος βεβηλωσε το ιερο μας συμβολο...Τι αλλο χρειαζεται δηλαδη να γινει? Η τιμωρια για ολο αυτο 8α επρεπε να ηταν παραδειγματικη δημοσια εκτελεση των 'γονεων' που μεγαλωσαν τετοιο σκουπιδι και απελαση του μικρου πολωνου, να παει στην πατριδα του να τον μαζεψουν.
    Μπορει να ειμαι τερμα ρατσιστης, αλλα τουλαχιστον ξερω που ανηκω και ειμαι τοσο περιφανος για αυτο που ειμαι και 8α πολεμησω μεχρι τελευταιας ρανιδος του αιματος μου,για να υπερασπιστω τας σημαιας. Εσεις οι περι ανθρωπινων δικαιωματων, οι προοδευτικοι, οι καλυτεροι ανθρωποι που δεν ειστε ρατσιστες και αγαπατε ολον τον κοσμο καθιστε να σας σκοτωνουν τα παιδια, να σας βιαζουν τις γυναικες σας, να σας στελνουν στο νοσοκομειο ετοιμο8ανατους για 5 ευρο στη κολοτσεπη, να δουλευται για αυτους ενω σας συμπεριφερονται σαν τα σκυλια στην ιδια σας τη χωρα, ενω ενα εκατομυριο Ελληνες ειναι ανεργοι.. Τι αλλο να γραψω για να νιωσετε μερικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.