Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ -ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 2ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ- ΕΠΙΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ Η ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ... Τέσσερις υπόπτους συνέλαβε η αστυνομία στο Μπέρμιγχαμ της κεντρικής Αγγλίας, στο πλαίσιο ευρ...

ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...

Τέσσερις υπόπτους συνέλαβε η αστυνομία στο Μπέρμιγχαμ της κεντρικής Αγγλίας, στο πλαίσιο ευρείας αντιτρομοκρατικής επιχείρησης που συνδέεται με το Πακιστάν, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Σώμα.

Οι τέσσερις συλληφθέντες κρατούνται ως ύποπτοι για συγκέντρωση κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας στη Βρετανία και κατηγορούνται ότι ταξίδεψαν στο Πακιστάν όπου εκπαιδεύτηκαν.

Τρεις άνδρες ηλικίας 19 ετών και ένας 24χρονος τέθηκαν υπό κράτηση από τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Μονάδας των Ουέστ Μίντλαντς και συνελήφθησαν στον τόπο κατοικίας τους, στην περιοχή Σπάρκχιλ.

Εις βάρος οκτώ ανθρώπων, οι οποίοι συνελήφθησαν τον Σεπτέμβριο, έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας, γνωστής ως Επιχείρηση Πίτσφορντ.

Επτά από αυτούς θα παραπεμφθούν σε νέα δίκη.

Η αστυνομία των Ουέστ Μίντλαντς ανακοίνωσε ότι οι σημερινές συλλήψεις ήταν σχεδιασμένες και δεν έγιναν σε απάντηση κάποιας άμεσης απειλής προς τη δημόσια ασφάλεια. Μάλιστα οι αστυνομικοί που έκαναν τις συλλήψεις ήταν άοπλοι. (teras)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.