Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΟ ΓΑΜΠΡΟ... ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"!!!

ΕΞΙ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ... Από τον Μάρτιο του 2005 λίγες μέρες πριν την πρώτη ορκωμοσία του Κάρολου Παπού...

ΕΞΙ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ... Από τον Μάρτιο του 2005 λίγες μέρες πριν την πρώτη ορκωμοσία του Κάρολου Παπούλια ως Προέδρου της Δημοκρατίας, φωνάζει ο "Στόχος" ότι έχει τούρκο γαμπρό και πως την εγγονή του μάλιστα την λένε Λεϊλά. Γιατί το ανακάλυψαν τώρα και το κάνουν θέμα οι υπάλληλοι του Πεταλωτή μην μας ρωτάτε... Δείτε το ντοκουμέντο με το πρωτοσέλιδο του "Στόχου" και μετά μπορείτε να αναρωτηθείτε. Μα είναι δυνατόν; (Κι αναρωτιόντουσαν μερικά χρόνια αργότερα κάποιοι άλλοι, γιατί εντοπιζόντουσαν στελέχη της ΕΥΠ με βαλσιτσάκια πλησίον του Προεδρικού Μεγάρου...)

9 σχόλια

  1. Μπήκα στου Σόρος να δω τι λένε για τους αγανακτισμένους. Διαβάστε ρεζιλίκια. "Τωρα για την ομονοια , φευγωντας το βραδυ με την μηχανη ειδα την εν λογω γκομενα να βαραει εναν μεταναστη στην σταση που βρισκεται στην ομονοια (σ. δική μου, προφανώς η κοπέλα βρισκόταν σε άμυνα). Γυρισαμε να της πατησουμε κανενα κλωτσιδι (σ. τι ήρωες!) αλλα υπηρχαν 2-3 μηχανακια δικαβαλα που γυρναγαν γυρω γυρω απο τον σταθμο ομονοιας"
    Κοινός κάμποσοι βρωμοχαφιέδες θα χτύπαγαν μια κοπέλα που βρισκόταν σε διένεξη με έναν, ένας θεός ξέρει τι, αλλά επειδή δεν ήταν και τελείως μόνη της κλάσανε πατάτες και την κάνανε όπως ήρθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ!!!ΜΠΩΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ???ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΛΑΓΙΤΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΣΘΟΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ???.ΕΧ ΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΖΕΜ Ε ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΑΜΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ - ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ 8Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΣ. Η ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΤΗ ΔΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ 8ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΓΧΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ. ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΧ ΤΟ 6ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΑΛΑΓΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΛΙΘΙΩΝ Ή ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΩΝ ΟΜΩΣ ΩΣ "LARGE" ΤΥΠΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΛΟΧΟΥ ΟΝΟΜΑΣΊΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
    ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΑΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΕΝΩ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΊΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΠΧ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ Ή ΟΙ ΕΠΟΝΙΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) ΕΙΤΕ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ. ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Η ΝΔ ΠΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΑΣΥΔΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στην ήπειρο πάντως τελευταία αγαπούν πολυ τους τούρκους ειδικά ο νυν δήμαρχος θέλει να επιστρέψουν όσοι έφυγαν μετα την απελευθέρωση απο τον ελληνικο στρατό ..φαινεται περνούσαν καλα με τους τούρκους στα γιάννενα! Να τον χαίρονται τον δήμαρχο τους .Προσέξτε τι γραφει σε κάποιο σημειο .."κομμάτι απο την ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ "..
    http://www.proinoslogos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5203&catid=13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ο Χριστοφοράκος είχε Τούρκο πεθερό, μέτοχο με 2% στη SIEMENS. Νομίζω ότι ούτε αυτό είναι τυχαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ...ΛΕΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ...ΦΑΤΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ...ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕ !
    ΠΕΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΠΩς ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ο ...ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟς ΤΟΥΡΚΟς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kai omos kai o hontrokaramanlhs ton proteine kai o hristodoulos ton orkise oloi telika sto kolpo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.