Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΜΑΣ "ΔΟΥΛΕΥΑΝ" ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ - ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ;

Του ήταν "βαρύ" το χακί του Άκη, που εξαγόρασε την στρατιωτική του θητεία με 24.000 δραχμές, αλλά μετά έγινε υπουργός Εθνικής Άμυν...

Του ήταν "βαρύ" το χακί του Άκη, που εξαγόρασε την στρατιωτική του θητεία με 24.000 δραχμές, αλλά μετά έγινε υπουργός Εθνικής Άμυνας για να βγάλει τα σπασμένα! Έστειλαν μετά και τον Γιάννο για να "σκουπίσει", αλλά δεν πρόλαβε!

Για να δείτε πως τίποτε δεν αλλάζει και το δούλεμα προς τον ειρωνικά αποκαλούμενο "κυρίαρχο λαό" πάει σύννεφο, διαβάστε τι έγραφε ο "Στόχος" στις 14 Οκτωβρίου 2004 και αν βρείτε έστω και μια διαφορά με το σήμερα, να μας... τρυπήσετε τη μύτη:
"Στάχτη στα μάτια του λαουτζίκου είναι η απόφαση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, για τα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά προγράμματα, στα οποία είναι χωμένοι μέχρι το λαιμό, Γιάννος και Άκης. Όπως στάχτη στα μάτια του "κυρίαρχου" λαού είναι οι κορώνες του Άκη μέσα στη Βουλή, για πρωτοφανή δίωξη στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων! Και πως να πάει η καρδιά του Κωστάκη να στείλει στη φυλακή -εκεί δηλαδή που του αρμόζει- τον Άκη, όταν μαζί γλεντοκοπούσαν στα μπουζουξίδικα; Άλλωστε η φωτογραφία μιλάει μόνη της. Οι φιλίες κρατάνε απο παλιά, τότε που τα πίνανε αγκαλιά στο "Περιβόλι τ' Ουρανού", ενώ πιο πριν αλληλοτρώγονταν στη Βουλή για το... καλό του λαού! Ότι ακριβώς συμβαίνει και σήμερα. Ομοψυχία στο χορό, στο γλέντι, στο τραγούδι και στις κομπίνες, δεξιών και αριστερών. Και περιμένει ο λαός δικαιοσύνη και θεία δίκη. Και θα σας αποδείξουμε ότι κανείς δεν πρόκειται να πληρώσει για τα σκάνδαλα σε βάρος του Δημοσίου και της Εθνικής Ασφάλειας -εκτός και αν οι κοινωνικές συνθήκες το επιβάλλουν και ο κοιμώμενος λαός ξεσηκωθεί. Ο νόμος που είχε ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ (3126) περί ευθύνης υπουργών -ήξεραν τι έκαναν!- καθιερώνει σύντομη παραγραφή. Μπορεί λοιπόν το πόρισμα να κατηγορεί τον Άκη Τσοχατζόπουλο ακόμη και για κακουργήματα, υπάρχει όμως το αλλά. Η τελευταία ημέρα που έβαλε τη τζίφρα του για τις προμήθειες ήταν η 9η Μαρτίου 2000 και ως εκ τούτου έχουν μεσολαβήσει πάνω απο δυο τακτικές σύνοδοι της Βουλής και το αδίκημά του (σύμφωνα με το αναθεωρηθέν άρθρο 86 του Συντάγματος) έχει παραγραφεί! Κι ας έγιναν αίσχη και ας χάθηκαν λεφτά, που κατέληξαν στις τσέπες και στους τραπεζικούς λογαριασμούς υπουργών και ημετέρων. Φυσικά όταν ένας πολίτης κατηγορείται για κακούργημα, δηλαδή για το ίδιο αδίκημα με τον πρώην υπουργό και προσφάτως νυμευθέντα, το αδίκημα παραγράφεται το λιγότερο σε δεκαπέντε χρόνια! Είναι ντροπή για όλους μας να βγαίνει εκ του ασφαλούς ο Άκης, να το παίζει νταής, να τα βάζει με τους άξιους και έντιμους δικαστές, γνωρίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να τον ακουμπήσει. Και αυτό το αίσχος και τη σήψη οι πολιτικάντηδες το ονομάζουν δημοκρατία. Ο πολύς και νταής Άκης, που είχαμε την "τιμή" να είναι και υπουργός Εθνικής Αμύνης, το 1975 εξαγόρασε την στρατιωτική του θητεία έναντι 24.000 δραχμών. Διότι ήταν πολύ "βαρύ" το χακί για την προσωπικότητά του. Ο άνθρωπος λοιπόν που με εξαγορά "υπηρέτησε" την Πατρίδα -πλήρωσε δηλαδή όπως θα πλήρωνε για μισό κιλό τουλουμοτύρι- ακατάλληλος για το χακί, ήταν ο πλέον κατάλληλος για το υπουργιλίκι και μάλιστα του Εθνικής Αμύνης"!

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.