Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΤΟΥΡΚΟΙ "ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ" ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΥΓΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ...

ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΤΡΥΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΑΕΙ. ΖΑΛΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕ...

ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΤΡΥΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΑΕΙ. ΖΑΛΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...


Προσέξτε... δεν είναι ακόμη μια φωτογραφια! Πρόκεται για φωτογραφία από την χθεσινοβραδυνή και υποτιθέμενα ιδιωτική επίσκεψη του Νταβούτογλου στην Θράκη, που ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Διακρίνονται εμφανώς αγνώστου ταυτότητος "άνδρες ασφαλείας" οι οποίοι φορούν κίτρινα φωσφοριζέ γιλέκα (για να ξεχωρίζουν από το πλήθος) στων οποίων την πλάτη, όπως διακρίνεται σε μιά εκ των φωτογραφιών, αναγράφεται η λέξη GOREVLi στα τούρκικα. Σε ελεύθερη μετάφραση η λέξη GOREVLi σημαίνει ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ. 

Ασφαλώς Ελληνικές Αρχές Ασφαλείας δεν διακρίνονται πουθενά. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ένας υπουργός Εξωτερικών επισκέπτεται (έστω και... ιδιωτικά!) μιά ξένη χώρα, μαζεύεται πλήθος για να τον υποδεχθεί (έστω κι αν μεζεύεται από... περιέργεια), αλλά την Τάξη και την Ασφάλεια έχουν αναλάβει να την τηρήσουν κάποιοι αγνώστου προελεύσεως άνδρες με την ταυτότητα "GOREVLi" και πρώτος και καλύτερος ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης δεν έχει παραιτηθεί από εχθές, είτε από ευθιξία, είτε από ανικανότητα... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ που να μπορεί να μας απαντήσει ποιοί είναι αυτοί που κάνουν την δουλειά της Αστυνομίας φορώντας ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ στολές στον Εχίνο παρουσία του Νταβούτογλου;;; Γιατί ακριβώς περί αυτού πρόκειται...

Είναι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι το καθεστώς των Αθηνών έχει παραχωρήσει καθεστώς αυτονομίας στο τούρκικο προξενείο και τους εγκάθετους της ΜΙΤ στην περιοχή, που ασκούν πλέον καθήκοντα αστυνομικών αρχών... Οι τοπικές Ελλαδικές Αρχές έχουν δύο επιλογές. Η μία να παραμείνουν στις θέσεις τους συναινόντας την προδοσία, κάτι που ήδη διαπράτουν και η άλλη να σώσουν έστω και την τελευταία στιγμή, την τιμή τους και την αξιοπρέπεια τους, να καταγγείλουν το σάπιο καθεστώς των Αθηνών και να παραιτηθούν.

15 σχόλια

  1. Βασικα λεει Gorevli δεν ξερω αν σημαινει το ιδιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GOREVLi ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ. ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ. Η ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ! ΣΤΑ ΓΙΛΕΚΑ ΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ "ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ" ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και σκουπιδιάρης να σήμαινε από την στιγμή που το γράφει στα τούρκικα είναι πολύ μεγάλο θέμα. Τωρα που σημαίνει και κάτι άλλο είναι θέμα Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο και πρέπει να του δώσουμε την έκταση που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Görovli" de snmaivei "aksiwmatikos". Snmaivei "upeuthuvos", n "armodios", edw me tnv evvoia tou "diorgavwtn".
    Mporei va apodothei kai aplws ws "ergazomevos".
    Episnmn metafrasn sta Agglika akolouthei:

    1. in charge, on duty, responsible.
    2. /la/ charged with, assigned to, responsible for.
    3. official, functionary.
    4. jobholder, employee.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημαινει "Υπευθυνος". Και σημαινει επισης οτι η προδοσια εχει φθασει στο μεδουλι και κανενος δεν του καιγεται καρφι! Αυτοι που επρεπε ως τωρα ν αντιδρασουν ειναι αφαντοι κι ο ελληνικος λαος ειναι μουδιασμενος και κουρασμενος απ τη μακροχρονια πλυση εγκεφαλου που του εχουν κανει. Η αληθεια ειναι αυτη εχουμε κρατος μειωμενης εθνικης κυριαρχιας και ειμαστε σκλαβοι των νεοταξιτικων αφεντικων της υφηλειου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. görevli υπεύθυνος, εντεταλμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. görevli υπεύθυνος, εντεταλμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ama egrafe germanika tha sas piraze toso poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. PRODOTES PASOKOKOYMOYNES UA ERUEI H WRA SAS


    ZHTO H ELLAS

    ZHTO O ELLHNIKOS STRATOS
    AYTOS POY UA SAS TIMORISI ESAS PRODOTES
    ANUELLINEW KAI TOYS FILOY SAS TOYS MOGGOLOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "GOREVLi" = υπεύθυνος, εντεταλμένος, διορισμένος. Σε ό,τι αφορά την ερμηνεία. Για τα λοιπά συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ψυχραιμία αδέλφια.Έχει ειπωθεί: Οι Τούρκοι έχουν τα κόλυβα στη ζώνη τους.¨Οχι μόνο δε θα ξαναζωντανέψει η οθωμανική αυτοκρατορία που ονειρεύονται,αλλά θα διαλυθούν εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ERXONTE XRONIA DISKOLA IPE O KAZANTZIDIS PRIN PETHANI.DISTIXOS IRTHANE.SIMFONO ME TON:Ανώνυμος γράφει:
    12/3/11 12:16 πμ.THA DIALITHOUN ENTELOS.OPOS DIALITHIKAME EMEIS APO KERO.KAI DEN TO KATALAVAME.KSIPNATE KAI PARTE TO NOMO STA XERIA SAS KAI PETAXTE OLA TA KOMMATA APO TIS THESEIS TOUS.GIATI OLOI DOULEVOUNE GIA ENAN AFENTI KAI OI DIKOI MAS KAI OI TOURKOI POLITIKOI.KSIPNATE KAI ENOTHITE .PROLAVENETE.MIN KSEGELIESTE.GIATI KAI NA SVISI I TOURKIA APO TO XARTI.I PIGI TOU PROVLIMATOS EINAI ALLOU.AFTA POU VLEPETE EINAI OLA KOLPA APO ALLES DINAMEIS KAI OXI APO TOUS TOURKOUS.KAI AFTOI THIMATA TOU SISTIMATOS OPOS KAI EMEIS EINAI.GIA NA IPIRETISOUN ALLOUS SKOPOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. apefthinome stin efimerida.afta pou egrapsa pio noris den einai pouthena.malon itane akatalila gia sas.telika eseis pou anikete??mipos eistai apo aftous pou theloun na diaspazoun tous ellines se dio merides gia na ginonte pio efkola ta sxedia ton afentadon sas??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. gorevli σημαίνει αξιωματικός.. http://translate.google.gr/#tr|el|gorevli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ti lete re,oloi eiste agramatoi.....ENTAKSEI SXEDON....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.