Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ!

"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Άλλη μια φορά τα μισθωμένα όργανα του συστήματος μέσω των Μ.Μ.Ε που...

"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Άλλη μια φορά τα μισθωμένα όργανα του συστήματος μέσω των Μ.Μ.Ε που το υπηρετούν προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την ιστορία του Έθνους μας και να απαξιώσουν με κάθε τρόπο την προσφορά όσων έδωσαν το αίμα και την ζωή τους για την Ανεξαρτησία και την Ελευθερία της πατρίδας μας.

Για μια ακόμα όμως φορά οι Έλληνες που νιώθουν το χρέος τους στην ιστορία, και στην μνήμη των ηρώων μας ύψωσαν το ανάστημά τους στην ανθελληνική προπαγάνδα και θα το ξανακάνουν.

Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' βρέθηκαν τέσσερις συνεχόμενες φορές έξω από τον παράνομο τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και διαδήλωσαν για την άθλια τηλεοπτική σειρά ''1821''που προβάλλει. Βρεθήκαμε εκεί που ΣΚΑ(Ε)Ι μύτη η προδοσία παρά τις αντιξοότητες με τις απεργίες των Μ.Μ.Μ και τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες!!!

Την περασμένη Τρίτη και ενώ βρισκόμασταν και πάλι για διαμαρτυρία έξω από τον ΣΚΑΙ πληροφορηθήκαμε για τον άδικο χαμό των 2 αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και τον σοβαρό τραυματισμό των άλλων δύο που συμμετείχαν στη καταδίωξη των δολοφόνων.

Χωρίς δεύτερη σκέψη και μετά από κοινή συνεννόηση αποφασίσαμε να οδηγηθούμε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου νοσηλεύονταν με μηχανοκίνητη πορεία, με τις Ελληνικές σημαίες στα αυτοκίνητα και σε πένθιμο ρυθμό ώστε να δηλώσουμε την συμπαράσταση μας και να προσφέρουμε αν τυχόν χρειαζόταν αίμα, ενώ ανταποκριθήκαμε και στο κάλεσμα απλών αστυνομικών που διοργάνωσαν συγκέντρωση τη Πέμπτη 3 Μαρτίου στη πλατεία Συντάγματος για τους νεκρούς Γεώργιο Σκυλογιάννη και Γιάννη Ευαγγελινέλη αλλά και στη διαμαρτυρία που έγινε την ίδια ημέρα έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Ο Αγώνας δεν σταματάει, όταν η εχθρική προπαγάνδα παραμένει εδώ και σθεναρή. Γι αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε μια "τελευταία" απάντηση στους παραχαράκτες της Ιστορίας μας καλώντας ΞΑΝΑ σε συγκέντρωση έξω από τον παράνομο τηλεοπτικό σταθμό στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς ''1821'' αυτήν την Τρίτη (15/3) στις 9.00μ.μ.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι ''η μόνη χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε ποτέ''. Μετά τις πρώτες διαμαρτυρίες μας ο αφηγητής της άθλιας προπαγανδιστικής σειράς Πέτρος Τατσόπουλος κρύφτηκε και αναζητείται, το όνομα της σειράς άλλαξε (''Η γέννηση ενός Έθνους'' έγινε ''η γέννηση μιας Ιδέας'') και όλοι προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους...

Όχι όμως εμείς... Δεν τσιμπάμε... Μπορεί κάποιοι για λόγους προσωπικής ασφάλειας να έριξαν τους τόνους, αλλά συνεχίζουν να ρίχνους τόνους λάσπης στην Ελληνική Ιστορία.

ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Ακολουθήστε μας....

"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"
www.patriwtes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.