Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ Ο "ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ" ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

 ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΠΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!  ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΠΡΙΝ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κουκουλοφόροι με μ...

 ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΠΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ! 

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΠΡΙΝ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Κουκουλοφόροι με μολότοφ που ξεπηδούσανε από τα γνωστά "μπλόκ" σε συνεργασία με τις δυνάμεις του καθεστώτος που απαντούσαν με χημικά, ΔΙΕΛΥΣΑΝ πριν καν κλιμακωθεί, τουλάχιστον σε επίπεδο μαζικότητας κόσμου, την συγκέντρωση στο Σύνταγμα, με ευκαιρία την σημερινή απεργία.

Εκτός από την τεράστια, συγκροτημένη και απολύτως περιφρουρούμενη πορεία του ΠΑΜΕ, που κατευθύνθηκε προς την Βουλή. δεκάδες χιλιάδες Έλληνες ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ προσήλθαν στα σημεία προσυγκεντρώσεων ή απευθείας στο Σύνταγμα, αλλά οι γνωστές ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ δυνάμεις ξεκίνησαν τις αψιμαχίες με τους Αστυνομικούς, οι οποίες εξελίχθηκαν σε "μάχη" με ρίψη, μολότωφ και πετρών που απαντήθηκε με γκλόπς και χημικά.

Η μάχη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μεταβληθεί σε καμίνι και θάλαμο αερίων όλο το κέντρο της Αθήνας που εγκαταελίπεται άρον - άρον από τον κόσμο, με αποτέλεσμα η πλατεία Συντάγματος να έχει σχεδόν αδειάσει από κόσμο και τα επεισόδια να έχουν μεταφερθεί προς τις γνωστές εστίες.

Αυτά είναι μαθήματα που αν τα είχε παρακολουθήσει ο Μουμπάρακ, ίσως να ήταν ακόμη σήμερα στην εξουσία της Αιγύπτου...

www.stoxos.gr

(Η φωτογραφία απαλλοτριώθηκε για διακοσμητικούς λόγους από την ιστοσελίδα του γιωτά με άδεια οπλοφορίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.