Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!

 ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...  Προσπάθεια ανασυγκρότησης της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, γίνεται αυτή την ώρα με την εξωκοινοβουλευτική αριστερά ...

 ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... 

Προσπάθεια ανασυγκρότησης της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, γίνεται αυτή την ώρα με την εξωκοινοβουλευτική αριστερά και τους αναρχικούς να έχουν το γενικό πρόσταγμα. ότι καλύτερο δηλαδή και επικοινωνιακά για το καθεστώς.

Ο απλός κόσμος -με κάποιες εξαιρέσεις φυσικά- έχει "σπάσει" μετά την μάχη που έδωσαν από κοινού νωρίτερα παρακρατικοί κουκουλοφόροι με μολότωφ και αστυνομικοί στο Σύνταγμα, για να τους απομακρύνουν. Και τα κατάφεραν περίφημα!

www.stoxos.gr 

6 σχόλια

  1. Θα ήθελα να δω την Χρυσή Αυγή να κατεβάζει κόσμο στις συγκεντρώσεις των Ελλήνων. Το ίδιο θέλουν και πολλοί άλλοι που θα ψηφίσουν ή ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Οργανωμέν και φανερά. Είναι πολιτικό κόμα και διεκδικεί την είσοδό της στην Βουλή.

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άμα έχεις πουλημένο αρχηγό,αστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΨΑΛΗ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΣΤΟΧΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ ΔΥΣΑΡΕΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ponaei poli fainetai i anodos tis X.A fainetai. Den peirazei perastika. ta kalitera erxontai.... Esi pou anikeis tha mas peis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν φουμαρεις μαυρους κρινους ειναι χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.