Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ...

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ... ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ... Ίμια 2011 - Η κορύφωση της συγκέντρωσης. Οι χαιρετιμοί και οι ομιλίες μ...

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ... ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ...

Ίμια 2011 - Η κορύφωση της συγκέντρωσης. Οι χαιρετιμοί και οι ομιλίες μόλις έχουν τελειώσει. Στο βήμα βρίσκεται ο παροτσιαστής της εκδήλωσης... Ακούγονται ο ο ύμνος της Χρυσής Αυγής και ο Εθνικός ύμνος... Στην πλατεία Ρηγίλλης δεν πέφτει καρφίτσα. Γεμάτη και η οδός Ρηγίλλης στο βάθος. Στην Βασιλίσσης Σοφίας η πυκνότητα του κόσμου απίστευτη (και ορατή βεβαίως...) που ξεχειλίζει και γεμίζει τις αρχές της Ηροδότου. Μια ΤΕΡΑΣΤΙA συγκέντρωση που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιά άλλη... Υποκλιθείτε λοιπόν συναγωνιστές και φίλοι, παρόντες και απόντες! Για τους υπόλοιπους, ταβόρ, λεξοτανίλ ή άλλα παρεμφερή συστήνονται με ιατρική συνταγή!



ΔΙAΔΩΣΤΕ...

7 σχόλια

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 30.000! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ερχομαστε και ειμαστε χιλιαδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηρθαμε και ειμασταν χιλιαδες πολλες χιλιαδες και εχουμε συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. THE HELLENIC EMPIRE WILL STRIKE BACK SOON!!!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο σε οσους ηταν εκει για να τιμησουν τους αθανατους ηρωες μας!καθε χρονο θα ειμαστε περισοτεροι!χιλιαδες περισοτεροι και ασυμβιβαστοι!ενα μεγαλο μπραβο ομως και στο παλικαρι του στοχου τον ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΣΑΒΒΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!! ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΗΣ,Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ1 Φεβρουαρίου 2011 στις 7:29 μ.μ.

    ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ...ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ "ΦΙΛΙΑ" ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ!!!ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΑΒΒΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.