Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ  Δεκάδες Καβαλιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πατριωτικής Κ...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ 

Δεκάδες Καβαλιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας την Κυριακή το πρωϊ στο ηρώο του Δημοτικού Κήπου της πόλης για να τιμήσουν τους τρείς προδομένους, δολοφονημένους, πεσόντες των Ιμίων, Αξιωματρικούς μας, Βλαχάκο, Γιαλοψό και Καραθανάση.

Σε μιά σεμνή τελετή μνήμης στους συγκεντρωμένους απευθύνθηκαν οι οργανωτές και οι επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης, ενώ ακολούθησε κατάθεση στρεφάνων (μεταξύ των οποίων και του "Στόχου") στο Ηρώο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που στην Καβάλα, χάρη στις φιλότιμες και επίμονες προσπάθειες της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών, οργανώνεται εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες των Ιμίων.


Στις προθέσεις των διοργανωτών είναι όχι μόνο να επαναληφθεί και του χρόνου ανάλογη τελετή μνήμς αλλά να εξελιχθεί θεσμό με ολοένα μαζικότερη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας που διψάει για πατριωτικές παρεμβάσεις και παρουσίες. Αναλυτικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση και φωτογραφίες στον "Στόχο" που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Πέμπτη.

www.stoxos.gr 

1 σχόλιο

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΙ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ, 10-15 ΒΛΑΚΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ.....! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.