Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιούν αυτήν την ώρα με...

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιούν αυτήν την ώρα με πρωτοβουλία του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Χρήστου Παπουτσή οι αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ. Λευτέρης Οικονόμου και του Λιμενικού Σώματος Κωνσταντίνος Σούλης, καθώς και ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών πρέσβης Κωνσταντίνος Μπίκας μετά της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.

Η σύσκεψη έχει αντικείμενο τα γεγονότα στην Βόρειο Αφρική και ειδικότερα στην Αίγυπτο τα οποία αποσταθεροποιούν ολόκληρη την περιοχή και ασφαλώς μπορούν να δημιουργήσουν ένα νέο μεγάλο κύμα λαθρομετανάστευσης με βασικότερο προορισμό την Ελλάδα. Εξετάζονται τρόποι αντιμετώπισης καθώς και η προετοιμασία της χώρας μας για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αναμένονται ανακοινώσεις από στιγμή σε στιγμή.

Στην Αίγυπτο παραμένει τεταμένη η κατάσταση με τον Στρατό να βρίσκεται στους δρόμους αλλά αυτό να μην πτοεί τους διαδηλωτές, ενώ χαμηλές πτήσεις πάνω από τους συγκεντρωμένους προφανώς σε μιά επίδειξη δύναμης του καθεστώτος Μουμπάρακ κάνουν αεροσκάφη της Αιγυπτιακής Πολεμικής Αεροπορίας.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Περίπου 100 Έλληνες από την ομογένεια της Αλεξάνδρειας έχουν ζητήσει να έρθουν στην Ελλάδα και οι Ελληνικές αρχές έχουν ήδη κινητοποιήσει ένα c-130 το οποίο παραμένει σε ετοιμότητα για να εκτελέσει την πτήση επαναπατρισμού τους. Αλλοι 20 περίπου Έλληνες τουρίστες βρίσκονται εγκλοβισμένοι στο αεροδρόμιο του Καϊρου, το οποίο σχεδόν δεν λειτουργεί. Γίνοτναι προσπάθειες και για τον δικό τους επαναπατρισμό. Όλοι οι Έλληνες είναι καλά στην υγεία τους και δεν διατρέχουν κανέναν άμεσο κίνδυνο

4 σχόλια

  1. Πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα ο εκδημοκρατιμός και η ανάπτυξη των χωρών της Β. Αφρικής θα συμβάλει στη μείωση του μεταναστευτικού ρεύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω ο κοσμος καιεται και τα μ...ια κτενιζονται! Η Ιταλια των 75 εκατομμυριων εχει μολις 500000 λαθρο και η Ελλας των 11 εχει πανω απο 2 εκατομμυρια. Ευγε μας! Μπηκανε στα βιβλια Γκιννεσς των πανσυμπαντιων ρεκωρ κι αυτοι θα λυσουν το προβλημα δηθεν με επιτροπες, συνδιασκεψεις και μπουρδες στον αιθερα! Να επιβληθη Στρατιωτικος Νομος εδω και τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ......Και μετά ξύπνησες 3.07

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΣΥΓΧΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.