Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΣ Ο... ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ!

 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  Τι ξεστόμισε ο παπα – Άνθης ( πρόεδρος της Επιτροπής (Λαθρο-) Μεταναστών τη...

 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 Τι ξεστόμισε ο παπα – Άνθης (πρόεδρος της Επιτροπής (Λαθρο-) Μεταναστών της Ελλαδικής Εκκλησίας) ανήμερα του Αγίου Νικολάου στον επίσημο Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας;  Μεταφέρω επί λέξει τα λόγια του για να μη λέτε ότι τον παρερμήνευσα…
ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΑΝΘΗΣ: «Μη ξεχνάμε πού είναι τα Μύρα της Λυκίας… Στην Τουρκία είναι η πόλη αυτή. Ως εκ τούτου, λοιπόν, κι Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, αλλά ήταν όμως άνθρωπος του Χριστού»!
Ψάξαμε όλες τις εγκυκλοπαίδειες και τα συναξάρια, ρωτήσαμε τον κατ’ εξοχήν ειδικό ιστορικό μελετητή
κ. Άγγελο Σακκέτο... Όλοι συμφωνούν πως ο Άγιος Νικόλαος εγνώριζε θαυμάσια Ελληνικά (γι’ αυτό άλλωστε και πρωταγωνίστησε στην Α΄ Οικουμενική Σύνοδο το 325 μ.Χ. χαστουκίζοντας τον Άρειο!), και είχε γεννηθεί στην Ελληνικότατη πόλη της Μικράς Ασίας, Πάταρα. Η πόλις αυτή ήταν άντρο Ελληνισμού και Ελληναράδων, είχε ιδρυθεί από τον γιό του Απόλλωνος τον Πάταρο, διέθετε φημισμένο Μαντείο και την είχαν ιδρύσει Κρήτες Δωριείς. Ούτε μία πηγή δεν αφήνει το παραμικρό υπονοούμενο πως ο Προστάτης των Ελλήνων Ναυτικών, Επίσκοπος Μύρων της Λυκίας, Άγιος Νικόλαος δεν ήταν Έλληνας. Μόνο ο λάτρης των Λαθρομεταναστών παπα – Τιμόθεος Άνθης υποστηρίζει δημοσίως τέτοιου μεγέθους αρλούμπα, με το επιχείρημα ότι σήμερα τα Μύρα της Λυκίας είναι περιοχή της Τουρκιάς!!!.. Ιερώνυμε Λιάπη, τρέχα να ξυρίσεις εδώ και τώρα τον Τιμόθεο Άνθη, πρίν το πάρουν χαμπάρι οι Έλληνες Ναυτικοί και μπουκάρουν στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο για να ζητήσουν εξηγήσεις, που τουρκέψατε τον αγαπημένο τους Άγιο…
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

17 σχόλια

  1. Ας χαϊδεύουν τους λαθρομετανάστες και σε λίγο θα έλθει η σειρά μας. Θα μας το ανταποδώσουν, όπως και ο Ιρακινός στους Σουηδούς.

    Ο παπάς ζει στην κοσμάρα του και τρέφει φίδια στον κόρφο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΣ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΕΜΙΑ ΤΟΝ Β΄ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΔΙΟ ΣΧΟΛΑΡΙΟ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΚΩΣ ΕΙΠΕΙΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΡΑΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΖΗΛΩΝ ΕΥΘΥΜΙΟ, ΤΟΝ ΤΡΙΚΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ. ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΡΟΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ, Η ΑΞΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΥΡΑΝΟΜΗΚΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΡΩΝΥΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΟΥΛΙΟΤΙΚΟ ΒΡΩΜΕΡΕ ΤΡΑΓΕ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ .
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα οι παπαδες δεν μπορουν να χωνεψουν οτι το 1821 εγινε επανασταση και τωρα δεν εχουμε οθωμανο ηγετη ; Αν γουσταρουν ακομα οθωμανικο μπορουν να πανε στα Μυρα της ....Τουρκιας. Εκει θα προσκυνουν οθωμανικα. Αει στο διαολο τραγοπαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αλβανόριζος Ιερώνυμος όχι μόνο δεν θα τον ξυρίσει, αλλά θα του δώσει και συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καθολου περιεργο,αφου το αφεντικο του ειναι ο ψευτο Αρχιεπισκοπος.
    Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα και πολυ συντομα ολοι τους αφου ξυριστουν θα ψαχνουν τρυπες να κρυφτουν αλλα και τα φιδια δεν θα τους θελουν διπλα τους ,αφου ειναι παιδια του διαβολου ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΓΕΡΟ ΙΕΡΩΝΥΜΕ (κριμα το ονομα)παρε δρομο οσο ειναι καιρος.
    Δεν εισαι αξιος ουτε για Ιερεας πουλημενο κατακαθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Άγιος Νικόλαος καταγόταν από τα Πάταρα της Λυκίας. Κατά τον Εκαταίο η αρχαία πόλη-λιμάνι εποικίστηκε από.... Κρήτες Δωριείς... και ως εκ τούτου ο πληθυσμός της ήταν ελληνικός ως προς την καταγωγή.Στην πόλη λατρευόταν ο Απόλλων ο Παταρεύς, και υπήρχε σπουδαίο μαντείο, ισάξιο αυτού των Δελφών.

    Προφανώς ο αγαπητός κύριος δεν γνωρίζει τίποτα από εθνολογία.Έπεσε εντελώς έξω στη συγκεκριμένη πέρίπτωση!

    Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και κρίμα που η Εκκλησία του Χριστού έχει πέσει στα χέρια προδοτών και ανθελλήνων που δεν υπηρετούν την πίστη την Αγία,αλλά συνεργάζονται με τη Νέα Τάξη και τους εγχώριους προδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουν χάσει τη μπάλλα τελείως τα τσιράκια του σιωνιστοοικουμενισμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόση σημασία, αν ο Άγιος Νικόλαος ήταν Έλληνας ή όχι;

    Πόσοι Άγιοι της Ορθοδόξου Εκκλησίας ήσαν Έλληνες; Και μόνο το γεγονός ότι η Εκκλησία αγιοποιούσε όλους τους Αυτοκράτορες του Βυζαντίου (όπως γινόταν με την θεοποίηση όλων των Αυτοκρατόρων της Ρώμης), δείχνει ότι δεν έχει καμμία σημασία η ελληνικότητα ενός αγίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς: 16/12/10 12:10 μμ,

    Σε λίγα χρόνια δεν θα έχει "σημασία", όπως λες, αν και εσύ θα λέγεσαι Έλληνας, όπως "Έλληνες" θα λέγονται σύμφωνα με το λαθρονομοσχέδιο και όλοι οι ασιατοαφρικανοζουλού!Κάτι ξεφτίλες σαν του λόγου σου έχουν φέρει την Ελλάδα σε αυτά τα χάλια. Άσε που τι έγινε αν σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα είναι διαμελισμένη και με άλλη ονομασία; Γιατί προς τα εκεί το πάνε οι ρεζίληδες της βουλής... Αλλά, πάλι, "τι σημασία έχει";;; Είτε είναι από την Ελλάδα, είτε από την Τουρκία (σύμφωνα με το φιλελεύθερό σου πνεύμα!)... Καραγκιόζη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 16/12/10 1:15 μμ

    Αν και η κουβέντα μ' έναν βλάκα και υβριστή είναι μάταια, εγώ θα σου επαναλάβω το ερώτημα και ψάξε για απάντηση: Πόσοι Άγιοι της Ορθοδόξου Εκκλησίας ήσαν Έλληνες;

    Το αν εγώ θα λέγομαι Έλληνας, ασφαλώς έχει σημασία. Για τον άγιο, τον οποιονδήποτε άγιο, τι σημασία έχει;

    Έμπλεξες τα μπούτια σου, άλλο Χριστιανισμός και άλλο Ελληνισμός. Ο Χριστιανισμός αγκαλιάζει ολόκληρη την οικουμένη. Κατάλαβες, μπουνταλά;

    Ο Άγιος Κωνσταντίνος, για παράδειγμα, ήταν Έλληνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή προφανώς ο Δίας σου έριξε κεραυνό και σου 'καψε το μυαλό, δεν έχεις καταλάβει τίποτα από όσα λέει το κείμενο. Αν νομίζεις ότι εμείς οι υπερήφανοι Χριστιανοί που δεν αναγνωρίζουμε την υπάρχουσα δομή της εκκλησίας θα σου απολογηθούμε για την πίστη μας, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Αλλά, από περιέργεια... όλοι εσείς οι "δοξασμένοι εθνικοί" που κρύβεστε όταν η Πατρίδα σας καλεί; Γιατί δεν έχω δει κανέναν του λόγου σας να έχει κατέβει έστω σε μια πορεία ή διαδήλωση διαμαρτυρίας; Μήπως απλά συμπίπτουν οι ώρες με την καθιεωμένη επίκλησή σας στο Απολλώνειο Φως; Όταν σοβαρευτείτε, συντονιστείτε με το σύμπαν και δη με την Ελλάδα... Τις δάφνες τις κερδίζεις με αγώνα και μάχη, όπως έκαναν οι πρόγονοί μας και όχι με ακατάσχετη μπουρδολογία και μανδύες απ' τα Jumbo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 16/12/10 12:10 μμ

    Όντως έχουν κάνει αγίους όλους τους βυζαντινούς αυτοκράτορες, πράγμα εντελώς εκτός χριστιανικής διδασκαλίας.
    Ήταν τότε που η Εκκλησία στήριζε την Αυτοκρατορία και το αντίστροφο.

    Πρέπει να γίνεται σαφής διάκριση μεταξύ Εκκλησίας και Πίστης, διότι τα δύο δεν συμπίπτουν πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟΧΕ, κακώς κάνεις επιλογή σχολίων. Εγώ απάντησα στην 16/12/10 4:57 μμ, αλλά δεν βλέπω το σχόλιό μου.

    Δεν μ' ενδιαφέρει ο διάλογος μ' αυτόν το αδαή, αλλά αφήνεις να πλανώνται εντυπώσεις γύρω από μένα. Και αυτό δεν είναι σωστό, το καταλαβαίνεις, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το οτι μπορουν και λειτουργουν ολοι αυτοι οι τραγοπαπες μες στην εκκλησια ειναι αναμφιβολα θαυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχει φθασει ο καιρος, ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ δηθεν κληρικους,και να τους τσακισουμε στο ξυλο! ΟΧΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ..Σε καποιο χωρο οπου μπορει το ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ το ξερριζωμα δοντιων και τριχων ΩΣΤΕ να μην διανοηθουν να συνεχισουν την εωσφορικη και σιχαμερη τακτικη τους και οι υπολοιποι.
    Αυτοι οι δηθεν κληρικοι,ειναι ΔΙΑΒΟΛΟΙ μεταμφιεσμενοι σε ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΣ.
    Υπαρχουν παμπολλα βιβλικα επιχειρηματα για να τους αντικρουσουμε.Προκειται για ξεπουλημενα καθαρματα τα οποια πρεπει να λογοδοτησουν.
    Και ας θυμηθουμε την Βιβλικη ρηση:Η ΚΡΙΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ,λεει ο Κυριος.
    Να μην υπαρξει γιαυτους ελεος οπως και αυτοι δεν εδειξαν.

    ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυστυχώς ορθόδοξοι συνελληνες μετά από τις τόσες ελληνοποιήσεις και την υιοθεσία τόσον ξένων προτύπων σε λίγο καιρό θα έχει μόνο σημασία ποιός είναι πραγματικός χριστιανός και όχι έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.