Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ... ΔΕΞΙΑ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!   Από το κακό στο χειρότερο βαδίζουμε και απ’ ότι φαίνεται κάθε ελπίδα του Ελ...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!

 Από το κακό στο χειρότερο βαδίζουμε και απ’ ότι φαίνεται κάθε ελπίδα του Ελληνισμού σιγά σιγά χάνεται και δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευθούμε κανέναν. Αλλοίμονο στην ανοχή που δείχνει πλέον ο Έλληνας και αντί να πάρει την τύχη του στα χέρια του, την παραδίδει στον κάθε τυχάρπαστο που του υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι το θέμα μας αφορά την όλη πολιτική κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα και που σηματοδοτεί αλλαγή εποχής! Μία αλλαγή που μπορεί να μας βγει τόσο σε καλό όσο και σε κακό, ανάλογα με την υπευθυνότητα που θα αποφασίσουμε να επιδείξουμε συνολικά ως Έλληνες αλλά και ατομικά ως προσωπικότητες με αρχές και αξίες.

Πριν από ένα χρόνο περίπου μέσα από διαδικασίες πολιτικές, κλήθηκαν οι πολίτες
να συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές. Στη συνέχεια μετά το αποτέλεσμα, οι εξελίξεις στο μπλε μαντρί ήταν ραγδαίες, με όλα όσα διαδραματίστηκαν. Ο Σαμαράς ως επικεφαλής του μπλε μαντριού πλεόν, εξέφραζε κατά καιρούς απόψεις για τα εθνικά θέματα, που μπορούν να χαρακτηριστούν ότι κινούνται στα όρια της πολιτικής αξιοπρέπειας. Τελευταία όμως καταγράφεται αύξηση αρνητικών απόψεων που μιλάνε για ακατάλληλα πρόσωπα τα οποία διαλαλούν «αριστερά και δεξιά» (κυριολεκτούμε για όσους καταλαβαίνουν), πως διαχειρίζονται πρόσωπα και καταστάσεις, που όμως τελικά τον εκθέτουν. Και βέβαια σε τελική ανάλυση δεν έχει για μας καμιά σημασία αν εκτείθεται ο οποιοσδήποτε αρκεί να μην θίγονται Εθνικά συμφέροντα συνολικά ή κατά τόπους...

Στην Αριδαία -που είναι κι αυτή στο μάτι της εχθρικής προπαγάνδας- ασχολούμαστε συστηματικά με όλα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες. Και δεν κρύβουμε τις προθέσεις μας απέναντι σε κάθε έναν που δρα σκόπιμα ή από ηλιθιότητα ενάντια στα Εθνικά συμφέροντα. Αυτό επίσης που δεν θα ανεχθούμε με κανέναν τρόπο είναι πρόσωπα και "θεσμοί" που αυτοαναγορεύονται ως μάτια και τα αφτιά του Σαμαρά στην Πέλλα να εμπλέκονται με τις τοπικές δημοτικές εκλογές στην Αριδαία με επιζήμια για την Πατρίδα αποτελέσματα. Είναι γνωστό ότι στις τελευταίες εκλογές στην Αριδαία οι πολιτικοί συνδυασμοί της λεγόμενης "δεξιάς" ήταν δύο. Ο ένας από αυτούς ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Χρήστο Μπίνο υποστηρίχθηκε συνολικά από όλα τα γνωστά στην περιοχή πρόσωπα της "πρώην Πολιτικής Άνοιξης". Σημειωτέον ότι ο ίδιος υποψήφιος είχε κατέβει και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και είχε βγεί τρίτος. Τότε είχε αποφασίσει να στηρίξει με προκλητικό και δημόσιο τρόπο τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ. Έτσι αφού ούτε σ’ αυτές τις εκλογές κατάφερε ο Μπίνος να περάσει στη δεύτερη Κυριακή, κρατώντας αγκαζέ την τρίτη θέση, όπως και πριν από 4 χρόνια, έτσι και τώρα την επομένη μέρα των εκλογών επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Δημ.Πασόη, (του πρώτου ξαδέρφου του συνιδρυτή του Ουράνιου Τόξου Τραϊανού Πασόη) ενώ πολλά από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ακολούθησαν τη γραμμή του, υποστηρίζοντας τον εκλεκτό της Ντόρκας Τζάκρη, τον Δ. Πασόη. Με τραπεζώματα που στήθηκαν προς τιμήν του Πασόη στο χωριό Μηλέα με επισκέψεις κατ’ οίκον στο χωριό Θεοδωράκι, κ.ά.. Όσο για τη συμμετοχή του Μπίνου στο θρίλερ της δεύτερης Κυριακής να θυμίσουμε στους δήθεν Σαμαρικούς που στήριζαν το Μπίνο και τους συν αυτό με νύχια και με δόντια, ότι πριν από 4 χρόνια η εφημερίδα του γνωστού από το "Στόχο" Π.Σαμάντη, εκδότη και φίλου της Ντόρκας Τζάκρη, παρουσίαζε το πρωτοσέλιδο του με πρώτο θέμα τα πρόσωπα του Μπίνου και 4 από τους δημοτικούς συμβούλους του με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ επικεφαλής!

Το θέμα μας όμως δεν είναι τι κάνει ο Μπίνος, αυτός απορρίφτηκε από το λαό της Αλμωπίας, για δεύτερη φορά. Κι ας επιλέχθηκε από τους υποτιθέμενους Σαμαρικούς κι ας μην είχε στηρίξει ο Μπίνος τον Σαμαρά στις εσωκομματικές διαδικασίες του μπλέ μαντριού. Εάν ο Σαμαράς συνεχίζει να εμπιστεύεται τους λάθος ανθρώπους δικαιωμά του είναι και δικαίωμα μας να του τα χώνουμε και να μην χαρίζουμε κάστανο. Αλλά τα στοιχειώδη θα του τα θυμίσουμε γιατί ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΛΑΘΗ ΙΣΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

Πρίν λίγες ημέρες πούλμαν με βουλγαρόριζους νεοκομιτατζήδες κατυθυνόμενα από τα Σκόπια έφθασαν στο Δημαρχείο της Αριδαίας, ζητώντας πιστοποιητικά και έγγραφα για να στραφούν κατά της Πατρίδας. Βρήκαν το Δημαρχείο κλειστό και τους αρμοδίους να τους δείχνουν την πόρτα της εξόδου παραπέμποντας τους στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών. Μπορούν αυτοί που έκαναν τις επιπόλαιες -για να μην πούμε σκόπιμες- επιλογές τους για την Αριδαία, να μας εγγυηθούν ότι και την επόμενη φορά που οι κατυθυνόμενοι κινηθούν ανάλογα, θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!

Να θυμάστε λοιπόν... Ο "Στόχος" έχει μάτια και αφτιά παντού κι έχει ακόμη περισσότερα εκεί που η Πατρίδα βάλλεται από την εχθρική πρπαγάνδα και δε θα αφήσουμε κανέναν να κάνει «παιχνίδια» σε βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων. ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ!

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.