Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΓΙΟΡΓΚΟ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ"!

ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

19 σχόλια

  1. Oi Gyftoi Panigyrizoun gia ton GIWRGO!! TO PRASINO XRWMMA EINE TO XRWMMA TOU ISLAM,(KAI TOU PASOK!!)
    PROSEKSTE DEN PANIGYRIZOUN GIA DHMARXOUS KTL,AUTOI EVGALAN KAI TON MPOUTARH KAI TON KOMINH!!!
    OI EIKONES THS THLEORASHS MIAZOUN NA ERXWNTE APO TO PAKISTAN,I TO AFGANISTAN ME EKEINHN THN "ADELFH "POU XOREVE POUSTHKA STO POLYTELES AMAKSI (TA LEUTA POU TA BRHKE?).
    ELLHNES KSYPNATE PIA BRE AN8RWPOI DEN PAEI ALO BGHTE STOUS DROMOUS KANTE EPANASTASH,NA PARW TO AEROPLANO APO TO EKSWTERIKO NA ER8W NA SAS BOH8HSW?
    EIDATE OTAN OI KYBERNWNTES EINE ANIKANOI TOTE XREIAZWNTE KSENOI STRATIWTES NA FYLOUN TA SYNORA SAS,DEN EXETE PATRIDA,OUTE STRATO DEN EXETE? OUTE POLITIKOUS,OUTE ASTYNOMIA,OUTE DIKAIOSYNH,OUTE KAN KRATOS,ANTI8ETA EXETE PARANOMOUS LHSTES,EGGLHMATIES POU SE OLHN THN EVRWPH SYLAMBANWNTE KAI STELNWNTE PISW STIN PATRIDA TOUS, (MHN AKOUTE TA PSEMMATA THS ELLHNIKHS THLEORASHS) POU NOMOIMOPOIH8HKAN APO MONOI TOUS!!!KSENOUS POU DEN PLHRWNOUN FOROUS,OUTE KRATHSEIS,POU 8A SAS KANOUN OLOUS MOUSOULMANOUS EKEI STHN ELLADA, RE ELLHNA DEN 8A EXEIS KAMIA SYNTAKSEI SE LIGO KAIRO, EISTE DOULOI PIA DEN PAEI ALO, TI PERIMENEIS PIA RE A8LIE LAE?
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως τα "αριστερα" κομματα και εδω αλλα και διεθνως εχουν δημιουργησει μια ανιερη συμμαχια με τους τριτοκοσμικους φονταμεταλιστες ισλαμιστες.

    Ειναι αποριας αξιο και ενδεικτικο της καταντιας τους που αντι να καταδικαζουν το οπισθοδρομικο ισλαμ το υπερασπιζονται με λυσσα.

    Μετα τη συντριβη του κομμουνισμου στην ΕΣΣΔ, οι πρωην μαρξιστες μεταλλαχθηκαν σε οικολογους, επαγγελματιες αντιρατσιστες, και ισλαμοφιλους.

    Επισης, ειναι γενικα παραδεκτο οτι τα κατ'ονομα εργατικα/σοσιαλδημοκρατικα κομματα (οπως το ΠΑΣΟΚ) ειναι υπερ της μαζικης μεταναστευσης γιατι εχει αποδειχθει οτι οι πολιτογραφημενοι αλλοδαποι μεταναστες ψηφιζουν μαζικα αριστερα κομματα.

    Και τωρα το Πασοκ με το αμερικανακι γκιοργο αρχηγο θελει να περασει μια πολιτικη ανοχης στο διαφορετικο βουλιαζοντας τη χωρα με τριτοκοσμικους εν δυναμει ψηφοφορους του πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κατασταση εχει γινει τρομακτικη στην ελλαδα που εχει πλημμυρισει εκατομμυρια τριτοκοσμικους λαθρομεταναστες ισλαμιστες.

    Απο εδω και περα θα ψηφιζω μονο χρυση αυγη. Ειναι η μονη επιλογη που μπορει να δωσει λυσεις.

    Λυπαμαι πραγματικα που στο παρελθον ψηφισα αλλα κομματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζω στο εξωτερικο και κλαιω.
    Αυτα τα ανθρωπακια που καποτε ειχαν Ελληνες προγονους ειναι αξιοι καθε λιμου λοιμου και καταποντισμου.

    Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι εσείς που ζείτε στο εξωτερικό κι έχετε πάει να μεταλαμπαδεύσετε το μεγαλείο του Ελληνισμού καλά θα κάνετε να καταλάβετε πως είστε μετανάστες κι εσείς οι ίδιο. Η υποκρισία στο μεγαλείο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλληνες! Έλληνες!!!! Γιατί σας κακοφαίνεται ωρέ;;; Εσείς δεν είσαστε αυτοί που νοικιάζετε τα σπίτια σας σ' αυτόν τον εσμό των βαρβάρων;;; Εσείς δεν είσαστε ωρέ αυτοί που τους παίρνετε στις δουλιές σας σαν φτηνά εργατικά χέρια;;; Εσείς δεν είσαστε που τους αφήνετε να πλένουν τα τζάμια των αυτοκινήτων σας στα φανάρια πληρώνοντάς τους;;; Εσείς δεν είσαστε αυτοί που συντηρούν το παραεμπόριο;; Εσείς δεν είσαστε αυτοί που αφήσατε τα ελληνικά σχολεία να γεμίσουν με λαθρομεταναστόπουλα;; Εσείς δεν είσαστε αυτοί που πληρώνετε αδιαμαρτύρητα τα νοσήλειά τους και τα γεννητούρια τους στα ελληνικά νοσοκομεία;;; Εσείς δεν είσαστε αυτοί που επιτρέπετε κάθε μέρα να φεύγουν από την χώρα 58 εκατομμύρια ευρώ από τους λάθρο προς τις χώρες τους;;; Εσείς δεν είστε αυτού που ψηφίζουν τους ανθέλληνες πολιτικάντηδες και τους στέλνετε να κυβερνήσουν εξ' ονόματός σας ενώ αυτοί επανειλειμένως σας ξεπουλούν και σας προδίδουν ασυστόλως;;; Τότε προς τί φωνάζετε και παραπονείστε;;; Οταν κοιτάξετε με ειλικρίνεια τον εαυτόν σας στον καθρέπτη και αντιλειφθείτε το τι κάνετε σ'αυτήν και γι'αυτήν την Πατρίδα, την άλλη μέρα όλοι αυτοί θα έχουν εξαφανιστεί. Ιδιώτου ίδιον αποδιδόναι τοις άλλοις τα εαυτού δεινά. (είναι γνώρισμα του βλάκα να κατηγορεί τους άλλους για τα παθήματά του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οπως διαπιστωσατε κυριοι και στις προσφατες εκλογες,οι λαθρομεταναστες αποτελουν τωρα και ενα κομματικο στρατο του πασοκ,εναν στρατο που θα στηριζει τα κομματα εξουσιας και την βουλη τους,θα δεχεται να δουλευει σχεδον τσαμπα,πιστα σκυλια στα αφεντικα τους δεξια και αριστερα,ποτε δεν θα διαμαρτυρεται για ενσημα και εργασιακα δικαιωματα(υπαρχουν τετοια στο ισλαμ???),αρκει βεβαιως να τους δινουν το δικαιωμα να πρατουν το φανατικο θρησκευτικο τους καθηκον.Την ιδια στιγμη που ο Ελληνικος λαος γυρνα την πλατη στο πολιτικο συστημα,βρηκαν οι εξουσιαστες και καπιταλιστες τους ανθρωπους τους.Οσο για τον πραγματικο ρολο αριστερας θολοκουλτουριαριας,ειναι πλεον ορατος.Αλληλεγγυη λεει στους....μεταναστες.Ποιους μεταναστες ρε ζωα??Σε οτι ποιο φανατικο θρησκευτικο οχλο υπαρχει??Σε αυτα τα παλιοσκυλα που το μονο τους ενδιαφερουν να ...προσευχονται στον αλλαχ??Παντως για να κλεισω και με μια νοτα αισιοδοξιας,ο κοσμος που συσπειρωνεται γυρω απο εθνικιστικες-πατριωτικες οργανωσεις και τα προσφατα αποτελεσματα της χρυσης αυγης δειχνουν πως κατι κινειται.Ας ειμαστε ετοιμοι για ολα γιατι ερχονται μαχες σκληρες,ολομετωπες,εναντιων ολων.Καποτε στην Ελλαδα οι δυναστες μας απαγορευαν ακομη και το δικαιωμα στο σχολειο.Τα καταφεραμε ομως.Και τωρα θα τα καταφερουμε αλλα δεν θα ειναι ευκολος ο πολεμος...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ Ο Λ Α !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η πεμπτη φαλαγγα εκανε χθες επισημα την εμφανιση της σαν στρατος πια. μιλας για την δηθεν προσευχη των μουσουλμανων που οργωσαν ολο το κεντρο της αθηνας για να τιμησουν λεει την σγαγη του Αβραμ και αλλεσ αρλουμπες. ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ. ΞΥΠΝΑ ΣΤΟΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο "Στόχος" είναι ξύπνιος εδώ και 20 χρόνια! Άλλοι ξύπνησαν σήμερα και παριστάνουν τους έξυπνους και τους... Κολόμβους που ανακάλυψαν την Αμερική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Egw pantws to sakidio kai ton oplismo ton exw etoimo - mia spitha mono kai bghka. Oute sperma den tha minei ayti thn fora. Oxi opws thn prohgoumenh pou tous afisan kai fygan sto ekswteriko.
    H Ellada mono stous Ellines.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ..ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΥΡΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ...ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους
    ΟΧΙ πια ΑΛΛΕΣ εκλογες. Ειναι παγιδα. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΩΡΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3:46,NAI EIMASTE METANASTES OPWS SWSTA LES,DEN PLHRWSAME OMWS 10.000 DOLLARIA GIA NA ER8OUME EDW PARANOMA,SEBOMASTE TOUS NOMOUS AUTWN TWN XWRWN,EIMASTE POLITES THS EOK KAI PAME OPOU GOUSTAROUME!!!
    KAI OPWS LES KAI ESU,EXOUME FEREI EDW MAZEI MAS TON ELLHNIKO POLITISMO KAI TO MEGALEIO MAS.
    O AFGANOS OMWS KAI O PAKISTANOS ANTI GIA MEGALEIO EXOUN FEREI MAZEI TOUS ENA "ERGALEIO" KAI ENAN ALLAX,MPOREI APO TO ERGALEIO TOUS NA KSEFYGEIS(DYSKOLO AUTO GIA TIS GYNAIKES SYGGENEIS SOU!!) EAN FORAS TSIGKINO SWBRAKAKI,APO TON ALLAX TOUS OMWS KAI TON MOUEZINH DEN KSEFEVGEIS.....
    SOU AFIERWNO ENA POIHMATAKI.


    BRE TI PRAGMMATA EINE ETOUTA
    MESA STHN A8HNA
    MOUSOULMANOI NA PROSEUXONTE
    DEN EINE ARAGE MEGALO KRIMMA?

    EIMASTE LEEI STHN EOK
    ELEU8ERIA POLITWN
    NA KEINOUNTE OLOI ELEU8EROI
    XWRIS ENSTOLOUS KAI LOK

    OMWS TO PAKISTAN KAI OI INDIES
    DEN EINE STIN EVRWPH
    OUTE TO IRAK KAI TO AFGANISTAN
    APO POU KAI WS POU SYNOREBOUN ME TO ELLADISTAN?

    KAI TI XWRA EINE AYTH
    POU OIPARANOMOI LHSTES FWNAZOUN MPRABO GIWRGO
    THN WRA POU OI NTOPIOI BLASTHMOUN
    PION ARAGE NA FEROUME GIA NA MAS BOH8HSH MHPOS TON MPAGKI MOUN?
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπήρξε αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Οι πίθικοι έβγαλαν Μπουτάρη και Κάμίνη. Το 80% των λαθραίων που το ΠΑΣΟΚ βαφτισε Έλληνες ψηφισε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αυτοί έβγαλαν τους νεοταξίτες και η αδιαφορία του μαλάκα νεοέλληνα που αντί να αφήσει το φραπέ προτιμά το χατζάρι που έρχεται.

    Τα αίτια της αποχής είναι πολύ βαθιά. Μεθοδευμένα και ύπουλα εδώ και 30 χρόνια μέσω της συνεχώς κλιμακούμενης αποελλήνοποιησης της παιδείας και αποσύνδεσης από την Εθνική ταυτότητα ο Έλληνας μετατράπηκε από πολιτικό ον σε άβουλο και κατευθηνόμενο ζώο εμποτισμένο με την μπουρδολογία που σέρβιραν απλώχερα όλοι αυτοί που καπάρωσαν και εξαργύρωσαν το πολυτεχνείο μετατρέποντας την Ελλάδα σε μια στρεβλή σοβιετία.

    Οι αξίες που για χιλιάδες χρόνια κράτησαν αυτό τον λαό όρθιο χτυπήθηκαν στη ρίζα τους. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε γύρω μας, Παντού φοβισμένοι και κοιμησμένοι άνθρωποι.

    Πρέπει πλέον όλοι να μπούμε δυναμικά στον αγώνα. Πρέπει να γίνουν πολλά σε πολύ λίγο χρόνο. Ο χρόνος τελείωσε και άλλη πίστωση από την ιστορία δεν υπάρχει.

    Αν και πλέον είναι πολύ δύσκολο καθώς οι ορδές των εισβολέων έχουν ξεπεράσει την κρίσιμη μάζα και πολλαπλασιάζονται καθημερινά. Το ξέρουν και αυτοί που τους υποστιρίζουν αλλά δεν το λένε. Βλέπουν το τέρας που έφτιαξαν και τώρα το καλοπιάνουν για να μην τους φάει.

    Ας είμαστε έτοιμοι πλέον γιατί η μάχη είναι πολύ κοντά. Ακόμα και αν χαθεί τουλάχιστον ας χαθεί ένδοξα.

    Πιό επίκαιρος από ποτέ ο όρκος των πολεμιστών Σπαρτιατών. Διαβάστε τον μεταφράστετον και προβληματιστήτε.

    Αγετ', ώ Σπάρτας ευάνδρω
    κώροι πατέρων πολιατάν
    λαιά μέν ίτυν προβάλεσθε,
    δόρυ δ' ευτόλμως άνχεσθε,
    μή φειδομένοι τάς ζωάς.

    ΎΓ Θεού θέλοντος στις 30/01/2011 όπως και κάθε χρόνο θα μαζευτούμε πάλι για να τιμήσουμε τους ήρωες των Ιμίων και να φωνάξουμε ΌΧΙ. Ας γίνει η αρχή του τέλους του και το διάστημα που μεσολαβεί η πε΄ριοδος χάριτος για να πάρουν δρόμο...

    ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο 17/11 - 11.26.
    ΦΙΛΕ ΕΙΠΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΛΑ ΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 17/11 3:46 ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΣΧΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΝΗΨΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.
    ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΘΕ "ΝΟΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ" ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΄Η ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΛΥΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΩΜΟΙ ΣΚΩΛΗΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ; ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ.
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ. ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ , ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΤΕ Η ΝΟΣΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ - ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ- ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΗΡΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Symfwno mazei sou -17-11-10, 11:26,Pragmatika eine Gnwrisma tou Blaka na kathgorei tous alous gia ta pa8hmata tou....
    DHLADI OSOI GRAFOUN EDW STON STOXO EINE BLAKES!!!
    KAI AKOMA PIO BLAKES EISTE OLOI OI ELLHNES POU ZHTE STIN ELLADA!! AFOU ESEIS PSHFIZETE TOUS AXRHSTOUS POLITIKANTHDES,KAI PROSLAMBANETE TOUS KSENOUS STIS DOULEIES SAS!!
    XRHSIMA POLI AUTA POU GRAFEIS ,GIAUTO 8A SOU SYNISTOUSA NA DIABASEIS TO AKOMA POLI EPIKAIRO BIBLIO KAPIOU KA8HGHTH LEMPESH APO TIN DEKAETIA TOU 1960 NOMIZW,TO BIBLIO LEGETE ...--H XRHSIMOTITA TWN HLI8IWN STIS SYNXRONES KOINWNIES....
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΛΠ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ, ΚΛΠ?
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" (ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    Επισης να θυμισω κατι σε οσους εχουν εξασθενισμενη μνημη : Θυμάστε που μας έλεγαν (τις 2 προηγουμενες 10ετιες) οτι οι λαθρομετανάστες είναι η αιτία του "οικονομικού θαύματος" της Ελλάδας? Τωρα λοιπον τι έχουν να μας πούν οι "φωστήρες" μεταναστο-λατρες μας? Τωρα που μπατιρήσαμε, ποιός φταίει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι μεταναστης ειμαι με σφραγιδα του κρατους που με δεχθηκε.
    Κλαιω γιατι δεν θελω να ελθω στην Πατριδα ουτε για διακοπες.
    Τι να δουν τα παιδια μου που τους μιλαω για μια ΤΙΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ;
    Τα μεγαλωνω με την Ελπιδα να αγαπησουν τον Ελλαδικο χωρο και πολιτισμο.
    Και να θυσιαστουν για ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ της φυλης μας.
    Αλλα οχι για εσας τιποτενια ανθρωπαρια που επι 30 χρονια δεν θελατε να δειτε τιποτα αλλο εκτος απο τους προδοτες που εσεις τοποθετουσατε στο μπουρδελο που ακομη το λετε βουλη των Ελληνων !
    Ζητε μεσα στην βρωμα και στο εγκλημα και νομιζετε οτι ειστε μαγκες και πονηρουλιδες !
    Ελεεινα υποκειμενα ξυπνηστε και δειτε τα χαλια σας.
    Οικογενειακοι λογοι το ΄90 με υποχρεωσαν στον δρομο της ξενιτειας και απο τοτε δεν εχω αλλο στο μυαλο μου απο την ημερα της επιστροφης.
    Σε μια ελευθερη Ελλαδα.
    Ξυπνηστε ραγιαδες και μην φοβαστε!
    ΕΙΜΕΘΑ ΠΟΛΛΟΙ και δεν θα διστασωμε να ελθωμε να βοηθησουμε στην απελευθερωση.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟ-ΨΕΥΤΟ ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.