Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ Ο ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!

...  ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ... ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ... ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... "ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΖΕΙ" Το σύμβολο της ΕΦΕΝ Δεν θα κου...

... 
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ... ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ... ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... "ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΖΕΙ"

Το σύμβολο της ΕΦΕΝ
Δεν θα κουραστούμε να το λέμε και να το φωνάζουμε... Έστω κι ένας Έλληνας της Κύπρου να μείνει πάνω στο νησί και να παλεύει για την Ελευθερία του, μαζί του θα πρέπει να παλεύει ολόκληρος ο Ελληνισμός Η προσπάθεια από ξένα κέντρα αλλά και κέντρα του "εσωτερικού" να αφελληνισθεί η Κύπρος είναι κάτι περισσότερο από οφθαλμοφανή. Αλλά το τι ακριβώς πετυχαίνουν φαίνεται ξεκάθαρα από τις εικόνες που μας έρχονται από την μαρτυρική Μεγαλόνησο. Πόσο μάλλον όταν αυτοί οι Έλληνες είναι χιλιάδες και με μπροστάρη την Νεολαία ξαναβρίσκουν το δρόμο του Αγώνα και της μάχης. Όπως τότε... Στα χρόνια του Αρχηγού!

Παραπάνω από μιά δεκαετία το ΑΥΤΟΝΟΜΟ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ μαθητικό κίνημα της Εθνικής Φωνής Ελληνόψυχων Νέων (ΕΦΕΝ) πρωτοπορεί μαζικά και αγωνιστικά στα σχολεία και τους δρόμους. Βάζει τα γυαλιά στους μεγαλύτερους, ανατρέφει την μεγάλη ιδέα της Απελευθέρωσης και της Ένωσης, ανατρέπει τις κομματικές νεολαίες από την επικυριαρχία των σχολείων και γίνεται καθαρός τροφοδότης των Ιστορικών Εθνικών Φοιτητικών κινημάτων της Ελληνικής Νεολαίας της Κύπρου μας (Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π.) , που συνεχίζουν εντυπωσιακά να καταγράφουν και να αυξάνουν χρόνο με το χρόνο τις δυνάμεις τους στα Ελλαδικά και Κυπριακά Πανεπιστήμια μακρυά από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες.

Είναι οι μαθητές της ΕΦΕΝ και δεν πρέπει να τους χορταίνεται... αλλά πρέπει όλοι να βρείτε τρόπους για να σταθείτε δίπλα τους... Απολαύστε τους ακόμη μια φορά!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.