Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ

...  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΕΝ   ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ...

... 
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΕΝ

 

ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΦΕΠΑΛΞΗ, ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. 

3 σχόλια

  1. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!!ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΠΟΙΟ Δ Υ Ν Α Μ Ι Κ Α !!!!!!!(ξυπνηστε ρε ραγιαδες φραπεδομαγκες..ολο μπλα,μπλα και οταν γινεται κινητοποιηση κλεινεστε σαν τις που..ες στα σπιτια σας.εχετε και το θρασος να εχετε και αποψη κιολας,παλιοκολομπινες καναπεδατοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 10:06 πμ

    Είναι το πρώτο βήμα προς την αναγνώριση από τον ΟΗΕ "μακεδονικής" εθνότητας. Μας έχουν ρουά-ματ. Ο Θεός να με βγάλει ψεύτη.

    "ΣΤΟΧΕ", κάνε καμιά ανάρτηση, να μαθαίνουν οι αναγνώστες σου πού πάμε με τους πουλημένους που διαχειρίζονται την εξωτερική μας πολιτική.

    Οι Σκοπιανοί έχουν προφανώς ισχυρότερο λόμπι απ΄εμάς, που το μόνο που μας έμεινε είναι να τους λέμε γύφτους. Πικρή η αλήθεια, αλλά αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.