Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΑ ΜΟΥΜΟΥΕ!

ΟΙ... ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Σχετικώς με την εμφάνιση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, στ...

ΟΙ... ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Σχετικώς με την εμφάνιση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, στην χθεσινή εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο», του σταθμού ALTER και προς γνώσιν όσων παρακολούθησαν την εκπομπή, οι οποίοι φυσικά δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη παρασκηνιακά, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

Α) Πριν καν αρχίσει η εκπομπή υπήρξε επεισόδιο με αφορμή υβριστική συμπεριφορά εναντίον μας, ενώ ταυτόχρονα είχε ειδοποιηθεί εκ των προτέρων η αστυνομία… Αντικειμενικός σκοπός να δημιουργηθεί επεισόδιο και να μη εμφανιστεί καθόλου ο συναγωνιστής Μιχαλολιάκος στην εκπομπή.

Β) Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής βρισκόταν μόνος του σε άλλο στούντιο γιατί δεν ήταν δυνατόν να γίνει διαφορετικά η εκπομπή, αφού απειλούσαν με μαζική αποχώρηση οι «προοδευτικοί» καλεσμένοι της εκπομπής. Πράγμα το οποίο εδέχθη με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα έχει την δυνατότητα παρεμβάσεως, πράγμα το οποίο ρητώς ανέφερε στην αρχή της εκπομπής και ο ίδιος ο οικοδεσπότης της κ. Χατζηνικολάου. Μόνο που αυτή η δυνατότητα δεν υπήρχε, αφού το μικρόφωνό του ήταν ΚΛΕΙΣΤΟ! Έτσι όταν ο ανεκδιήγητος Κουναλάκης αναφέρθηκε συκοφαντικά συγκεκριμένα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον υπέροχο αυτό «δημοκρατικό διάλογο», ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος δεν είχε δυνατότητα παρεμβάσεως…

Γ) Του δόθηκε το δικαίωμα λόγου για ελάχιστα λεπτά στο τέλος της εκπομπής. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί διαφημιστικό διάλλειμα προ του οποίου είχε αναγγελθεί ότι ο λόγος στην συνέχεια θα δοθεί στον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής. Όμως, με την έναρξη της εκπομπής ο Κουναλάκης άρχισε τις ατέλειωτες ερωτήσεις με προφανή προβοκατόρικο σκοπό να εξαντλήσει τον χρόνο. Σε όλες τις περιπτώσεις η παρουσίαση του υποψηφίου του συνδυασμού μας δεν ήταν η πρέπουσα και η δημοκρατικώς αναλογούσα και αυτό προκύπτει από την αδίστακτη γλώσσα των αριθμών. Σε μία εκπομπή, η οποία διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες του δόθηκε η δυνατότητα να ομιλήσει λιγότερο από 4’!

Αυτό που προέκυψε σε όλες τις περιπτώσεις και από την χθεσινή εκπομπή είναι ότι οι «δημοκράτες» δεν αντέχουν τον διάλογο!

Υ.Γ.: Μία διευκρίνιση σχετικά με τα περί «οπλοφόρων». Ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος εννοούσε σχετικώς με την πρότασή του περί μέτρων ασφαλείας για το Δήμο Αθηναίων, ότι με νόμιμο τρόπο θα ιδρυθεί μέσω ιδιωτικών φορέων εταιρεία ασφαλείας και προστασίας των πολιτών των Αθηνών, από τους οποίους κάποιοι για λόγους καθαρά αμυντικούς και προστασίας του λαού των Αθηνών, θα ζητήσουν άδεια οπλοφορίας, όπως έχουν αρκετές χιλιάδες συμπολίτες μας… Τι το παράνομο και το αστείο βρίσκουν κάποιοι σε αυτή την πρόταση, όταν στην Αθήνα δολοφονούνται καθημερινώς αθώοι πολίτες και έχει καταντήσει η ζωή μας κυριολεκτικά ζούγκλα, ενώ από την άλλη πλευρά το κράτος με τους μηχανισμούς του είναι πασιφανές ότι εκτελεί πλημμελώς τα καθήκοντά του, κυρίως γιατί οι λεγόμενοι «προοδευτικοί» εμποδίζουν με πολιτική πίεση και διώξεις την επιβολή της τάξεως; Δεν έχουν δικαίωμα οι πολίτες να αυτοπροστατευθούν, όταν το έγκλημα κυριαρχεί γύρω τους;

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/09/28/%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5/#more-38633

10 σχόλια

  1. Όσο την ιστοριά και το μέλλον της Ελλάδος το γράφουν οι ηττημένοι ,
    καληνύχτα σας, είμαστε για λύπηση .

    +Παπαλοχίας ο έσχατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος εννοούσε σχετικώς με την πρότασή του περί μέτρων ασφαλείας για το Δήμο Αθηναίων, ότι με νόμιμο τρόπο θα ιδρυθεί μέσω ιδιωτικών φορέων εταιρεία ασφαλείας και προστασίας των πολιτών των Αθηνών, από τους οποίους κάποιοι για λόγους καθαρά αμυντικούς και προστασίας του λαού των Αθηνών, θα ζητήσουν άδεια οπλοφορίας, όπως έχουν αρκετές χιλιάδες συμπολίτες μας…"

    Πως ακριβώς θα γίνει να οπλιστούν οι πολίτες των Αθηνών και πως μπορούν να γίνουν αντίστοιχες κινήσεις και στην επαρχία;
    Αν γνωρίζει κάποιος ας μας διαφωτίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν δίκιο από την ΧΑ. Απαράδεκτος ο Χ"νικολάου. Στο πρόσωπό του άφηνε να διαφανεί ένα ειρωνικό χαμόγελο, εντελώς ανοίκειο για πεπειραμένο δημοσιογράφο. Προσπάθησε να υποβιβάσει τον συγκεκριμένο ομιλητή. Εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

    Ο κ. Μιχαλολιάκος ήταν σαφής και είπε πράγματα συγκεκριμένα και προπαντός εφικτά. Γιατί τον φοβούνται τόσο; Επειδή ίσως θα τα εφάρμοζε αν γινόταν δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακολούθησα τη χτεσινή εκπομπή με προσοχή. Περίμενα από τον κύριο Μιχαλολιάκο να ακούσω κάτι το διαφορετικό, ήμουν θετικά προκατειλημμένος όμως δυστυχώς διαψεύστηκα. Λεξιλόγιο ανδρός που μόλις φαίνεται να τέλειωσε το λύκειο, θέσεις απαράδεκτες (ιδιωτική σεκιούριτι μελών του κόμματος;;, άδεια οπλοφορίας για να γίνει Σικάγο μήπως η Αθήνα;;) και γενικά εγκράτεια μηδέν, πολιτικός λόγος χειρίστου είδους, ασυναρτησίες, και λανθασμένη διαχείριση του χρόνου του. ο Χατζηνικολάου φέρθηκε όπως θα φερόταν κάθε δημοσιογράφος του κατεστημένου, το θέμα είναι πλέον ότι ο χώρος πρέπει να είναι ώριμος και προετοιμασμένος να τα αντιμετωπίζει αυτά. Όχι να μιλάει κανείς σα σε καφενέ. Λυπάμαι πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εθνικισμός - Χρυσή Αυγή για την Αθήνα και έπεται συνέχεια και στις υπόλοιπες πόλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ENΑΣ ΝΟΜΟΣ ΦΙΛΕ 28/9/10 4:58 μμΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΆΛΛΟ ΝΟΜΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Ή ΑΛΛΕΣ ΕΚΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΑΝ ΤΑ "ΑΥΤΙΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝ ΑΓΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΤΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ".
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΝΑΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ:
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
    Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΘΑ ΚΑΡΦΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ Α΄ΑΘΗΝΑΣ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MIA XAΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΟΜΙΣΗ. Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΕΝΕΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ ΥΦΟΣ..ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 28/9/10 8:43 μμ

    >ιδιωτική σεκιούριτι μελών του κόμματος;;, άδεια οπλοφορίας για να γίνει Σικάγο μήπως η Αθήνα;;<

    Να γίνει Σικάγο η Αθήνα; Γιατί, τώρα τι είναι; Ή μάλλον είναι χειρότερη από το Σικάγο, διότι εκεί δεν είδα ποτέ να σφάζονται με σπαθιά αράπηδες.


    Ερώτηση: Έχεις πάει στο Σικάγο, ή απλώς αναμασάς μία παλιά κι εντελώς ξεπερασμένη φράση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ;ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!
    ΟΙ ΛΑΥΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ;ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΕΠΗ!ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΨΑΝΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1)το μετρο αυτό που είπε ο Μιχαλολιάκος δεν είναι το μοναδικό,έχει και άλλα μέτρα τα οποία δεν τον άφησε ο Χατζηνικολάου να ολοκληρώσει.
    2)προς όλους αυτούς που λένε για Σικάγο και θα επικρατήσει αναρχία,κτλπ.το μετρο αυτό με ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,εφαρμόζεται στην Ρώμη και στην Ουγγαρία,αν και εκεί έγιναν Σικάγο,τότε πάω πασο.
    3)προς αυτούς που λένε και ο Καρατζαφέρης τα ίδια έλεγε,μάλλον θα ξεχνάνε οτι ο Καρατζαφέρης ήταν στην Ν.Δ. και αποχώρησε για να πάρει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. με μια πατριωτικοφανή ιδεολογία,και ποτέ δεν δήλωσε αντιδημοκράτης,αντικυνοβουλευτικός,αντικαπιταλιστής και εθνικιστής,ο κόσμος παρασύρθηκε και τον θεώρησε εθνικιστή γιατί είχε τον υιο του Πλεύρη,καθώς και διάφορους καιροσκόπους που ήταν στην 4η Αυγούστου του Πλεύρη πήγαν στην Ν.Δ. και μετά στο ΛΑ.Ο.Σ(Πολατίδης).Ο Καρατζαφέρης πάντοτες ήθελε να έχει με το μέρος του υπο την δικία του κοσμοθεωρία χουντικούς,εθνικιστές,βασιλικούς,αριστερούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.