Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ Ο ΧΟΥΛΙΟ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ

ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ! Την άμεση επιβολή κυρώσεων στον Ισπανό τραγουδιστή Χούλιο Ιγλέσιας, ζητούν από τον πρόεδρο της Κομισιόν ...

ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ!

Την άμεση επιβολή κυρώσεων στον Ισπανό τραγουδιστή Χούλιο Ιγλέσιας, ζητούν από τον πρόεδρο της Κομισιόν πέντε βουλευτές του ΛΑΟΣ, καθώς ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι θα παρευρεθεί στις 16 Οκτωβρίου στην Κερύνεια για συναυλία. Οι Κ. Αϊβαλιώτης, Η. Πολατίδης, Ι. Κοραντής, Α. Χρυσανθακόπουλος και Γ. Ανατολάκης με επιστολή τους προς την Κομισιόν αναφέρουν:
«Ο γνωστός Ισπανός τραγουδιστής JULIO IGLESIAS ανακοίνωσε στο επίσημο site του ότι στις 16/10/2010 θα εμφανισθεί στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου και συγκεκριμένα στην πόλη Κερύνεια, όπου θα δώσει συναυλία στο ξενοδοχείο "MERIT CRYSTAL COVE" το οποίο έχει χτισθεί πάνω σε κλεμμένη περιουσία Έλληνα πρόσφυγα της Κύπρου. Η προσπάθεια του ψευδοκράτους είναι γνωστή: επιχειρεί να προσελκύσει καλλιτέχνες όπως την JENNIFER LOPEZ, τον IGLESIAS κ.α.
, οι οποίοι θα χρησιμοποιούσαν για τη μετάβασή τους το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, στα κατεχόμενα, και θα προσέφεραν έτσι ένα είδος "νομιμοποίησης" στο ψευδοκράτος το οποίο βασίζεται στην φασιστική βία του τουρκικού στρατού κατοχής. Ως Έλληνες βουλευτές, εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Ελληνικού λαού, παρακαλούμε να εξετασθεί κατά τρόπο επείγοντα η επιβολή κυρώσεων - όπως προβλέπει άλλωστε η Κοινοτική Νομοθεσία - σε όσους χρησιμοποιούν παράνομες πύλες εισόδου και περιφρονούν τα ανθρώπινα δικαιώματα».

3 σχόλια

  1. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΔΩΣΗ ΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥ ΧΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Στόχε,
    ανάρτησέ το αυτό για να μάθει όλος ο κόσμος πόσο ξεφτίλας είναι ο Καρατζαφέρης. Πρίν λίγο η ΕΣΗΕΑ έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του Τηλεάστυ γιατί ο πάμπλουτος Καρατζαφέρης αφήνει απλήρωτους τους εργαζομένους του και κάνει φιλανθρωπίες στους λαθρομετανάστες!!

    http://www.esiea.gr/gr/index.html

    Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΟ ΣΕΠΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΣΕ


    Επιστροφή


    28 Σεπτεμβρίου 2010

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μετά από καταγγελίες συναδέλφων δημοσιογράφων για μη εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας από τους εργοδότες των μέσων «BLUE SKY TV», «ΤΗΛΕΑΣΤΥ», «CONTRA TV», «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», «ΑΥΡΙΑΝΗ», «ΦΙΛΑΘΛΟΣ» και «ΧΡΗΜΑ ΤΡΙΤΗ» απέστειλε επιστολή-καταγγελία προς το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, ζητώντας τις άμεσες ενέργειές του.

    Οι ΣΣΕ, που υπογράφει η ΕΣΗΕΑ με τις αντίστοιχες εργοδοτικές ενώσεις, κηρύσσονται υποχρεωτικά εκτελεστές με Υπουργική Απόφαση και ισχύουν για όλους τους δημοσιογράφους μέλη και μη μέλη της ΕΣΗΕΑ. Το Δ.Σ. θα προασπίσει τις ΣΣΕ και την πλήρη εφαρμογή τους από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά των εργοδοτών.

    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    Τελευταία ενημέρωση: 09/28/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελλάδα ισχυρή χρειάζεται και τίποτε άλλο. Στρατικοποίηση όλων των Ελλήνων και διώξιμο των πουλημένων στους ξένους. Το παράδειγμα της Ουγκαρίας να ακολουθήσουμε. Κόψιμο το κεφάλι στα γιουσουφάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.