Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ...

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ Ανοιχτή επιστολή παραίτησης Προς κ. Γ. Καρατζαφέρη Κύριε Καρατζαφέρη μετά τις τελευταίες πολιτικές ...

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ


Ανοιχτή επιστολή παραίτησης

Προς κ. Γ. Καρατζαφέρη
Κύριε Καρατζαφέρη μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και τη στάση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού υπέρ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναγκάζομαι να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του υπεύθυνου Νεολαίας Ν. Κοζάνης και επιθυμώ τη διαγραφή μου από μέλος του κόμματος.
Αισθάνομαι βαθύτατα προδομένος από την πορεία που ακλούθησε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός από τη μέρα της ίδρυσης του μέχρι σήμερα. Στην πρώτη σας ομιλία ως πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού αναφέρατε επί λέξη: ‘’Ελληνίδες, Έλληνες δεν είμαστε εδώ για να ιδρύσουμε ένα ακόμα κόμμα, αλλά είμαστε εδώ για νέες Θερμοπύλες, για ένα νέο ’21, για μια μεγάλη Ελλάδα που δε θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της νέας τάξης πραγμάτων.’’ Πράγματι κύριε Καρατζαφέρη δεν ιδρύσατε ένα νέο κόμμα αλλά ένα φιλοκυβερνητικό απόκομμα εξαπατώντας κάθε Έλληνα πολίτη που σας στήριξε με την ψήφο του και πολύ περισσότερο τους εθνικιστές. Η ίδρυση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού έμοιαζε με μια όαση στην πολιτική έρημο της Ελλάδος, αλλά στο πέρασμα του χρόνου αποδείχτηκε ότι ήταν μια τεράστια οφθαλμαπάτη.
Μη μπορώντας να ανεχτώ τα όσα κάνετε και λέτε και προδίδοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη μου, με αναγκάζετε να θέσω τον εαυτό μου εκτός κόμματος. Συμμερίζομαι απολύτως τις θέσεις και τις απόψεις των συναγωνιστών Γιάννη Κουριανίδη και Χρήστου Μπέλτσιου και αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά αναμένοντας τη δημιουργία μιας πραγματικής πατριωτικής κίνησης που θα κάνει πράξη τη Ρήξη και την Ανατροπή που ποτέ δεν μπορέσατε ή δεν θελήσατε να πραγματοποιήσετε εσείς. Ο καιρός γαρ εγγύς κύριε Καρατζαφέρη.
Αλεξίου Ευάγγελος

17 σχόλια

  1. ΟΚ, όποιος φεύγει από το ΛΑΟΣ μπορεί να το κάνει αλλά ας μην πάει στη ΝΔ λόγω...πατριωτισμού! Η ΝΔ που κρατάει τη Γιαννάκου που καλύπτει τον Καραμανλή και τον Πάκη που δε λέει ΟΧΙ στη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών (μη-νόμιμους τους λέει ο Σαμ) που δεν έκανε τίποτα γαι να μη φτάσουμε στο χείλος της χρεοκοπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την παραίτηση του Βαγγέλη και με όλα αυτά που ανεφέρει.Για τον ίδιο λόγο ψηφησα και εγώ τον Καρατζαφερη όπως και τόσοι άλλοι που τον πιστέψαμε,και μάλιστα έγινα πρόεδρος στην Γερμανία στην περιοχή Νυρεμβέργης και περιχώρων.Σήμερα υποβάλω και εγώ την παραίτηση μου διότι μια ζωή περπατάω με το κεφάλι ψηλά και διότι ποτέ δεν έκανα γαργάρες σε κανένα για προσωπικό μου συμφέρον.Το κόμα ΛΑ.Ο.Σ και ο πρόεδρος του μαζί με όλα τα πολιτικά του στελέχη και τους βολευτές του για μενα είναι παρελθόν!Κύριε Καρατζαφέρη δεχθείτε και την δική μου παραίτηση για τους ίδιους λόγους που αναφερει ο Βαγγέλης Αλεξίου.
    Νικόλαος Μερτζανίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 19/7/10 9:13 μμ

    Συμφωνώ απολύτως. Ξέχασες ότι η Γιαννάκου είχε προστατευομένη την Ρεπούση (ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο;) και με μανία προώθησε στα σχολεία την "αναθεωρημένη" Ιστορία της;

    Ο Σαμαράς και η ΝΔ δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με τον πατριωτικό χώρο. Πιθανόν να προσφέρει περισσότερες "ευκαιρίες" από τον ΛαΟΣ. Τώρα με την ανεργία, ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ego den anaferthika pote se prosxorisi mou sti ND... hmoun sto LAOS giati pisteya oti itan diaforeiko.... den pao pouthena, den mpeno se kanena mantri.... an prokipsei kati aksiologo sto mellon fisika tha eimai apo tous protoys pou tha to stelexosoun... alla sthn parousa fasi den uparxei kati.
    Alexiou Baggelis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΠΡΑΞΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΣ !!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ.... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ ΡΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΙΟΥ...

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...



    ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω προσωπικά που διαγράφηκα απο το ΛΑ.Ο.Σ δεν υποστηρίζω κανένα άλλο κόμα και κανένα άλλο λαμόγιο!Αυτοί οι ίδιοι δεν κυβερνάνε την Ελλάδα μας τόσα χρόνια;Άλλαξε τιποτα;;;;;;;;;;ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΝΙΞΙΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ..ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τσακιστε τα σαπια κομματα
    να καει να καει η πουτανα η βουλη
    να στηθει να στηθει και η αγοχνη μας μαζι
    Αρε κυμα αντρειωμενο θα μας κανεις ολους ποιητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΣΚΟΠΟΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΟΥΝ!!!!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΑΚΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΛΟΓΕΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΑΜΑΙ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ, Ο ΠΑΚΗΣ, Η ΓΙΑΝΑΚΟΥ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΔ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΠΩΝ ΘΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΩΒΙΝΙΣΤΗ ΗΓΕΤΗ.ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ Κο ΑΛΕΞΙΟΥ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ "ΚΑΡΕΚΛΕΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΧΡΗΜΑ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ Κου ΓΚΙΟΛΑ ΜΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΤΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΖΟΥΜΕ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΙΣΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ..ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΣΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..ΠΡΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οντως χρειαζομαστε ενα καθαρα εθνικιστικο κομμα.Ας καθαρίσουμε πρώτα με ολους αυτους τους λαθρομετανάστες και μετα συνεχιζουμε με την λύση και των υπολοιπων προβληματων.Ειδικα αυτη την περίοδο ο στοχος ολων πρέπει να ειναι ένας.Να ξαναγυρίσει η Ελλάδα στους Ελληνες και να ξεκουμπιστούν τα σκουπίδια απο εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπραβο μπραβο, όταν τρώγατε και πίνατε καλά ήταν και τώρα σας φταίει ο καρατζαφερης,
    συνεχίστε έτσι και στις επόμενες εκλογές μετά πάλι θα κλαίγεστε όταν κάποιοι άλλοι θα ανοίγουν σαμπάνιες στην υγεία της βλακείας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φίλε ποτέ δεν πίναμε εμείς! άλλοι έπιναν με τα λεφτά μας........ εμείς δίναμε απο το υστέρημα μας για να κρατάμε τα γραφεία ανοιχτά.... πιστεύω να καταλαβαίνεις τώρα γιατί ξεχειλίζει η οργή μας!

    Βαγγέλης Αλέξιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.