Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ...

ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ! Ύβρις από το υπέρ«δημοκρατικό» καθεστώς του Χριστόφια και τα τσιράκια του. Δεν αντιδρά κανένας, δεν...

ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ!

Ύβρις από το υπέρ«δημοκρατικό» καθεστώς του Χριστόφια και τα τσιράκια του. Δεν αντιδρά κανένας, δεν κουνιέται φύλλο από φόβο και τρόμο. Κατά τα άλλα έχουμε «ισότητα» και «ισονομία» και λοιπά δημοκρατικότατα «αγαθά» επί διακυβέρνησης Προέδρου «όλων των Κυπρίων». ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ:
ΓΡΙΒΑ, ΖΕΙΣ! ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ.
ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΙΣ
ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

3 σχόλια

  1. Έναν Γρίβα χρειάζεται τώρα η Ελλάς και η Κύπρος για να βγούμε απ' το τέλμα. Τους ήρωες αλλά και τους προδότες τους αναδεικνύουν οι πράξεις τους. Ο Γρίβας ήταν ένας και ήρωας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε οι εντολές έρχονταν κατ'ευθείαν από την Μόσχα. Σήμερα που έμειναν ορφανά, όλα αυτά τα απολιθώματα, έχουν χάσει τον μπούσουλα. Έτσι ελλείψει οδηγιών από το "κέντρο", καταφεύγουν στην προσφιλή τους μέθοδο. Την ύβριν. Η οποία όμως, θα επισύρει επί της (κουφιο)κεφαλής τους την Νέμεσην. Θέλουν δεν θέλουν έτσι θα γίνει. Ουδείς ξεφεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που ο Ευαγόρας Παλικαρίδης, ο Αυξεντίου,ο Καραολής, ο Δημητρίου και άλλοι είχαν την ΤΥΧΗ να δολοφονηθούν απο τους Εγγλέζους...

    Αλλιώς, σήμερα οι "δημοκράτες" θα τους έλεγαν φασίστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.