Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΖΙΤΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ...

ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η... ΤΖΟΥΛΙΑ Επί λέξει διάλογος που ακούστηκε στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου 29 Μαΐου, στο «Τηλεάστυ», όπου η ηθοποι...

ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η... ΤΖΟΥΛΙΑ

Επί λέξει διάλογος που ακούστηκε στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου 29 Μαΐου, στο «Τηλεάστυ», όπου η ηθοποιός Μαρία Σόκαλη φιλοξενούσε την 84χρονη δημοσιογράφο Ροζίτα Σώκου…

Μ. ΣΟΚΑΛΗ : «Η Μελίνα ήταν φίλη σου, έτσι; Συμφωνείς με την προτομή της που έχει μπεί εκεί στου Μακρυγιάννη;»

Ρ. ΣΩΚΟΥ: «Όχι, δεν συμφωνώ με την προτομή της καθόλου. Γιατί εγώ έχω ζήσει την Κατοχή και ξέρω τι συνέβη με την Μελίνα»!!

Εύγε στην θαρραλέα κυρία Ροζίτα, αλλά θα πρέπει να μας καταθέσει την μαρτυρία της για την Μελινάρα Μερκούρη κι όχι να πάρει τα μυστικά της στον τάφο… Διότι η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ έχει αγιοποιήσει την Μελίνα, ενώ όλοι οι παλαιοί Αθηναίοι γνωρίζουν ότι επρόκειτο για μια εταίρα ολκής που δεν είχε καταφέρει να τελειώσει ούτε το Παλαιό Γυμνάσιο. Ο Ζάχος Χατζηφωτίου (γεννήθηκε το 1922) που ξέρει τα πράγματα από πρώτο χέρι, στο πρώτο του βιβλίο («Τα εν οίκω, εν δήμω») που κυκλοφόρησε το 1975, γράφει για μια πασίγνωστη και διεθνούς φήμης Ελληνίδα ηθοποιό που επί Κατοχής είχε κοιμηθεί με εκατοντάδες Ιταλούς και Γερμανούς αξιωματικούς!.. Σε αυτές ακριβώς τις δραστηριότητες της Μελινάρας αναφέρεται η Ροζίτα. Μιλάμε για σέξ επί πληρωμή με την Κατακτητή, ενώ ήταν παντρεμένη με τον πάμπλουτο Παναγή Χαροκόπο. Αυτοί που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, μας βεβαιώνουν πως έτσι έμαθε Ξένες Γλώσσες επί Κατοχής η Μελίνα. Έτσι εξηγείται και η Αριστεροποίηση της Μερκούραινας μετά τον Πόλεμο, προκειμένου να ξεπλύνει το Βασιλικό παρελθόν της Οικογενείας της και τις δικές της επιδόσεις με τους Φασίστες και Ναζί αξιωματικούς. Μη ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο θείος της Μελινάρας, Γεώργιος Μερκούρης, ήταν ο Ιδρυτής και Αρχηγός του «Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος» λίγο πρίν τον Πόλεμο, ενώ χρημάτισε και Διοικητής της Εθνικής Τραπέζης επί Κατοχής. Με τέτοιους συγγενείς και τέτοια προσωπική ροπή προς τους Ιταλογερμαναράδες επιβήτορες ,είναι λογικό που η Μελίνα εξελίχθηκε σε Ιέρεια του Σοσιαλισμού, προκειμένου να ξεπλύνει το παρελθόν της. Κι έχουν το θράσος μερικοί σοσιαλιστές να καταγγέλλουν την Τζούλια Αλεξανδράτου ως πορνοστάρ και εκδιδόμενη επί χρήμασι. Ρε παιδιά, η Μελινάρα σας ήταν πολύ χειρότερη από την Τζούλια, αλλά σήμερα (16 μόλις χρόνια μετά τον θάνατό της) θεωρείται ως η μεγαλύτερη Ελληνίδα του 20ού Αιώνος! Βάρδα μην ανοίξει το στόμα της η Ροζίτα Σώκου… Τζούλια, έχεις ελπίδες κι εσύ να γίνεις η μεγαλύτερη Ελληνίδα του 21ου Αιώνος, αν βρείς τον κατάλληλο Εβραίο να σε προωθήσει, όπως βρήκε η Μελινάρα τον Ζύλ Ντασσέν..

("ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ")

11 σχόλια

  1. Δύο αντιφάσεις:

    1) Γιατί ο Εβραίος Ντασέν να προωθήσει μία πόρνη των Γερμανών;

    2) Η Ροζίτα Σώκου τι είναι; Εβραία δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα εκτοs απο το οτι ειμαστε ο πιο μαλακαs λαοs τηs υφηλιου,πρεπει να ειμαστε και μακραν ο πιο ζηλοφθονοs.Ουτε τα εντερα μαs δεν συμπαθουμε. Ο εναs ειναι αυτο, ο αλλοs ειναι εκεινο.Δεν εχει μεινει και κανεναs που να μην ειναι χαφιεs,προδοτηs,κλεφτηs,πουτανα,κομμουνιστηs,εβραιοs,εξωγηινοs και οτι αλλο μπορουμε να φανταστουμε.Ολοι ειναι σκαρτοι εκτοs απο εμαs.Μετα οταν μαs χλευαζουν μαs κακοφαινετε.Τελικα η μαλακια ειναι χαρισμα για μερικουs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pros Anonymos 10/6/10 5:34 MM

    Tetoies gynaikes me ta "prosonta" tis Merkourainas einai politimes.
    Giati na exane tin efkairia o Zyl Ntassen na kanei lefta, ta opoia kai ekane otan h Melinoula protagonistouse stis tainies tou.

    Ean h Rozita Sokou einai Evrea, tote isos exei typseis sta geramata kai 8elei na pei tin
    ali8eia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδω ο κοσμος καιγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτους τους αριστερους αριστεριζοντες απ'οπου κι αν τους ακουμπησεις λερωνεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Spartan ase ton "lao" apo eksw,ektos kai ean Lao kai yfhlio enoeis ton Eauto sou!!
    Kopse tis malakeies kai skepsou ligo!!
    AFOU O ADELFOS TIS MELINAS EITAN DIOIKHTHS THS E8NIKHS TRAPEZAS EPI KATOXHS LES LOIPON NA MIN SYNERGAZWTAN ME TOUS GERMANOUS? LES NA MHN TAIZE KAI THN ADELFH TOU APO TO "FAGHTO" TWN GERMANWN OTAN TA ELLHNOPOULLA PE8AINAN APO TIN PEINA?
    AlOS KOUFIOKEFALAKHS ANARWTIETE GIATI LEEI O EBRAIOS NTASEN NA PROW8HSEI MIA PORNH TWN GERMANWN TIN MELINA DHLADH?
    MA BRE XONDROKEFALE LES NA TOU EIPE H MELINA TOU NTASES POU EIR8E EDW TO 1960 LES NA TOU EIPE .... FILE NTASEN STIN KATOXH ME PEIDHKSAN 1000 GERMANOI?
    KALA TOSO BLAKAS EISE?
    H ALH8EIA GIA TIN "TSIGKOUNA" MELINA POU PALEBE GIA TIN ELLADA KTL EINE OTI OTAN PE8ANE DEN AFHSE DRAXMH!!!OUTE STO ELLHNIKO KRATOS OUTE GIA TO MOUSEIO THS AKROPOLIS OUTE TIPOTA!!! TA AFHSE OLA STON EBRAIO ANDRA THS TON NTASEN!!!
    MELINA KAI NTASEN "ETRWGAN" KALA OTAN H MELINARA EITAN YPOURGOS!!
    ENDOKSE KAI YPERHFANE ELLHNIKE LAE ORSE 5.....
    YSTEROGRAFO: DEN ME EKPLEISEI POU STO SHMERINO MPOURDELLO(ELLAS) NA FTEIAXNOUN AGALMATA THS MELINAS, AFOU OLOI TOUS EINE KLEFTES KAI PORNOI THS IDIAS "FARAS" DHLADI..
    A BYzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kanenas den eipe oti oi evraioi kai oi agggloi synehistes ton naiton ippoton den ehoun kanei eskemena egglimata enantion ton laon tous apla yia na epivaloun ta shedia tous yia elegho tou kefalaiou.."η τον Θεον η τον μαμμωνα.." diavaste apo evraious pou egrapsan yia to stimeno "olokaytoma"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nα σαι καλα ρε Βυζαντινε που αμεσωs προσφερθηκεs να με επιβεβαιωσειs. Αληθεια ρε σαινι μονοs σου τα σκεφτηκεs αυτα? Αν ναι, τοτε χαραμιζεσαι που γραφειs εδω σχολια.Επρεπε να σε παρει η Ακριτα να γραφειs μαζι τηs σεναρια για σαπουνοπερεs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσείς τι πρόβλημα έχετε αν η Μελίνα ήταν με τους Γερμανούς στην Κατοχή, και εσείς με αυτούς δεν είσασταν. Μάλλον σας πείραξε που αργότερα η Μελίνα σας παράτησε και ακολούθησε "σοσιαλιστικούς" δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να σαι καλα ρε,τους έβαλεςστη θέση τους όλους αυτούς τους ακροδεξιο-αμόρφωτους που τολμάνε να βάζουνε στο στόμα τους τη μελίνα. Ένα άτομο που παραδέχεται Ολη η ελλάδα μέχρι και οι κομματικοί της αντίπαλοι και έκανε τη χώρα μας γνωστή σε όλον τον κόσμο. Όσο για τους κυρίους "Σώκου" και "Χατζιφωτίου" που είναι τα μόνα άτομα που έχουν τολμήσει να προσπαθήσουν να αμαυρώσουντο όνομα της Μελίνας μετά το θάνατό της, γιατί εως και οι νεοδημοκράτες αναγνωρίζουν την προσφορά της μάλλον κάτι προσωπικό τους τρώει...μήπως ο αξιότιμος κύριος Χατζιιφωτίου είχε ο ίδιος βλέψεις να γίνει εραστής της Μελίνας και δεν τα κατάφερε? Όσο για την 'αξιότιμη' κυρία Σόκου ένα έχωνα πω! Μόνο και μόνο το γεγονός ότι λέει ότι ήταν φίλη με τη Μελίνα και τολμάει να πετάει τέτοιεσ μπιχτές και να προσπαθεί με τέτοιο κατινίστικο και χαμηλού επιπέδου τρόπο να αμαυρώσει το όνομα της είναι υπέραρκετο για να δεις το ποιόν αυτού του ατόμου. Διμούτσουνη οχιά. Αλλά με τέτοια εμφάβιση πως να μην κουβαλάς ένα σωρό κόμπλεξ. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.