Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΚΛΕΙΔΩΣΕ" Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ... ΤΑΤΟΥΛΗ!

ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ... Από τις 22 Απριλίου ο "Στόχος" είχε γράψει ότι το ΛΑΟΣ -για να ακριβολογούμε ο Πρόεδρος, γιατί σε κα...

ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ...

Από τις 22 Απριλίου ο "Στόχος" είχε γράψει ότι το ΛΑΟΣ -για να ακριβολογούμε ο Πρόεδρος, γιατί σε κανέναν άλλον δεν πέφτει λόγος- είχε αποφασίσει να στηρίξει την υποψηφιότητα του... Πέτρου Τατούλη ως υποψηφίου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου! Σήμερα λοιπόν επιβεβαιωνόμαστε πανηγυρικά (διαβάστε εδώ http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7064). Φυσικά την υποψηφιότητα Τατούλη θα στηρίξει -όπως όλα δείχνουν- και το... ΠΑΣΟΚ! Και ρωτάμε εμείς λοιπόν τον "εύθικτο" Πρόεδρο, που σπεύδει να απαντήσει όταν τον κατηγορεί ως "εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ" η Νέα Δημοκρατία: Γιατί τρέχει να υποστηρίξει τον κάθε πικραμένο και δεν βάζει υποψήφιο του ΛΑΟΣ; Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως σε ολόκληρη Πελοπόννησο δεν υπάρχουν ικανά και άξια στελέχη... Οπότε άλλη είναι η σκοπιμότητα! Και τη γνωρίζουν όλοι, έστω και αν είτε δεν θέλουν να την πιστέψουν είτε κάνουν τα στραβά μάτια... Μετά λοιπόν να μην διαμαρτύρετε κανείς τους όταν τους κατηγορούν είτε για "εξαπτέρυγα", είτε για "ισόγειο της πολυκατοικίας"!

5 σχόλια

  1. twn 3eroyme to k.tatoyli poy elege yper ths xrhshs xasis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ
    ΕΦΥΓΑΝ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ .............ΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο τον "κωλοτουμπα" τι αλλο περιμενατε ρε παιδες;Παντως οσους γνωριζω που υποστηριζανε τον Καρατζαφερη απο την στιγμη που τα εκανε πλακακια με τον Τζεφρυ ολοι του ριχνουνε καταρες..Τελευταια ακουσα καποιον να λεει οτι παρακαλαει στην προσευχη του να τα τιναξει απο ζαχαρο μια και εχει αδυναμια στα γλυκα ο χοντρος!Ενας αλλος ειπε οτι θα περιμενει με αγωνια τα επομενα Θεοφανια και ετσι και παει και καθησει περιστερι στο κεφαλι του Καρατζαφερη θα το στειλει αδιαβαστο με το αεροβολο..Βλεπετε ο ανθρωπος πιστευε σε θαυματα και την πατησε..Για φανταστειτε ποσοι αλλοι ακομη τι σκεφτονται για τον "κωλοτουμπα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.