Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ... ΞΕΠΗΔΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ... ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ...

... "ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΚΑΤΙ ΞΕΠΗΔΑ... ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ" ... Έκπληκτοι παρακολουθούν τις δυναμικές ακτιβισ...

...
"ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΚΑΤΙ ΞΕΠΗΔΑ...
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ"

...

Έκπληκτοι παρακολουθούν τις δυναμικές ακτιβιστικές παρεμβάσεις του ευρύτερου Παριωτικού χώρου ακόμη και άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικοκοινωνικές αντιλήψεις λιγότερο ή και καθόλου εθνοκεντρικού χαρακτήρα... Έκπληκτοι από την άψογη και πειθαρχημένη εκτέλεση ενεργειών όπως η χθεσινή που εως τώρα ήταν "προνόμιο" διαφορετικών χώρων... Κι αυτό συμβαίνει οχι μόνο γιατί ωρίμασαν οι συνθήκες κι ωρίμασαν μαζί τους και ο καθένας ξεχωριστά από τους Έλληνες που αποφάσισαν να βγουν ανοιχτά στην πρώτη γραμμή... Συμβαίνει κυρίως γιατί η συννενόηση, η κατανόηση και η επινόηση έχουν γίνει ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ... Ο χρόνος στέρεψε και οι πολυτέλειες για κάθε είδους άστοχες και ανούσιες περιπλοκές έχουν στερέψει κι αυτές.. Όμως για να χαρακτεί ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΝΙΚΗΣ χρειάζεται και ΣΤΡΑΤΟΣ...


Γι αυτό είναι ακόμη πιό ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να μαζικοποιηθεί γρήγορα ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ το κίνημα της Αντίστασης που έχει ανάγκη από γρήγορες και σίγουρες επιτυχίες. Έστω κι αν αυτές έχουν στην αρχή επικοινωνιακό χαρακτήρα... ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ... Θα επιδιώξουμε σύντομα και ουσιαστικά αποτελέσματα, που θα έρθουν μόνο αν ΟΛΟΙ όσοι πιστεύουν πως κάτι πρέπει να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, αποφασίσουν να περάσουν μαζί με τους ήδη ευρισκόμενους στην πρώτη γραμμή... Στα προκεχωρυμένα φυλάκια της Ελληνικής Αντίστασης που έχει αυτιά και μάτια ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ η καρδιά της Πατρίδας... Εκεί που κάθε μέρα ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ δίνουν αληθινές μάχες μέσα στα ίδια μέρη που έχουν δυστυχώς εισβάλει,ενδεδυμένοι με προβιά, ΛΥΚΟΙ, τοποτηρητές των ξένων κέντρων και συμφερόντων... Είμαστε παντού... Ξεπηδάμε από παντού... Και από παντού ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ!

"ΣΤΟΧΟΣ"

11 σχόλια

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΧΙΑΣ?

    Στους παλιότερους καιρούς οι λοχίες είχαν συνείδηση καθήκοντος όχι μόνο να φυλάττουν την χώρα από τους εξωτερικούς εχθρούς, αλλά έφεραν ένα εθνικό χρέος για την χώρα στο εσωτερικό της. Έτσι έπαιρναν ενίοτε τα όπλα, κατέλυαν την ισχύουσα τάξη και άλλαζαν την πορεία του έθνους. Αυτό έκαναν το 1843 στο Σύνταγμα, αυτό έκαναν το 1909 με την επανάσταση στο Γουδί, αυτό έκαναν το 1917 με την κυβέρνηση Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη, αυτό έκανε ο Πλαστήρας το 1922. Κοιτάζοντας προς τα πίσω, θεωρούμε εκείνους τους λοχίες άξιους πατριώτες και εθνικά προοδευτικούς ήρωες που σηματοδότησαν την ιστορία μας.

    Όταν η ημετέρα πατρίς σήμερον βρίσκεται σε κατάρρευση, όταν το πολιτικό κατεστημένο είναι ανίκανο να διορθώσει την κοινωνία, όταν ολόκληρη η χώρα βυθίζεται αύτανδρη, δεν βρίσκεται ένας ήρωας λοχίας, ρε παιδιά; Πρέπει να βγούμε στους δρόμους να ψάξουμε τον λοχία και όποιον βρούμε να τον βάλουμε να κυβερνήσει αυτή τη χώρα. Όπως νάναι και όποιος λοχίας νάναι καλύτερος θάναι από τους πανούργους και ανικάνους που κρύβονται και ηδονίζονται στα έδρανα της βουλής με φαρδιές πολύχρωμες γραβάτες.

    Ζητείται λοχίας να κρεμάσει τους υπαίτιους που μαθηματικώς μας οδηγούν στην καταστροφή. Ζητείται ταπεινός και λιτός λοχίας, όπως ο Πλαστήρας, να συνετίσει αυτόν τον λαό που νομίζει ότι είναι πλούσιος με δανεικά λεφτά. Ζητείται λοχίας να καθαρίσει μια παλιά κόπρο και να πει: στο διάβολο εσείς και το ελληνικό σας πρόσωπο, εσείς και η δημοκρατία σας, εσείς και η πονηρία και πανουργία σας, στο διάβολο οι παπανδρέϊδες, καραμανλήδες και μητσοτάκηδες και όλοι εκείνοι που έχουν ανάγει το έθνος σε δική της περιουσία.

    Η χώρα αυτή την στιγμή καταρρέει και μαζί της καταρρέει το έθνος. Το έθνος έχει υποβιβαστεί να υπηρετεί τους δημοσίους υπαλλήλους και όλα τα λαμόγια που λυμαίνται την οικονομία.

    Ενώ γνωστό σε κάθε οικονομολόγο ότι ο ανώτερος μισθός δημοσίου υπαλλήλου σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται, που η ελληνική οικονομία επιτρέπει σήμερα στην Ελλάδα δεν ξεπερνά τα 1000 ευρώ και ο μέσος όρος σύμφωνα με την οικονομία μας και πάλι είναι στα 700 ευρώ. Αν δεν κατέβουμε εκεί δεν έχουμε ελπίδα σωτηρίας. Το γνωρίζουν και οι πολιτικοί αλλά δεν τολμούν. Κι εδώ είναι το γαμώτο: πώς γίνεται ρε παιδιά σε κρίσιμες στιγμές να βρίσκονται ανίκανοι και ρεμάλια στην εξουσία. Πώς έγινε στην κρίσιμη στιγμή της Τουρκίας να βρεθεί ένας Αττατούρκ και να την σώσει! Αυτό είναι ένα μυστήριο και θαύμα, αλλά ίσως και μια κατάρα που μας ακολουθεί, ποιός ξέρει!!!!!!

    Η ελπίδα μας είναι να βρεθεί ο λοχίας-Πλαστήρας στην κρίσιμη στιγμή που μας πλησιάζει, να κηρύξει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να επιβάλλει τα οδυνηρά πλέον μέτρα. Δεν απομένει πλέον άλλο από την οδύνη που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε και αν περιοριζόταν μόνο στην οικονομία θα ήταν μια ελαφρά οδύνη. Πρόκειται να επεκταθεί στην εθνική μας υποσταση, στην διάλυσή μας και στην καταστροφή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΗΔΗ ΜΟΙΡΟΛΟΓΕΙ

    ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ! ΣΕ ΧΑΝΩ!
    ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!
    Η Ελλάδα τελειώνει! Τήν σταυρώνουμε! Δεν ακούτε τον θόρυβο που κάνουν οι νεκροθάφτες; Σκάβουν το λάκκο, που θα την ενταφιάσουν! Νομοσχέδιο για την απονομή της Ιθαγένειας, λένε το νεκροταφείο!
    Αλλά η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Ελπίζω, ότι θα επιβιώσει εκτός των συνόρων.
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010


    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ???

    ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΧ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΙΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΗ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΘΥΛΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Η ΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΙΚΑΝΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΑΦΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έφαγαν τα χρήματα των ταμείων , έφαγαν από προμήθειες εξοπλισμών , έφαγαν από δημόσια έργα . Γιατί πρέπει ο λαός να πληρώσει και πάλι; Ν απληρώσουν οι ένοχοι έστω και με την ζωή τους. Να κοπούν οι μισθοί και τα προνόμοια των πολιτικών. Να βγαίνουν στην σύνταξη στα 67 τους όπως θάλουν από εμάς και εφ΄όσον έχουν 37 χρόνια εργασίας όπως θέλουν από εμάς. Να πάψει η χρηματοδότηση των κομμάτων από την φορολογία που θέλουν να μας επιβάλλουν για τα χρέη που δημιούργησαν οι ίδιοι. Όχι στην δικτατορία των διευθαρμένων. Ζήτω το Έθνος , κάτω το κράτος των λοποδυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΦΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΣ
    ΕΔΩ
    http://abravanel.wordpress.com/2010/01/16/second-arson-in-hania-synagogue/

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    "Η Ελλάδα πρέπει να ισοπεδωθεί. Ούτε μια χριστιανή, από αυτές που δεν αντιδρούν στον δολοφονικό αντισημιτισμό, δεν πρέπει να μείνει ζωντανή.
    Βουλγαρία μέχρι και την Πελοπόννησο, Τουρκία μέχρι και την Αίγινα!"

    ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΕΧΘΡΟΙ ΜΕΣΑ, ΕΧΘΡΟΙ ΕΞΩ

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΛΕΓΜΑ.
    ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ trantellinas

    >αυτό έκαναν το 1917 με την κυβέρνηση Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη<

    Μάλλον θα έπρεπε να διαβάσεις Ιστορία. Ο Βενιζέλος έκανε "επανάσταση" (1915) στην Θ/νίκη με ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΛΟΓΧΕΣ, συμμαχώντας με τον ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ της χώρας (Γάλλους) και γινόμενος πρωθυπουργός-μαριονέτα τους. Αυτοί τον έφεραν και τον επέβαλαν στην Αθήνα, κανονιοβολώντας τον Πειραιά και αναγκάζοντας τον στρατηλάτη Βασιλέα Κωνσταντίνο Α' σε παραίτηση, για να αποφευχθεί η αιματοχυσία. Και όλα αυτά για ποιο καλό του έθνους έγιναν;

    30 χρόνια αργότερα, αυτή η ίδια πράξη ονομάστηκε συνεργασία με τον κατακτητή (δωσιλογισμός), όπως και είναι κι έστειλε τους Τσολάκογλου, Ράλλη και Λογοθετόπουλο ισόβια στην φυλακή.

    Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο μεν "εθνάρχης", οι δε δωσίλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ

    Ήμουν στην εκδήλωση και να πω πως οι φασίστες είχαν μπει από την αρχή αλλά πλην δυο-τριών από αυτούς όλοι οι υπόλοιποι δεν ξεχώριζαν με τίποτα. Είχαν πιάσει όλες τις μεριές και αυτό ήταν που μας ξάφνιασε τους υπόλοιπους γιατί όταν ξεκίνησε το πανηγύρακι τους εμφανιζόταν από παντού. Ηταν σίγουρα οργανωμένο και σίγουρα με την βοήθεια της αστυνομίας. Δεν γίνεται οι φασιστες να ανέπτυξαν ξαφνικά τετοιο iq από μόνοι τους. Δύο πράγματα με έκαναν έξαλλο το ένα ήταν πως κάποια στιγμή που φωνάζαμε δεν θα περάσει ο φασισμός, είχαν το θράσος να το φωνάζουν και αυτοί σε εμάς και το άλλο πως δυστυχώς κάποιοι αριστεροί για μια ακόμη φορά δεν στάθηκαν στο ύψος τους και καλούσαν την αστυνομία να τους συλλάβει. Δεν θέλω να πω περισσότερα απλά να ζητήσω από ένα κομμάτι της αριστέρας να αναλογιστεί τις πράξεις της και επιτέλους να αποφασίσει με ποιούς είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λοιπον πρεπει να ξερουν ολες αυτες οι αδελφες και ολα τα σιχαμερα σκουληκια που προδιδουν το εθνος με τις εντολες του "περιουσιου λαου"{πασοκ νδ κκε συριζα "αντιfa" παπαδες λαος μεχρι και τον τελευταιο ελληνα που τους υπερασπιζει η απο προσωπικο συμφερον η απο συνειδητη προδοσια πως αν μας αναγκασουν να ξεκινησουμε εθνικιστικο ανταρτικο θα τους ξετρυπησουμε ολους και θα δωσουμε ενα λαμπρο παραδειγμα στους πλανεμενους η δειλους η σ αυτους ολους που απλα δεν ξερουν και ζουν μισοτυφλοι και αχρηστοι οσο αφορα τον εθνικο αγωνα.δεν πρεπει να γλυτωσει κανεις απ τους προδοτες πλουσιους η φτωχους.τους νομους τους δημιουργησε ο θεος των ελληνων και η θεικη φυση εδω και δεκαδες χιλιαδες χρονια και οχι αυτοι οι ριψασπιδες και οι πουθεναδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν πεσουν μερικα κεφαλια απο τα αχρηστα και απλητα σωματα τους τοτε μονο θα καταλαβουν τα σκουλικια οτι με το Εθνος μας κανεις δεν μπορει να παιζει.
    Ισως δεν εχουν καταλαβει ακομη τα σκουλικια οτι η θα υπαρχει το ΕΘΝΟΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ !ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ !
    Πεσ'μας φασιστες πες'μας δημοκρατες η οτι αλλο ξερεις.Δεν μας ενδιαφερει και πολυ . Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε απογονοι
    ανημερων θεριων και οποιος τα εβαλε μαζι μας το μετανοιωσε και καταστραφηκε.
    Πολλα χρονια τωρα απορουσα πως ειναι δυνατον η δικη μου γενεια και δεν πολεμησε !
    Που ναξερα οτι η "τυχη" μας προ οριζε για μεγαλες Τιμες !!
    Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ




    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως θα έπρεπε να προτείνουν την εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα ως την νέα μητρόπολη των Αθηνών ;
    Μια που ο Αγ. Παντελεήμονας, εδώ και αρκετό καιρό εμφανίζεται ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ως ο ΓΝΗΣΙΟΣ προστάτης των Αθηνών και Αθηναίων ;

    Εντάξει, είμαι λίγο αιρετικός,
    ΤΥΦΛΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ !!


    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.