Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΜΟΥΕ ΔΕΝ ΜΑΣ "ΕΙΔΑΝ", ΜΑΣ ΕΙΔΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ.. ΒΟΥΝΤΟΥ! Μπορεί τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων να μην άντεξαν το θέαμα χιλιάδων Ελλήνων στο δρόμο να διαμαρτύρο...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ.. ΒΟΥΝΤΟΥ!

Μπορεί τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων να μην άντεξαν το θέαμα χιλιάδων Ελλήνων στο δρόμο να διαμαρτύρονται για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και να μην έδειξαν ούτε απόσπασμα απο την συγκέντρωση του περασμένου Σαββάτου. Μας είδε όμως ο απεσταλμένος του πρακτορείου Ρώυτερ... Και η παρακάτω φωτογραφία κάνει τον γύρο του κόσμου, αναφέροντας για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ελλήνων που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες!

22 σχόλια

  1. οι εχθροι της ελλαδας εχουν δυναμη.για την ακριβεια τα ελεγχουν ολα.κομματα μεσα μαζικης εξαπατησης οργανισμους σωματεια την μαζα ολων των αβουλων νεκροζωντανων ελληνων και συμμαχους πιστους στο καταστροφικο τους εργο εχουν τους θανασιμους εξωτερικους εχθρους μας οι οποιοι ειναι τα αφεντικα μαζι με τους υπηρετες τους{ισραηλ ηπα τουρκια αλβανια σκοπια}και ολες τις αλλες εβραιοκρατουμενες χωρες στην ευρωπη και παγκοσμιως.ο αγωνας δεν ειναι απλα δυσκολος γι μας.πως να ξυπνησουμε η και να τιμωρησουμε εκει που χρειαζεται τα εκατομμυρια των νεοελληνων που δεν μπορουν οχι να ιχνηλατησουν την ενδοξη ιστορια μας και με οδηγο την γνωση των λαθων και των καταστροφων που περασαμε να πραξουν οπως αρμοζει τωρα και με οραμα ενα λαμπρο μελλον για το εθνος αλλα στεκονται αθλιοι και μικροσκοπικοι γλυφοντας τους προδοτες ολων των κομματων για δικο τους συμφερον προσφεροντας δουλεια σε λαθρομεταναστες και αλλα πολλα.εχουμε ηδη εδω και χρονια αρχισει εμεις οι εθνικιστες οπως παντα γινοτανε σ ολες τις εποχες αγωνα εναντιων ολων.με σημαιοφορο την χρυση αυγη και πιστο και γενναιο συμπολεμιστη τον στοχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι είναι, βρε, οι εχθροί της Ελλάδας; Οι μόνοι που ξέρω εγώ είναι τρεις: Οι Τούρκοι, οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί.

    Πάντα θέλουμε να φανταζόμαστε ότι όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί μας και καταντούμε γραφικοί. Εκτός των ανωτέρω τριών, φίλε Αίαντα, ουδείς ασχολείται μαζί μας. Είμαστε ένα ασήμαντο κράτος, κακορίζικο και χρεοκοπημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 1821 συνεχίζεται τώρα για την απελευθέρωση της Ελλάδος. Κοτσαμπάσηδες και δεσποτάδες (πλήν λίγων) έδειξαν τις προθέσεις τους για τους Έλληνες.
    Αγώνας αδέλφια για την φυλή και το Ελληνικό αίμα , αγώνας για το έθνος. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Οι πολιτικοί πάντα καπέλλωσαν τους στρατιωτικούς. Τώρα πρέπει να γίνει το αντίθετο. Ξυπνήστε Έλληνες , έχουμε πόλεμο και ο εχθρός είναι εντός των πυλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τους αλβανους βγαλτους απεξω , τωρα που μπαινουνε ευρωπη υπποτιθεται θα ειναι συμμαχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΟΥΣ ΙΣΟΝ=ΓΑΜΙΤΕ ΝΑ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΗ Η ΑΚΡΗ
    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΚΟΥΤΑΛΟΦΟΡΟΥΣ,ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΛΤΕΡ,ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΒΛΑΣΤΑΡΑ [ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ]
    ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
    ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ 21-4-1967 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ Ο ΑΝΕΡΓΙΑ Ο ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΝΕΤΕ ΚΟΛΥΜΠΡΑ

    ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕΜΕ ΨΕΥΤΗ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @7:18
    Ξεχασες τον μεγαλυτερο,τον πιο υπουλο και τον πιο επικινδυνο προαιωνιο εχθρο του Ελληνισμου,τους Εβραιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευτυχώς που υπάρχουν και οι ξένοι!
    μπράβο παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στον ανωνυμο που δεν καταλαβε τι εγραψα.εχθροι του εθνους ειναι πρωτοι απ ολους οι ιδιοι οι ελληνες απ τους προδοτες μεχρι και αυτους που δεν νοιωθουν η δεν καταλαβαινουν τι κανουν ψηφιζοντας τα ανθελληνικα κομματα η προσφεροντας δουλεια σε λαθρομεταναστες κτλ.επισης αφου δεν το ξερεις θα στο πω εγω.ο μεγαλυτερος εχθρος των εβραιων ειναι οι ελληνες.μας μισουν και αφου ελεγχουν και κυβερνησεις ειναι φυσιολογικο και να μην ειναι να τις κανουν εχθρικα διακειμενες προς εμας.το εγραψα βρε που λες και εσυ.{ισραηλ ηπα τουρκια αλβανια σκοπια}οσο για το {γραφικοι και φανταζομαστε} που λες αν ηξερες καλυτερα απο ιστορια δεν θα σου ηταν δυσκολο να καταλαβεις τι ειπα.στο παρελθον για παραδειγμα εχουν κανει φρικτα εγκληματα και η αγγλια και η γαλλια και η κομμουνιστικη σοβιετικη ενωση και ο εβραιος ο τιτο και η γερμανια του καιζερ και η ιταλια και η βουλγαρια και η γερμανια του τριτου ραιχ κτλ.ολα κατα της ελλας.παντου κρυβονταν εβραιοι στα παρασκηνια.και την ελλαδα και τοτε που πολεμησαμε με τους γερμανους εβραιοι την ελεγχανε{παλατι} και τωρα.για να μην παμε πιο παλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kakoriziko kai xrewkophmeno kratos nai file mou,AFOU OI POLITIKANTHDES EFAGAN OLA TA LEFTA, ashmanto omws OXI POTE_POTE,GIA KSANAPHGENE PISW STA 8RANIA TOU SXOLEIOU SOU,ISWS TOTE NA MA8ENES OTI H GLWSSA SOU WMILHTE SE OLON TON KOSMO(H ELLHNIKH),H PRWTH SHMAIA POU MPAINEI PANTA STOUS OLYMPIAKOUS AGWNES EINE H ELLHNIKH,TO ONOMA THS HPEIROU POU ZOUME EINE ELLHNIKO,FILOSOFIA EINE ELLHNIKH,ASTERIA,FYTA,8ALASSES WKEANOI HPEIROI,ASTRIKOI SXHMATISMOI,MA8HMATIKA,SE OLA OI PROGONOI MAS EITAN PRWTOI ME MEGALOI DIAFORA APO TON YPOLOIPO KOSMO.
    AKOU ,MALON DIAVASE LIGO SOUHDIKES LEKSEIS STIN SOUHDIKH GLWSSA
    SKOLA(SXOLEION)
    GYMNASIET
    MOUSEET(MOUSEION)
    MOUSIK
    GEWMETRI
    GEOLOGI
    GEWGRAFI
    MATEMATIK
    GYMNASTIK
    FYSIK
    TEXNOLOGI
    PROLOG
    EPILOG
    PROMPLEM
    DEMOKRACY(DHMOKRATIA)
    DIAGNOS(DIAGNWSIS)
    METHOD(ME8ODOS)
    ARXAIOLOG
    PALAIONTOLOG
    GALAXY(GALAKSIAS)
    METAFOR
    EMPATY(EMPA8EIA)
    BIBLIOTEK(VIVLIO8HKH)
    ENKCYKLOPEDI(ENGKYKLOPAIDIA)
    KSEREIS MPORW NA SYNEXISW KAI NA GEMISW ENA VIVLIO,TO PROVLHMMA TWRA EINE POSW KALA ELLHNIKA GNWRIZEIS ESI!!
    TA REMALIA OI POLITIKANTHDES SAS LENE STIN ELLADA OTI EPEIDH LETE TO AEI SIKTIR,KATO NTAVATZH KAI MPOGIANTZH OTI EISTE TOURKOI KAI ESEIS TOUS PISTEVETE,AUTA TA REMALIA DEN SAS LENE OMWS OTI EIMASTE H PIO ENDOXH XWRA TOU KOSMOU,KSYPNA FILE MOU ,KAI PLAISIWSE TIS TAKSEIS TWN PATRIWTWN EDW,TOTE ISWS MA8HS POLA GIA TIN PATRIDA SOU!!
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Εχθροί της Ελλάδας δεν είναι οι ξένοι αλλά κάποιοι Έλληνες προδότες! Δίχως αυτούς οι ξένοι λίγα θα μπορούσαν να κάνουν.

    Με την Ελλάδα σχολούνται πολλοί. Απανταχού τα μέσα ενημέρωσης μιλούν για τα οικονομικά της χώρας μας και τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό. εξελίξεις που θα επιρεάσουν εξελίξεις σε άλλες Ευρωπαικές χώρες. Επομένως και τα δύο είναι σημαντικά θέματα για τους ξένους, για τους δικούς τους βέβαια λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 10/2/10 7:18 μμ:

    Έστω αυτούς που μέτρησες. Λίγοι σου φαίνονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aνώνυμε 10/2/10 7:18 μμ

    Υπάρχει και τέτερτος και χειρότερος εχθρός όλων!

    Ο κακός ¨Ελληνας και βρίσκεται εντός της Ελλάδος και όχι εκτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10/2/10 7:18 μμ
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ.

    ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΠΟΝΔΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - Ο ΕΒΡΑΙΟΣ-ΧΑΖΑΡΟΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΚΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.

    ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ - ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
    http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/2010/02/blog-post_10.html
    Ανακάλυψη εκμεταλλεύσιμων πετρελαϊκών κοιτασμάτων νότια του Καστελόριζου: Ευκαιρία οικονομικής ανάπτυξης ή νέα εστία έντασης;

    ΘΕΛΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ.

    Η ΕΛΛΑΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Anonyme @ 10/2/10 7:18 MM

    Ton kako sou ton kairo, gia na min sou po tipote xeirotero!!

    Ean esy vlepeis etsi tin Ellada, kai tous Ellenes tote pare ta mpogalakia sou, kai OUST apo ekei pou hr8es!!

    Alvania, Tourkia, Pakistan, kapou ekei leo ego.
    Kanenas Ellenas den milaei etsi gia tin Ellada kai tous Ellenes.Oso gai tous ex8rous tis Elladas eise poly mikros sto pneuma, ean nomizeis oti mono afti einai oi ex8roi mas. Diavase ligo istoria gia na ma8eis merika gegonota, ean fysika eisai agrammatos, pou poly to ypopsiazome.Oi evreoi einai oi xeiroteri ex8roi mas!!

    Akouse ton Aianta, pou sou ta lei,kati 3eri parapano apo sena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανωνυμε που δεν ξερεις παρα για εχθρους του γενους μονο αλβανους τουρκους και σκοπιανους πηγαινε κοιμησου παλι και αν καποτε ξυπνησης ελα παλι.
    Ο κοσμος τοχει τουμπανο και συ κρυφο καμαρι!
    Οσο για το γραφικοι ενα μονο.
    Τι κανεις μπαρμπα ? Κουκια σπερνω.
    Λυκουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ θα συμφωνήσω ότι ο χειρότερος εχθρός του Ελληνισμού είναι ο νεοέλληνας καραγκιόζης. O αριστερός νεοταξίτης και οι σύμμαχοί του λαθρομετανάστες. Οι ξένοι λαοί (εβραίοι, σκοπιανοί) απλά κάνουν τη δουλειά τους. Αφού απαρνούμαστε την ιστορία μας θα βρεθεί κάποιος να την κλέψει (σκοπιανοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ονομα του πιο κοντινου ηλιακου συστηματος, Αλφα Κενταυρου, το ονομα του πλανητη αεριογιγαντα που βρικαν να περιστρεφεται σ αυτον οι Αστρονομοι, Πολυφημος, το ονομα του κατοικημενου φεγγαριου που προσφατα σκηνοθετης του Χολλυγουντ εμπνευστηκε ως θεατρο ταινιας επιστημονικης φαντασιας, Πανδωρα! Η Πανδωρα παει να ξεσαλωση στα Οσκαρ. Ε ας μη λεμε ωρε παιδια οτι ειμαστε ασημαντοι! Ελλαδα ως πηγη εμπνευσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ανωνυμε 10/2/10 7:18 μμ

    τι εννοεις μας μισουν και θα μας διαλυσουν για το χρημα?

    γιατι μας μισουν?

    και κυρια, τι εννοεις για το χρημα? εμεις δεν το εχουμε αυτοι, συμφωνα με αυτα που λες, το εχουν. επιπλεον δεν προκειται να αυξησουν την κατοχη τους σ'αυτο αν μας διαλυσουν αφου δεν φαινεται να εχουμε τετοιου ειδους προσβασεις.

    αρα μηπως λες πιπες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΣ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11/2/10 1:31 μμ

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ
    http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/2010/02/blog-post_10.html
    Ανακάλυψη εκμεταλλεύσιμων πετρελαϊκών κοιτασμάτων νότια του Καστελόριζου: Ευκαιρία οικονομικής ανάπτυξης ή νέα εστία έντασης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. OI ARXAIOI MAS PROGONOI MAS VGAZOUN AKOMA ASPROPROSOPOUS. TI EXOUME EPIDEIXEI OS SYNGRONOI ELLHNES ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.