Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Στον τίτλο δεν υπάρχει θαυμαστικό! Αποτελεί είδηση αλλά όχι έκπληξη. Μετά το χωρίς προηγούμενο μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων, από τις ανεξέλ...

Στον τίτλο δεν υπάρχει θαυμαστικό! Αποτελεί είδηση αλλά όχι έκπληξη. Μετά το χωρίς προηγούμενο μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων, από τις ανεξέλεγκτες ορδές των λαθρομεταναστών στο χωριό μας, συνέβη από πλευράς τους κι αυτή η εμετική απόπειρα.Το παρ’ ολίγον θύμα, 6χρονο αγοράκι, βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του σε ελαιοπερίβολο πλησίον της Μερόπης για εργασίες ελαιοσυγκομιδής. Έμεινε όμως για λίγο μόνο του, όταν ο πατέρας του έλειψε να προμηθευτεί καύσιμα για τα γεωργικά του εργαλεία από παρακείμενο πρατήριο. Η επιστροφή του σε σύντομο χρόνο αποσόβησε τα χειρότερα, αφού ένα δίποδο κτήνος Πακιστανικής καταγωγής δεν έχασε την ευκαιρία να το «στριμώξει».Είναι άσκοπο θεωρούμε, το να περιγράψουμε την γενικότερη κατάσταση που έχει παγιωθεί στη Μερόπη από τους εισβολείς. Μόνο οι ίδιοι οι κάτοικοι του χωριού που την βιώνουν κάθε μέρα και κυρίως κάθε νύχτα, μπορούν να την αντιληφθούν...Δε θα μιλήσουμε για τη σωρεία των παραβατικών πράξεων από πλευράς των κατακτητών. Από πού ν’ αρχίσει κανείς και που να τελειώσει… άσκοπο θα ήταν κι αυτό.Θα πούμε μόνο ότι ο αριθμός τους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Και διαρκώς καταφτάνουν καινούργιοι. Επίσης θα πρέπει να τονιστεί η θρασύτητά τους και το ύφος τους. Ύφος «νταή»! Πριν ένα χρόνο το φωνάζαμε. (δείτε εδώ). Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…
Χθες τη νύχτα, αστυνομικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό μέσα στα χωράφια και τα μονοπάτια της Μερόπης, κυνηγώντας τα φαντάσματα των Ασιατών. Και;Μόνο γραφικές θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τέτοιες πρακτικές αντιμετώπισης του προβλήματος. Το κλειδί της λύσης θα έπρεπε να ήταν πολιτικό. Λέμε «ήταν», γιατί θεωρούμε ότι το παιχνίδι χάθηκε πια. Ο πολιτικός χειρισμός του ζητήματος, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι τα κάστρα πέφτουν πάντα εκ των έσω. Και για μια ακόμα φορά στην ιστορία μας, όσο κι αν πονάει, θα πρέπει να αναφωνήσουμε: η πόλις εάλω…Ελπίζουμε, μετά τους τελευταίους νόμους της κυβέρνησης, στο μέλλον αυτές οι ορδές να μας διοικήσουν και να μας κυβερνήσουν με επιείκεια…Στο θέμα θα επιστρέψουμε.

13 σχόλια

  1. Πολύ σχετική είδηση. Και επίσης μετέφερα και την παρούσα.

    http://www.antistasi.info/forum/showthread.php?t=237

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν απολέσει τον έλεγχο ΠΑΝΤΕΛΩΣ . Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να αντιδράσουν μόνοι τους. Αν περιμένουν από την Πασοκιστανική αστυνομία να αντιδράσει καληνύχτα...

    Πάλι καλά που δεν συνέλαβαν το παιδάκι και τον πατέρα για ρατσιστική συμπεριφορά.

    Πέρα από την φρίκη και τον θυμό που προκαλεί η κτηνωδία της πράξης πρέπει να θλιβόμαστε με τα λόγια που κλείνει ο συγγραφέας το άρθρο του. Απογοήτευση, φόβος, παραίτηση.

    Στο χέρι μας είναι να μην το επιτρέψουμε. Στο χέρι μας είναι να αλλάξει αυτό.

    Τα κτήνη δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας. Παρεμπιπτόντως τα στατιστικά της αστυνομίας δείχνουν ξεκάθαρα ότι στις περιοχές που έχουν κάνει «φωλιές» τα κτήνη οι επιθέσεις σε παιδάκια έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι ευθυνομαστε λιγο ως πολυ. Απο τους παραγωγους που βρηκαν φτηνη λυση τους λαθραιους μεχρι ορισμενα κομματικα επιτελεια που με τις ελληνοποιησεις ελπιζουν να αυξησουν τα εκλογικα ποσοστα τους.
    Εδω που φτασαμε , μονο αν ο καθενας μας ενεργει ετσι ωστε να προτιμουν οι λαθραιοι να πνιγουν στο Αιγαιο παρα να πατησουν σε ελληνικο εδαφος, πορει κατι να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλτατε Σάββα,

    Δεν την κατάλαβα την τελευταία φράση. Είναι δική σου ή από την ιστοσελίδα πηγή;

    Τι πάει να πει σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και περιμένουμε να μας διοικήσουν οι αφρικανοασιάτες. Μέχρι τον τελευταίο Έλληνα θα υπάρχει αντίσταση. Ήδη από το Σαββάτο όπου συμμετείχα στην πορεία μαζί με τον Κώστα και τον Χρήστο από τη Λάρισσα το όλον ζήτημα αρχίζει να λαμβάνει την τελική του μορφή που δεν είναι άλλη από τη υιοθέτηση δυναμικών λύσεων.

    Το διεθνιστικό πασοκ πρέπει να πέσει και θα ΠΕΣΕΙ.

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ. ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.000.000 Αλβανοί μετανάστες θα πάρουν ιθαγένεια κ. Πρωθυπουργέ;
    "Θεμελιώνεται το δικαίωμα πολιτικής συμμετοχής και εκπροσώπησης στους δημοκρατικούς θεσμούς για το 10% (περίπου) του πληθυσμού της Ελλάδας"!
    Αυτή είναι η δήλωση της κ. Εντα Γκέμι, εκπροσώπου της οργάνωσης «Στέκι Πολιτισμού Αλβανών Μεταναστών», προέδρου των Αλβανών Σοσιαλιστών στην Ελλάδα και φυσικά μέλους του ΠΑΣΟΚ...! Φυσικά η φράση αυτή είναι μόνο ένα κομμάτι του θράσους της κυρίας αυτής η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ είπε στην συνέντευξη που έδωσε στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" ότι δεν της φθάνει μόνο η απόδοση ιθαγένειας....! Ζητά ενεργή πολιτική συμμετοχή των μεταναστών, δηλαδή Αλβανούς Δημάρχους για παράδειγμα, αλλά και διορισμό στο δημόσιο(!!) και άλλα τα οποία θα δείτε παρακάτω. Εμείς στεκόμαστε αρχικά σε αυτό το 10% του πληθυσμού στο οποίο αναφέρθηκε η κυρία. Μιλάμε δηλαδή για 1.000.000 Αλβανούς κ. Πρωθυπουργέ; Όχι για 250.000 μετανάστες;; Είπατε πάλι ψέματα στους Έλληνες κ. Παπανδρέου και σας ξεμπρόστιασε άθελα της η κ. Γκέμι;; Απαιτούμε καθαρή απάντηση κ. Παπανδρέου!
    Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της συνεντέυξεως:

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/01/1000000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. an den einai tora h kalyterh stigmh na analabei kapoios thn xora pou noiazete gia aythn,tote pote 8a einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι αδιανόητα απίστευτων διαστάσεων το γεγονός της Ιθαγενείας , και εξηγούμαστε , ότι γίνετε με την μεθοδεύσει σαηεντολογων , και την πλύση εγκέφαλου που κάνουν στους εξωκοινοβουλευτικούς , κτίζουν έναν άκρατο δήθεν αριστερισμό, που στην ουσία βοηθάει τάχιστα στην δημιουργία νέο εθνικό σοσιαλιστικών κέντρων , σε όλοι την ΕΕ δημιουργώντας αναγκάστηκα μια συμμαχία μέσα στην ΕΕ για να επιβιώσουμε.
    Απίστευτο και όμως γίνεται , στελέχη της Αλ καιντα συνεργάζονται στενά με κέντρα σαηεντολογων διότι θέλουν να δημιουργήσουν διάσπαση του κοινού πολύπολιτισμού της ΕΕ (το φαινόμενο λέγετε The Rise of Islam), αρά και προβοκάτσια ενάντια της Ελλάδας που μπορούμε εκμεταλλεύοντας την συγκύρια να ενημερώσουμε άλλα εθνικά κέντρα στην ΕΕ για την προπαγάνδα και τον υπόγειο κίνδυνο εναντίων τους για υποσκάψεις του κοινού πολυπολιτισμικού άξονα της ΕΕ διότι διοχετεύουν φοανταμελιστες ακραίες Ισλαμικές ομάδες ακριβώς για να ελέγχουν και να επιβιώνουν χρηματικά συντηρώντας την τρομοκρατία ,δημιουργώντας κέντρο ταλιμπανοποιήσεις και διάσπαση του κοινωνικού ιστού στην ΕΕ λόγο ακραίου πολύπολιτισμού.
    Δημιουργώντας Οικονομικά Αδιέξοδα στην ΕΕ . Άρα κατά ένα μέρος συμβάλουν και οι Μετανάστες για την οικονομική κρίσει μαζί με τους συνεργούς τους , αφήνοντας Ανέργους χιλιάδες Ευρωπαίους (βλ Ιταλία , Γερμάνια , Ισπανία, Γαλλία) .
    Φίλοι μας απλοί άγγλοι έχουν Αγανακτήσει βλέποντας ολόκληρες συνοικείς να μετατρέπονται σε Καμπούλ στο Λονδίνο,
    Με την άκρατη δημιουργία οι βλάκες αναγκάζουν και εξωθούν στα Άκρα όλοι την Ευρώπη (βλ άνοδος Δεξιάς στη ΕΕ) , αυτό το φαινόμενο χρειάζεται άμεση απάντηση δημιουργώντας ένα νέο Κίνημα ενώνοντας όλοι την Ευρώπη, Από Αρχαιολάτρες , Παπικούς, Ορθόδοξους όλης της Ευρώπης Χ.Α και άλλα στρατιωτικόπολίτικα επιστημονικά κέντρα, με ένα κεντρικό συγκοινωνιακό δοχείο αλληλοϋποστηρίξεις που θα είναι μαζί μας δημιουργώντας ένα νέο πρότυπο Νέο Ρωμαϊκού κινήματος από την Αμερική μέχρι την Μικρά Ασία .
    Χρέος όλων μας να ενημερώσουμε Ευρωπαίους πολίτες και δεξιά Εθνικιστικά Λόμπι στην Γερμανία δημιουργώντας ένα Νέο Ρωμαϊκό κίνημα , βασίζοντας ότι υποθάλπουν τους Εχθρούς της ΕΕ και άρα είμαστε έτυμη για την ασύμμετρη απειλή αφορμή για πανένωση του Νέο Ρωμαϊκού κινήματος και ο εξ ανατολών ένας και κυνός εχθρός .

    Αν δώσουν υπηκοότητα λιπών, μας εξωθούν ως μόνη διέξοδο και λύση την ανάπτυξη του κινήματος σε όλοι την ΕΕ.

    Χρειάζεται να ξεκινήσουμε να δημιουργείτε το κίνημα από τώρα μην επαναπαβαστε είναι ζήτημα επιβίωσης , ποια και όχι απλά ένα φαινόμενο της εποχής που θα ξεπεραστεί , αυτοί θα εξολοθρεύσουν όλοι την ΕΕ.

    Ενημερώστε και άλλους Εθνικιστές και απλούς ανενημέρωτους πολίτες της ΕΕ ο αγωνας είναι κοινός .

    Ж

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πατερας του παιδιου ας αναλαβει τις ευθυνες του πριν ειναι αργα και τους βιασουν οικογενειακα.
    Αλλα μηπως ειχε και αυτος φτηνα εργατικα στο κτημα του ?
    Παρτε τα οπλα και τον νομο στα χερια σας Ελληνες γιατι το κρατος δεν υπαρχει για μας.
    Ελευθερια η θανατος
    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για ότι έγινε, γίνεται και θα γίνει στην Ελλάδα ένας φταίει. Ο αείμνηστος Γ. Παπαδόπουλος που όταν μπορούσε και ΕΠΡΕΠΕ, δεν κρέμασε έστω και έναν κερατά απ' όλο αυτόν τον εσμό των προδοτών και των κηφήνων που λυμαίνονται το Ελληνικό Έθνος, αλλά τους άφησε και κάνανε "αντίσταση" (εδώ γελάνε) από το Παρίσι από τον Καναδά, την Σουηδία και αλλού και ήλθανε λέει να μας "σώσουν". Αν είχε στείλει έστω και έναν στο απόσπασμα, επειδή οι υπόλοιποι ήταν (και είναι) τόσο "γενναίοι" όσο αποδείχθηκαν στα Ίμια και στις άλλες σφαλιάρες που εισπράξαμε σαν Έθνος και σαν Λαός, θα την είχαν κοπανήσει προς άγνωστον κατεύθυνση. Ίσως και να είχαν αλλάξει πλανητικό σύστημα. Τόσο "μάγκες" είναι. Και μην αρχίσει κάποιος για πολυτεχνεία και Κύπρο και άλλες ηλιθιότητες γιατί άλλο Ιστορία και άλλο μυρικασμός και αναμάσημα της φτηνης μασωνοσιωνιστικής προπαγάνδας. Αφού η Ελληνική αντίσταση στον αφανισμό της Ελλάδος είναι κάτω από το Μηδέν, Είμαστε άξιοι της Μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ..ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967..ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ,ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΟΥΜΠΙΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ????Ε ???? ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ???? ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ .... ΖΗΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Oi Ellines pou dinoun stegi kai douleia se aftous tous agrious einai sinypefthinoi yia tin simerini katastasi.

    Ean then evriskan stegi kai douleia then tha erchontan kai then tha emenan yia na apeiloun simera tin Ellada kai tous Ellines.

    Prepei esto kai tora stis 12 para 1
    na archeisoun oi elleines na prattoun oti eine sosto:

    OXI stegi, OXI douleia, OXI psomi se mousoulmanous, agrious kai imiagrious pou echoun plimirisi tin Ellada yia na mporesoun kapote na mas pniksoun.

    O kathe Ellinas prepei na diksi se aftous oti then eine efprosdekti se afti ti chora kai oti i Ellada den einai ma oute kai tha gini pote chora tous.

    Georgios (Kyprios, monoimos katoikos Germanias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!ΘΑ ΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΑΓΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΕΒΡΙΣΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!!ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΝΕ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.