Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ... ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ Επιμένει η κεφαλή της Ελλαδικής Εκκλησίας να τάσσεται απέναντι απο τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελ...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ... ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Επιμένει η κεφαλή της Ελλαδικής Εκκλησίας να τάσσεται απέναντι απο τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, σύμφωνα άλλωστε και με τα αποτελέσματα όλων των δημοσκοπήσεων. Έτσι, μετά την ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ τοποθέτηση του "Μακεδονάρχη" Άνθιμου για το εθνοκτόνο νομοσχέδιο, ο Ιερώνυμος που θέλει να περάσει... αντιρατσιστικό μήνυμα (όπως διαρρέει το περιβάλλον του) την Πέμπτη θα βρεθεί στη Σοφοκλέους στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής στους λαθρομετανάστες! Και απορούμε... Γιατί δεν πηγαίνει σε καμιά Ιεραποστολή ο Αρχιεπίσκοπος μαζί με τους ομοϊδεάτες του, να διαδώσει τα... αντιρατσιστικά του, να αφήσει και εμάς στην ησυχία μας μπας και αναλάβει κανείς που να αξίζει;

27 σχόλια

  1. KSIRISMA KAI KREMMALA YIA TON TRAGO IERONIMO!!!!



    Georgios (Kyprios, monoimos katoikos Germanias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ "ΦΑΓΑΝΕ" ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ? Η "ΦΩΝΗ" ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΒΟΥΛΑ" ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή όλοι αυτοί οι καλοπερασάκιδες , προδότες του Έθνους , δεν πρόκειται να φύγουν μόνοι τους (μήπως έχουν ντροπή;)πρέπει να τους διώξουμε κακήν κακώς και να αναλάβουν άξιοι ηγέτες ελληνόφιλοι. Ο Ιερώνυμος ήταν άλλο ένα μοιραίο σφάλμα του καραμανλή. Τα ψοφάλογα δεν τα βάζουν να τραβούν το κάρρο . Τα δένουν από πίσω για να αναγκάζονται να τρέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GIA NA PAPSOUN OI ANTHROPOI NA EHOUN IPODOULO PNEVMA KE IPOTITHEMENO ELEFTHERO SOMA, PREPI OPOSDIPOTE NA KANOUN ENAN MEGALO ATHLO GIA TON EAFTONTOUS.KE GIA TA PEDIATOUS VEVEA. >>NA KLISOUN AN OHI NA PETAKSOUN TIS TILEORASIS APO TA SPITIATOUS.<< INE O PIO STIGEROS EHTHROS TIS NO-I-MOSINIS TOU ANTHROPOU. KE AFTO DIOTI SOU ELENHI TO IPOSINIDITO POU KETEFTHINI TO SINIDITO OPOS KE OPOU THELOUN AFTOI. GIA NA MPORI LIPON KAPIOS NA SKEFTETE ELEFTHERA KE SOSTA GIA TO MELON TO DIKOTOU KE TON PEDION TOU. OROS APARAVATOS INE NA MIN VLEPI KATHOLOU TILEORASI ALA NA DIAVAZI TA NEA. DIAVAZONTAS DEN MPORI NA GINI PLISI EGKEFALOU, ME TIN TILEORASI KE TON KINIMATOGRAFO MONO MPOROUN KE SE KANOUN ZOMPI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΠΑΕΙ. ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ ΩΣ ΤΟ ΚΑΤΣΙΠΟΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ, ΦΡΟΝΗΜΑ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΡΙΚΚΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η εκκλησία της Ελλάδας όπως και όλες οι χριστιανικές εκκλησίες είναι διεθνιστικές, oι χριστιανοί που εναντιώνονται σε αυτές τις αρχές είναι 50% χριστιανοί kai 50% Εθνικισταί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΙΣΧΟΣ!!!!
    Να αλλάξει αμεσως η κεφαλή της εκκλησίας μας!
    Οι Μητροπολίτες ανα την Ελλάδα θα πρεπει να αντιδράσουν. Τώρα χρειάζεται και η δύναμη της Εκκλησίας
    ΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ έλα να δεις σε ποιους έπεσε η αρχηγία του κλήρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι γνωστο οτι η πλειοψηφια των απανταχου ρασοφορων ειναι διεθνιστες. Ο Παπας προσφατα εξεφρασε την αλληλεγγυη του στους Μωαμεθανους της Ελβετιας σε σχεση με το αποτελεσμα του δημοψηφισματος για τους μιναρεδες. Αντε και στα δικα μας.

    ΘΩΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΙΕΡΑΡΧΗ ΑΝΘΙΜΟ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SAN XRISTIANOS EXEI YPOXREOSI GIA AROGI SE PEINASMENOUS .KAI DEN AKOUSA NA LEEI TIPOTA GIA ITHAGENIA /ELLHNES ENOMENOI POTE NIKIMENOI/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανθιμο και Αμβροσιο εχουμε τώρα και ευτυχώς που τους έχουμε και αυτους !Που είσαι Χριστόδουλε να τρίξεις τα δόντια σε πολλούς ?Ποιος να το φανταζοταν οτι μετα απο τοσο δυναμικό Αρχιεπίσκοπο θα μας τύχαινε ένας άφωνος και διεθνιστής για Αρχιεπίσκοπος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. >την Πέμπτη θα βρεθεί στη Σοφοκλέους στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής στους λαθρομετανάστες!<

    Για έναν χριστιανό ιεράρχη, δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες. Εφ' όσον η Αρχιεπισκοπή οργανώνει συσσίτια, καλώς κάνει και πάει. Γι αυτόν υπάρχουν μόνον άνθρωποι και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΠΑΗ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΣ ΠΑΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ Η ΣΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΠΑΗ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΣ ΠΑΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ Η ΣΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρέπει να ψάξουμε προσεκτικά την καταγωγή του.Να θυμίσω οτι όταν πέθανε ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος στην Γαλλία πριν μερικά χρόνια έγιναν δύο κηδείες. Η πρώτη κηδεία με εβραϊκό τυπικό και ραββίνους και δεν προβλήθηκε απο τα ΜΜΕ και λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε η κηδεία σύμφωνα με το καθολικό τυπικό και αυτή μόνο έδειξαν όλα τα ΜΜΕ σε όλη τη Γη.
    Επιπλέον να θυμίσουμε τη ρήση του Λένιν ότι "ο καλύτερος τρόπος να ελέγξεις την αντιπολίτευση είναι να την οδηγείς".

    Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει οτι το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα.

    Παραθέτω το σχετικό Link για τον αρχιεπίσκοπο Γαλλίας!

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2007/09/blog-post_16.html

    Στείλ'τε σας παρακαλώ αυτό το post σε όλους τους ιεράρχες της Ελλάδας και σε Χριστιανικά έντυπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμε των 7.43 μμ όταν πας σε ένα συσσίτιο λαθρομεταναστών και είσαι αρχιεπίσκοπος έχει πολιτικές-σημειολογικές προεκτάσεις η κίνηση.Άρα γίνεται για εντυπώσεις και όχι για φιλάνθρωπικούς λόγους.
    Πρώτα οι Έλληνες οι ομόγλωσσοί μας και έπειτα τα άλλα έθνη,όπως πρώτα η οικογένεια μας και έπειτα οι φίλοι οι συγγενείς και οι λοιποί.
    Δεν πρέπει να καταστρέφουμε τη χώρα με μαζική είσοδο αλλοδαπών.Όχι στην έκπτωση της εθνικής μας κυριαρχίας μέσω του Δούρειου Ίππου των αλλοεθνών.Φιλάνθρωπες πολιτικές κατά τις δυνατότητές μας(ποιές αφού μας λένε πως φαληρίσαμε;)αλλά απευθείας στις χώρες τους.Το ίδιο ισχυρίζεται και ο Νόαμ Τσόμσκυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. jeronymo ο cancer δεν ειπε ακομα την τελευταια του λεξη.

    να αποκεφαλιστει η διεθνιστικη εκκλησια. ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    οι καπιταλιστες και οι αρχιεραρχες ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΩΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ(ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ)ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι μητροπολιτες που τον ψηφισαν και εδωσαν αγωνα για την εκλογη του δεν γνωριζαν το ποιον και τις προθεσεις του σαν κομιστη πολιτικων συμφεροντων στην εκκλησια και την μετατροπη του σε εκουσιο προπαγανδιστη της νεοταξικης ιδεολογιας; Ακομα και αν αυτα δεν τους ηταν γνωστα η παρουσα κατασταση δεν τους αφυπνιζει;
    Δεν γνωριζουν οτι αυτη τη στιγμη εχουν συνυπαιτιοτητα για την εθνοκτονια που επικειται και η δημοσια σιωπη τους επικυρωνει τη διαπιστωση αυτη;
    Αντιλαμβανονται οτι ο λαος διαμορφωνει γνωμη και κρινει;
    Εαν δεν εχουν το αναστημα να παρουν δημοσια θεση,οπως επραξαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ Ιεραρχες Ανθιμος,Αμβροσιος,Σεραφειμ,στηριζοντας το Εθνος τοτε πραγματικα θα ειναι αξιοι της βαθιας μας περιφρονησης οπως αξιζει στον προκαθημενο τους συνδοιπορο πολιτικα πεμπτοφαλαγγιτων και επικουρο κοινωνικα σιχαμερων μουσουλμανων εγκληματιων εις βαρος της πατριδος του.-

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. «Κοντὸς Ψαλμὸς Ἀλληλούϊα: Πᾶς Παπᾶς αἰσθανόμενος ὅτι εἶναι Πρῶτα Χριστιανὸς καὶ Δεύτερα Ἕλλην ξουραφισθήτω

    Περικλῆς Γιαννόπουλος
    (Ἔκκλησις πρὸς τὸ πανελλήνιον κοινόν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ιερωνυμε(κριμα το ονομα)παρε δρομο και γρηγορα γιατι εισαι οχι μονον αναξιος αλλα και προδοτης.
    Δεν σε θελουμε και μην ξεχνας οτι Εκκλησια ειμαστε εμεις το πληρωμα.
    Πηγαινε στα καρουλια του Αγιου Ορους και κρυψου μεχρι να σε παρει ο Θεος και ξεβρωμηση η Ελλαδα.
    Εισαι νεοταξικο οργανο.Τα ρασα δεν κανουν τον παπα.
    Ουστ παλιοσκυλο καταλαβαινεις?
    Η αν θελεις γινε μουσουλμανος και επισημα.Τιμια πραγματα.
    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φωνές υπέρ των μεταναστών από Έλληνες δεύτερης γενιάς μας αναγγέλει θριαμβευτικά το σημερινό Βήμα.
    Πρωτοβουλία για τη συλλογή υπογραφών υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών στη Ελλάδα ξεκίνησε ο Σύλλογος «Δορυφόρος», ο οποίος αποτελείται από Έλληνες δεύτερης γενιάς της Γερμανίας.
    «Επιδιώκουμε να ξεπεράσουμε τον συναισθηματισμό και την περιχαράκωση της δυναμικής του Ελληνισμού και να εξετάσουμε με ρεαλιστικό τρόπο τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα ανοιχτά θέματα που μας αφορούν» αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από το Μόναχο, ο Συντονιστής της Οργανωτικής Επιτροπής, Έλληνας δεύτερης γενιάς, Κώστας Τάτσης.
    Ποιός είναι ο Κώστας Τάτσης όμως;;Με ένα εύκολο google search φτάσαμε εδώ.
    http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/48167e3d-0109-4443-8146-1a0a3b3edef4
    Ο Κωνσταντίνος Τάτσης γεννήθηκε στο Μόναχο στις 26 Ιανουαρίου του 1968, όπου και συνεχίζει να διαμένει. Κατάγεται από τις Παπαδάτες Πρεβέζης και είναι απόδημος β' γενιάς. Φοίτησε στο Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο και στο Ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο του Μονάχου. Στις πανελλαδικές εξετάσεις των ελληνοπαίδων εξωτερικού το 1985, πέτυχε στα ΤΕΙ και φοίτησε στο τμήμα Διοίκησης Νοσοκομείων.
    Από το 1987 και για 10 χρόνια ασχολείται με τη γαστρονομία και από το 1997 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως επιτόπιος υπάλληλος στον ΕΟΤ, στο Μόναχο.
    Το 1983 εντάσσεται στην ΠΑΜΚ Μονάχου. Στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, εκλέγεται μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου. Δυο χρόνια αργότερα εντάσσεται στη ΔΟ του ΠΑΣΟΚ, στο Μόναχο και το 1990 εκλέγεται Γραμματέας της Οργάνωσης, θέση την οποία διατηρεί μέχρι το 1992 οπότε και εκλέγεται μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαυαρίας. Το 1996 εκλέγεται Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαυαρίας, θέση την οποία διατηρεί μέχρι το 2005. Στο 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εκλέγεται στο Εθνικό Συμβούλιο και επανεκλέγεται στο 8ο Συνέδριο. Έκτοτε είναι μέλος της Γραμματείας του Τομέα Απόδημου Ελληνισμού.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟ.
    ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ'' ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ'' ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
    Η ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ.
    ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ απλά!!!! Γιαουρτάκη στον αλβανόφωνο τραγόπαπα Jeronimo!!! Και αν σας πιάσουν οι μπάτσοι του Χυσοχοϊδη πείτε πως είστε άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ που θέλατε να διαμαρτυρηθείτε κατά του θεοκρατισμού. Θα σας βγάλει ο Βούγια (Vuyia) από την "στενή" στο πι και φι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @3/2/10 11:54 πμ

    Ο Kosta Tatsi είναι αλβανοτσάμης. Καρατσεκαρισμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. σαν Ελληνας δεν επρεπε να παει ,
    σαν χριστιανος ομως επρεπε
    εμεις σαν Ελληνες πρεπει να λεμε εξω οι ξενοι απο δω
    σαν χριστιανοι ομως πρεπει να τους δωσουμε και τον χιτωνα και να γυρισουμε και το μαγουλο για σφαλιαρα .
    Διαλεχτε και παρτε
    Ελληνες η χριστιανοι ?
    Ηρωες η δουλοι ?
    Περιφανοι η υποτακτικοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

    Όταν αποφάσισαν να βγάλουν το θρήσκευμα απ’ τις ταυτότητες οι ρασοφόροι κατέβασαν τον κόσμο στο δρόμο και το ποίμνιο ανταποκρίθηκε και οι Ρωμιοί ξεχύθηκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν.
    Τώρα που είναι ρασοφόροι να κατεβάσουν το κόσμο για την παραχωρήσει της Ελληνικής ιθαγένειας???Μια ζωή προδοτική ήταν η στάση της εκκλησίας πάντα τα είχαν καλά με τους κατακτητές της πατρίδος μας(Οθωμανούς,Βυζαντινούς,Χουντικούς) γιατί και εκείνοι είναι κατακτητές.Μόνο για τα συμφέροντα τους νοιάζονται και όταν θιχτούν αυτά μόνο τότε αντιδρούν και σε χρησιμοποιούν Ρωμιέ.
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

    ΑΝ ΣΟΥ ΕΘΙΓΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΡΩΜΙΕ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΙΔΗ ΒΓΕΙ ΕΞΩ!!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ!!!
    ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ?????????
    ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ??
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΕ???
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ???
    ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ,ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ!!!!

    ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ??? http://molonlabe.blog.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΑΝΘΙΜΟΣ Ο ΕΠΩΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.