Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΣΕ ''ΝΗΣΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ''!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ Μετατρέπουν τη Λέσβο, σε νησί υποδοχής παράνομων μεταναστών! Σε πλήρη αντίθεση με την βούληση της τοπικής...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ

Μετατρέπουν τη Λέσβο, σε νησί υποδοχής παράνομων μεταναστών! Σε πλήρη αντίθεση με την βούληση της τοπικής κοινωνίας, αλλά των κατοίκων ολόκληρου του Ανατολικού Αιγαίου και να για "αποσυμφορηθεί η Αθήνα" σε κοινή συνέντευξη Τύπου πριν λίγο στο ΥΠΕΘΑ των υπουργών Ευάγγελου Βενιζέλου και Πάνου Μπεγλίτη (αναπληρωτής) και του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, ανακοινώθηκε η δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων για τους μετανάστες που συρρέουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε μέρα στην Ελλάδα.

Παρ'όλα αυτά ο Σπύρος Βούγιας δήλωσε ευθέως ότι «Οι κάτοικοι δείχνουν κατανόηση, δεν ενοχλούνται από τους παράνομους μετανάστες σε ολόκληρο το Ανατολικό Αιγαίο»!
Εκτός από το στρατόπεδο Ουτζά, το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα εκχωρηθεί για τον σκοπό αυτό και θα αντικαταστήσει το στρατόπεδο της Παγανής, πρόκειται να ενοικιαστεί και ένα ολόκληρο ξενοδοχείο για την φιλοξενία των παράνομων μεταναστών που διοχετεύουν οι Τούρκοι δουλέμποροι σε συνεργασία με το τουρκικό κράτος, όπως έχει επίσημα αποδειχθεί, ενώ θα μεταφερθούν στο νησί και εκατοντάδες προκατασκευασμένες κατοικίες για να στεγάσουν τους παράνομους μετανάστες, από αυτές που είχαν κατασκευαστεί για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων.
Δηλαδή μετατρέπουν την Λέσβο σε ένα μεγάλο κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών και το ερώτημα που δεν απαντήθηκε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου είναι αν μελετήθηκε το πρόβλημα ασφάλειας που δημιουργείται από την μετατροπή μιας τόσο κρίσιμης, εθνικά και αμυντικά, περιοχής σε απέραντο κάμπινγκ μεταναστών.
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας, παραδέχθηκε ότι μόνο πέρσι «εισέβαλαν» στη χώρα 150.000 παράνομοι μετανάστες για εφέτος τους υπολόγισε «μειωμένους κατά 10-15%», αλλά από όλους αυτούς, μόνο ένα 20% επαναπατρίζεται! Μάλιστα είπε ότι «Ζήτησε συγγνώμη από τους μετανάστες για τις άθλιες συνθήκες της διαμονής τους στην Παγανή».
Σε ερώτηση για το «Αν σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη, ως κράτος, και από τους κατοίκους των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου για την αποτυχία αναχαίτισης του κύματος των μεταναστών, δεδομένου ότι σε περιοχές, όπως το Αγαθονήσι, οι γηγενείς κάτοικοι είναι πλέον μειοψηφία», απάντησε επί λέξει: "Εγώ δε διαπίστωσα στην επίσκεψή μου στη Μυτιλήνη ότι η τοπική κοινωνία βλέπει το ζήτημα αυτό με τον τρόπο με τον οποίο μου περιγράφετε. Όχι μόνο δηλαδή δε χρειάζεται και να ζητήσω συγνώμη απ’ τους ανθρώπους αυτούς, αλλά κουβεντιάσαμε σε μια αίθουσα έτσι και πιστεύω ότι είναι ευχαριστημένοι οι κάτοικοι στα νησιά. Το βλέπουν το πρόβλημα με κατανόηση, συμπάθεια για το δράμα των ανθρώπων αυτών και θέλουν να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί είναι για όλους, για την τοπική κοινωνία και για τους παράνομους μετανάστες πάρα πολύ καλύτερα έτσι όπως πάμε να το διευθετήσουμε".

πηγή:defencenet.gr
αετός για το stoxos.gr

10 σχόλια

  1. Ίσως έφθασε ο καιρός να ξεθηκωθεί ο κόσμος και ν' αρπάξει στο ξύλο όλους τους αχρείους που θέλουν να παριστάνουν ότι κυβερνούν , ενώ είναι εντολοδόχοι ξένων .
    Έξω όλοι οι ξένοι .
    Πόλεμο στον πόλεμο των διευθαρμένων.
    Όχι στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ -ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ- ΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ;;;; ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ;
    ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ: ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
    ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΤΑ ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ: 'ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;'

    ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή, η Λέσβος γίνεται το Ellis Island της Ελλάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @11/12/09 4:01 πμ

    Το να μεταφερθούν μερικοί εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι σε ένα νησί που είναι στυλοβάτης της άμυνας του Ανατολικού Αιγαίου, το οποίο βρίσκεται μια ανάσα από τα παράλια της Τουρκίας και το οποίο ζητούσαν, στο παρελθόν, διάφοροι αμερικανοί να δοθεί στην Τουρκία, μόνο καλή ιδέα δεν είναι. Αντιθέτως είναι πολύ ύποπτη. Ο κ. Βούγιας και ο κάθε νεοταξίτης/νεοεποχίτης γκουρού της αμερικάνικης υποκουλτούρας θα πρέπει να λογοδοτήσει αργότερα για τις πράξεις του και να πληρώσει το ανάλογο αντίτιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΗΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ. ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ.....ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΛΕΣΒΟΥΜ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να φύγουμε και οι τελευταιοι απο τα νησια μας,να κατεβουμε Αθήνα , για να μην ενοχλούνται απο τους Λθρομεταναστες οι κυριες και οι κυριοι του κολωνακιου,και των βορείων Προαστειων.
    ΠΟΙΟΙΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΓΙΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ???
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΧΕΙΡΗΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ
    ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΟΙΤΩΝΕΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΣΤΙΕΣ.

    ΑΙΝΤΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ SOROS ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

    Ανδρεας Υδρούσσα Σάμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ Κ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ "ΦΙΛΟ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ!!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια φορα σε ενα πολυ ωραιο δασος ζουσαν ολα τα ζωα ειρηνικα και αγαπημενα. Ειχαν οτι ηθελε η ψυχη τους. Στο διπλανο δασος ομως ξεσπασε μεγαλη φωτια και καταστροφη που αναγκασε τα ζωα που ζουσαν εκει να ζητησουν καταφυγειο στο πρωτο δασος. Τα ζωα που ζουσαν εκει εξαγριωθηκαν διοτι ειπαν οτι η τροφη που παρειχε το δασος δεν ηταν αρκετη για ολους και ο χωρος δεν ηταν αρκετος. Ετσι μεγαλες μαχες αρχισαν. Λιονταρινες χασανε τα λιονταρακια τους, τιγρακια τις μαναδες τους, ελεφαντες τις ελεφαντινες τους. Απο τις χιλιαδες ζωα που υπηρχαν απομειναν δεκαδες. Το χειροτερο ομως ηταν οτι απο τις μεγαλες μαχες το πολυ ωραιο δασος καταστραφηκε. Τα λιγα ζωα που απεμειναν δεν εβρισκαν τροφη να φανε, οι φωλιες τους καταστραφηκαν
    και αναρωτιοντουσαν αν αξιζε να φθασουν ως εκει.

    Devil's Advocate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MIA FORA KI ENA KAIRO HTAN ENA MEGALO DASOS POU SIGA SIGA ERXOTAN KI PEINASMENA ZOA APO TO GEITONIKO DASOS SIGA SIGA GYNOTANE PIO POLOI KI TOTE FONAZAN VOEITHIA APO TO ALLO DASOS KI TA ZOA AFTA EPERNAN SKLAVOUS STO VATHI DIPLANO DASOS .ETSI SIGA SIGA STIS PARIFES TOU DASOUS SXIMATISTIKE OYRES ZOON NA THELOUN NA PANE GIA SKLAVOUS .ETSI LYPON TOENA MEGALO DASOS XATHIKE!KI TA ZOA TOY DIPLANOU DASOUS PIRAN OLA TA KALA TOY MEGALOU DASOUS.TELIKA ME TON KAIRO TA PALIA ZOA EPIVIOSANE STA PSYLA BOUNA STIS STROUGES KI SE MERH APATHTA KI APO TA ZOA POU TOYS PEIRAN TO MEGALO DASOS . MEXRH MAZEVTIKANE OLOI MAZOI KI DIOKSANE TON EPIDROMEA SE ENA MEROS TOY MEGALOU DASOUS.TORA GYNETE TO IDIO PROTA ERXONDE OI RAKENDITOI META THA ERTHOUN OI ALLOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ημέρα του Μετανάστη στις 18 Δεκεμβρίου. Άκουσον, άκουσον! To Πασοκιστάν, έχοντας ως στόχο την προαγωγή της έννοιας της πολυπολιτισμικότητας και το καλόπιασμα μελλοντικών ψηφοφόρων, διοργανώνει εκδηλώση αφιερωμένη στους μετανάστες, με επικοινωνιακό όχημα το μήνυμα "Σαν Στο Σπίτι Σας":

    http://ventetta.blogspot.com/2009/12/to-pasokistan.html

    Έξω από το σπίτι μας, λαθροπαρείσακτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.