Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΛΩΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΟΛΑΝΟΥ

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ Ύστερα από αλλεπάλληλες κατηγορίες και δικαστικούς μαραθώνιους, που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα για τ...

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

Ύστερα από αλλεπάλληλες κατηγορίες και δικαστικούς μαραθώνιους, που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα για το αλβανικό βαθύ κράτος, ο γνωστός για τις ανθελληνικές θέσεις του εισαγγελέας της περιφέρειας Αυλώνος Πετρίτ Μάλαι με σκευασμένες κατηγορίες ζητάει εκ νέου την σταύρωση του προέδρου της Ομόνοιας και δημάρχου Χειμάρρας Βασίλη Μπολάνου. Η κατηγορία για α)κατάχρηση εξουσίας και β)πλαστογράφηση στοιχείων είναι το ¨δώρο¨ Χριστουγέννων για τον Βασίλη Μπολάνο από τον προϊστάμενο εισαγγελίας Αυλώνος.
Είκοσι τρείς σελίδες που παραπέμπουν ολόκληρη την επιτροπή πολεοδομίας της Χειμάρρας, τον νομικό σύμβουλο αλλά και τον δήμαρχο έχουν σταλεί για εκδίκαση,όπου και προβλέπεται πολυετή φυλάκιση και μεγάλα χρηματικά πρόστιμα.
Το έγκλημα του δημάρχου και της πολεοδομικής επιτροπής αυτήν την φορά είναι οτι χορήγησε άδεια οικοδομής σε Χειμαρριώτες σε χωράφια που κατά τον αλβανικό νόμο δεν τους ανήκαν και βρίσκονταν εκτός σχεδίου πόλεως.

πηγή:nenanews.eu
αετός για το stoxos.gr

1 σχόλιο

  1. Να γιατι οι Αλβανοί ΜΙΣΟΥΝ των Βασίλη Μπολάνο?

    http://taxalia.blogspot.com/2009/12/blog-post_7472.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.