Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑΝΤΖΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΖΑΡΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ; Δεν πήγαν τόσο καλά τα πράγματαή στους σχ...

ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑΝΤΖΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΖΑΡΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;

Δεν πήγαν τόσο καλά τα πράγματαή στους σχεδιασμούς του προξενείου... Οι απίθανοι αριθμοί που ονειευόντουσαν οι εγκάθετοι της Άγκυρας δεν ήρθαν. Μόνο ο Ματαντζή στην Ξάνθη και ο Χατζηοσμαν στην Ροδόπη επανεκλέχτηκαν.Τώρα με τι μούτρα θα ζητήσουν υπουργείο από τον Γιωργάκη; Η Νέα Δημοκρατία δεν έβγαλε μουσουλμάνο βουλευτή, αφού Στυλιανίδης και Κοντός σε Ροδόπη και Ξάνθη αντίστοιχα καπάρωσαν τις δυό έδρες της στους δύο νομούς.

4 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΧΘΕΣ.

    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΝΔ ΛΑΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΚ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΝΕΒΗΚΕΣ.... ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΜΕ.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύστοχο το παραπάνω σχόλιο και συμφωνώ.
    Ας τον καμαρώνουμε τον πράκτορα των Αμερικάνων τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια και οι 2 σχολιαστές ξεχάσατε την ιστορία της παράταξής σας; Σας τη
    θυμίζω. 1.Τη 10ετία του '50, που μας έβαλε στο ΝΑΤΟ έλεγε στο στρατηγό Φλήτ
    : "Ιδού ο στρατός σας" δείχνοντας τον ελληνικό στρατό!
    2. Ο ιδρυτής της ΕΡΕ και κατόπιν της ΝΔ έλεγε "ανήκομεν εις την δύσιν" και
    βέβαια εννοούσε την Αμερική, στην οποία είχε δώσει και τις βάσεις!
    3. Με ποιών τις πλάτες έγινε η "Εθνική
    Επανάστασις" και σε ποιες στηρίχθη- κε;, Αλλά βέβαια ήταν δεξιά και σας βόλευε! Σε ότι αφορά το "έργο" της και τα αποτλέσματά του τα γεύθηκε ο ελληνικός λαός-Μπαλόπουλος, Ασλανίδης κ.α. στο εσωτερικό - εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο στο εξωτερικό!
    Δηλαδή, όταν οι Αμερικάνοι ευνοούν την παράταξή σας είναι καλοί και άγιοι, ενώ, όταν ευνοούν άλλους, είναι επικατάρατοι! Επί τέλους ΠΟΤΕ θα το πάρετε απόφαση ότι δεν είσθε ΜΌΝΟΙ σας και δεν εκφράζετε με ΤΙΠΟΤΑ όλη την Ελλάδα, υπάρχουν κι ΆΛΛΟΙ! Σε ότιαφορά τον κατακερματισμό σας, εί- ναι, που θέλετε σαν και τους άλλους καπετανάτα και αρχηγηλίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. Ο ΑΔΟΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΟΜΟΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑι ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΔ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΟΥΝ ΕΝΙΟΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ. ΜΕΤΑ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ (ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΧΩΡΟ) ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΛΠ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ) ΕΓΙΝΑΝ ΗΓΕΤΕΣ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ). ΜΕΤΑ Η ΝΔ ΕΓΙΝΕ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΩΝ ΟΠΩΣ Ο "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ" ΛΟΥΛΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ ΜΠΟΥΛΗ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Ο ΛΑΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ Η "ΜΑΜΑ" ΡΗΓΙΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ "ΓΛΥΚΟ". ΝΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΥΧΕΡΟΣ. ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1977 ΕΨΑΧΝΑΝ ΦΩΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗΣ - ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΙΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ "ΑΡΧΗΓΩΝ" (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ)ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΟΡΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ "ΧΟΥΝΤΑ" ΠΟΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΥΜΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ (ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ)ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΤΕΘΗ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ). Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙΣΥΣΤΕΜΙΚΩΝ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΜΕ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΨΙΨΙΝΑΚΗΔΕΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩΔΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑΚΑ.
    ΤΕΛΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ : ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ (ΣΟΒΑΡΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΝΗΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ,
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ: ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΧΘΕΣ ΤΟΝ ΜΙΓΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΦΕΤΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΠΑΛΙ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΨΙΨΙΝΑΚΗ; (ΘΕΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΝ ΧΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΗ"ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΧΩΡΟ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.