Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ; ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!

Όταν οι μουσουλμάνοι μετανάστες ξεκίνησαν να πηγαίνουν στην Ελβετία, το μόνο που τους απασχολούσε ήταν να κερδίσουν λίγα χρήματα και να γεμ...

Όταν οι μουσουλμάνοι μετανάστες ξεκίνησαν να πηγαίνουν στην Ελβετία, το μόνο που τους απασχολούσε ήταν να κερδίσουν λίγα χρήματα και να γεμίσουν το στομάχι τους. Αφού λοιπόν φάγανε καλά (σ.σ. πλην χοιρινού) και λίγδωσε το άντερο τους, είπαν να δουν λίγο καλύτερα την νέα τους «πατρίδα». Ξαφνικά λοιπόν, ανακάλυψαν ότι η Ελβετία έχει και ελλείψεις. Μπορεί να έχει τις Άλπεις, τις αγελάδες και την Χάιντι, αλλά δεν έχει… τζαμιά και μιναρέδες! Αίσχος, ρατσισμός! Οι Ελβετοί στο εδώλιο, μια που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των γλυκούτσικων μουσουλμάνων. Με τι κέφι θα δείρει την γυναίκα του ο Χασάν, όταν δεν έχει ένα τζαμί να πάει το βράδυ; Το θέμα είναι σοβαρό, εδώ κινδυνεύει ο πολυπολιτισμός.
Ευτυχώς, όσο οι μουσουλμάνοι αυγάτιζαν το πρόβλημα ξεπεράστηκε. Σήμερα, είναι 310.000 σε σύνολο 7,5 εκατομμυρίων κατοίκων και διαθέτουν κάμποσα τζαμιά, τα τέσσερα εκ των οποίων με μιναρέδες. Αυτοί ακριβώς οι μιναρέδες είναι το πρόβλημα, μια που οι Ελβετοί αδυνατούν να καταλάβουν τι στα κομμάτια χρειάζονται αυτοί οι πύργοι, υπολείμματα της οθωμανικής περιόδου, που δεν έχουν πολιτιστική συνάφεια με μια χώρα της κεντρικής Ευρώπης. Επιπλέον, δεν έχουν και καμία πρακτική χρησιμότητα σήμερα. Έτσι, πολύ σωστά έχουν διαβλέψει ότι οι μιναρέδες αποτελούν ένα είδος ιδεολογικής εισβολής. Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η επιμονή των μουσουλμάνων να θέλουν να φτιάχνουν πανύψηλους μιναρέδες στις ευρωπαϊκές πόλεις που τους ανέχονται (σ.σ. δεν λέμε φιλοξενούν, γιατί φιλοξενείς μόνο αυτούς που έχεις καλέσει) είναι να δείξουν ότι αυτοί κάνουν κουμάντο σήμερα και στο μέλλον.
Η Ελβετία όμως δεν είναι Ελλάδα με Πάκηδες… Το μεγαλύτερο κόμμα της χώρας είναι το εθνικιστικό UDC, γνωστό για την σκληρή του θέση στα θέματα μετανάστευσης και είναι αποφασισμένο να σταματήσει τους μιναρέδες. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ. Η συγκεκριμένη θέση του κόμματος αναφέρει ότι «οι μιναρέδες είναι το προφανές σύμβολο μιας πολιτικοθρησκευτικής διεκδίκησης της εξουσίας, που θέτει υπό αμφισβήτηση τα θεμελιώδη δικαιώματα». Το κόμμα έχει συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές και στις 29 Νοεμβρίου θα γίνει το δημοψήφισμα, με το οποίο ζητείται να απαγορευθεί η ανέγερση μιναρέδων.
Το ενδιαφέρον όμως, είναι άλλο. Ποιος είναι στο πλευρό των μουσουλμάνων, απέναντι στον ελβετικό λαό; Όχι το τοπικό αντίστοιχο του τσύριζα, όπως θα ήταν αναμενόμενο (σ.σ. το να βλέπεις αριστερό που έχει να πάει σε εκκλησία από τα βαφτίσια του, να αφρίζει για το κοράνι και τα τζαμιά, είναι από τα πλέον απολαυστικά θεάματα που μπορεί να χαρεί άνθρωπος). Στο πλευρό των ταλιμπάν, βρέθηκε η… χριστιανική εκκλησία! Οι Ελβετοί επίσκοποι αφού συσκεπτόντουσαν επί τρεις μέρες (σ.σ. προφανώς ανέμεναν την εμφάνιση του Αγίου Πνεύματος), τελικά κάλεσαν τους Ελβετούς «να πουν όχι στην πρωτοβουλία κατά της ανέγερσης μιναρέδων» όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τύπου τους και προσθέτουν ότι «οι μιναρέδες, όπως και τα καμπαναριά των εκκλησιών, είναι σύμβολα της δημόσιας παρουσίας μιας θρησκείας».
Αυτά κάνει ο βλακώδης και μαζοχιστικός ανθρωπισμός. Ενώ, εκεί που κυριαρχούν ή όταν κυριαρχούσαν οι μουσουλμάνοι, οι χριστιανοί είχαν ελάχιστα ή καθόλου δικαιώματα, οι σημερινοί, παρείσακτοι, μουσουλμάνοι, απαιτούν «τα πάντα όλα». Μια που λένε οι κ. επίσκοποι για τα καμπαναριά. Εμείς οι Έλληνες, δεν έχουμε ξεχάσει ότι στην τουρκοκρατία, οι τούρκοι απαγόρευαν αυστηρά τις καμπάνες στις εκκλησίες. Γιατί λοιπόν να φτιάχνουμε μιναρέδες στους απογόνους τους; Στην Σαουδική Αραβία δεν μπορεί να μπει ούτε σταυρός, όχι εκκλησία. Γιατί λοιπόν στην Ελβετία να υπάρχουν τζαμιά; Από τη στιγμή που οι μουσουλμάνοι έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι δεν σέβονται τις άλλες θρησκείες, με ποιο δικαίωμα απαιτούν τώρα προνόμια και δικαιώματα και μάλιστα σε έναν ξένο, ιστορικά και κοινωνικά χώρο, που δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση με το Ισλάμ;
Αλλά, μήπως και εδώ στην Ελλάδα, παρόμοια δεν είναι η στάση της Εκκλησίας; Όχι μόνο συμφωνεί με τα αιτήματα των μουσουλμάνων, αλλά σκοπεύει να τους χαρίσει και την έκταση για να φτιάξουν τέμενος, ισλαμικό νεκροταφείο, ή ότι άλλο τους φωτίσει ο Αλλάχ. Ουδεμία έκπληξη ή απορία, Ιερώνυμο έχουμε άλλωστε. Έκπληξη θα αισθανόμασταν, αν ο συγκεκριμένος έβγαινε και χάριζε, ένα έστω, οικόπεδο ή σπίτι σε μια φτωχή ελληνική, χριστιανική οικογένεια, για να βάλει το κεφάλι της μέσα.. Αλλά είπαμε, για τους ηγήτορες του χριστιανισμού σήμερα, προτεραιότητα έχουν οι λαθρομετανάστες και οι μουσουλμάνοι…
"TA ΕΘΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ"

27 σχόλια

  1. Η εκκλησία της Ελβετίας είναι υπερ των μιναρέδων γιατί η θρησκευτική πίστη έχει πέσει τόσο χαμηλά σε αυτές τις χώρες που κοιτάζουν να πιαστούν από ο,τιδήποτε, έστω και από μιναρέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονοθειστες σχεδον τεως σκοταδιστες υποστηριζουν σκοταδιστες μονοθειστες. Που ειναι το παραξενο? Ο δε ανθρωπισμος ειναι γνησιο τεκνο του μονοθεισμου, με θεο (χριστιανισμος κλπ) η χωρις (μαρξισμος κλπ). Οταν η Ευρωπη ξαναγινει εθνικη/''ειδωλολατρικη''/νιτσε-ικη, τοτε θ'απαλλαγουμε απο καθε ειδους φυσεως σκουπιδι. Οι σκλαβοι οφειλουν να υπηρετουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ'οτι βλεπω η αντιεθνικη και υποτελης σταση των χριστιανικων εκλησσιων δεν εχει συνορα.
    Σε ολη την Ευρωπη οι κεφαλες των χριστιανικων δογματων διδουν γη και υδωρ στους μουλσουμανους ειτε γιατι ετσι νομιζουν οτι εκτελουν θεαρεστο εργο η' εκτελουν εντολες απο τ'αφανη αφεντικα τους.
    Κι αντε οι κεντροβορειοευρωπαιοι πες οτι το κανουν γιατι ειναι αφελεις,δεν γνωρισαν βλεπετε και ποτε τους τι θα πει Ισλαμισμος,εμεις ομως εδω στην πολυπαθη πατριδα μας που βιωσαμε 400 χρονια και παραπανω τι θα πει μουλσουμανισμος,που ακομα εχουμε ανοικτους λογαριασμους με την ισλαμικη κτηνωδια,επιτρεπετε λοιπον εμεις να ανοιγουμε ορθανοιχτη την πορτα στις βαρβαρες μουλσουμανικες ορδες που περιμενουν υπουλα να μας σκλαβωσουν και παλι;
    Γιατι να εχουν δικαιωματα αυτοι στην πατριδα μας αλλα και σε ολη την Ευρωπη οταν στις δικες τους πατριδες δεν μπορεις ουτε να φτερνιστεις αν δεν το κανεις με τον τροπο που απαιτουν αυτοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστιανισμός = αγάπη και τίποτε άλλο.
    Ο Χριστιανισμός δεν έχει πατρίδα και έθνος, δεν είναι Ισλάμ ή Ιουδαϊσμός. Είναι οικουμενικός και αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους.

    Τώρα, αν οι μιναρέδες χαλούν την αισθητική των Ελβετών, αν δεν ταιριάζουν με τα αλπικά τοπία, αυτό είναι άλλη ιστορία. Μην ανακατεύεται τον Χριστιανισμό μ' αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6:01
    αν λοιπον ο χριστιανισμος δεν εχει πατριδα κι εθνος και συμπορευετε ο οικουμενισμος του με τον Διεθνησμο,τοτε χαρισμα σας,δεν τον θελουμε και δεν τον εχουμε αναγκη.
    Αρκετους Δουρειους Ιππους εχουμε στην πατριδα μας δεν χρειαζομαστε αλλον εναν και μαλιστα τον πιο επικινδυνο,εξαιτιας του οτι σαν εθνος ειμαστε θρησκοι κι πιστοι ανθρωποι.
    Κι αν ειρωνευεσαι την εικονα των μιναρεδων να χαλουν την ομορφια των αλπικων τοπιων,την πιθανοτητα να δεις μιναρεδες κατω ακριβως απο την ιερη σκια της ακροπολης πως την αξιολογεις;
    Καποια στιμγη οι ζηλωτες αυτου του νεου μορφωματος του "προοδευτικου χριστιανισμου" θα πρεπει ν'αποφασισετε τι ειστε πρωτα,Ελληνες η' χριστιανοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.Ο ΣΚΛΑΒΟΣ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ .ΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΣΩΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ?ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ. ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ.ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ. ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ. ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ* ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ.ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος said... 2/10/09 6:01 μμ

    ''Ο Χριστιανισμός δεν έχει πατρίδα και έθνος.''

    Συμφωνω απολυτα, γι αυτο πρεπει ν'απαλλαγουμε το συντομοτερο δυνατο απο ΟΛΟΥΣ τους διεθνισμους, θειστικους η μη-θειστικους. Ιησους και Μαρξ ενα και το ιδιο και ιδιας φυλετικης προελευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενταξει παιδια!Ν'αρχισουμε να τρωμε τις σαρκες μας Ελληνορθοδοξοι και Δωδεκαθειστες!Μονο να ξερετε οτι η Ορθοδοξια στη συνειδηση των Ελληνων εχει καθαρα Εθνικη διασταση και πολλα συνοδα θρησκευτικα εθιμα εχουν αμιγη αρχαιοελληνικη προελευση.Σε καθε αγωνα της φυλης μας ηταν συνοδος και αρωγος των οπλων.Η Ελληνορθοδοξια ειναι δημιουργημα δικο μας και ο Θεος των Ελληνων ειναι ο ιδιος εδω και πεντε χιλιαδες χρονια.
    Εκ παραλληλου δεν μπορω να αγνοησω οτι το Δωδεκαθεο ειναι γεννημα της Γαιας του ιερου αυτου τοπου και ενυπαρχει στο φυλετικο μας γονιδιωμα.
    Προσωπικα αν και Ελληνορθοδοξος νοιωθω βαθυ σεβασμο και στα δυο.
    Η ΛΟΓΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    Επι του θεματος τωρα,για την Ευρωπη το ισλαμικο καρκινωμα ειναι πλεον μεταστατικο και προκαλει πραγματικη απορια η ανοχη και αποδοχη μιας θρησκειας υπανθρωπων στους κολπους της που υποβιβαζει τον ανθρωπο και τον πολιτισμο στο επιπεδο του ανοημονος κτηνους.Το οτι στην Ελβετια και σε καποιες αλλες χωρες υπαρχουν νησιδες αντιστασης,δεν αποτρεπει τον κινδυνο.
    Ειναι ορατο οτι η ισλαμοποιηση της Ευρωπης δεν ειναι αποτελεσμα καποιων κοινωνικων και γεωπολιτικων ανακαταταξεων οπως θελουν να το παρουσιαζουν οι νοσηροι εμπνευστες του αλλα οργανωμενο σχεδιο αλωσης.
    Ατυχως για την Ευρωπη μια ευκαιρια πραγματικης ενοποιησης,χαθηκε πριν αρκετα χρονια μεσω λανθασμενων επιλογων και παραλογισμων.
    Στη χωρα μας οι αριστεροι πεμπτοφαλαγγιτες και συνοδοιποροι τους εχουν διαβρωσει τα παντα,απο τη κρατικη τηλεοραση εως τη παιδεια προετοιμαζοντας νεες γενιες ραγιαδων.Αυτοι ειναι ο ευαισθητος κρικος της αλυσιδας και εξ'αυτων αρξασθαι...

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το θέμα μπορεί να το δει κανεις από πολλές γωνίες, η βάση του όμως είναι ότι ο Χριστιανισμός και το Islam είναι συγγενείς θρησκείες γραμμένες και ραμμένες από εβραίους, για αυτό και τα βρίσκουν μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ hellraiser

    >δεν τον θελουμε και δεν τον εχουμε αναγκη.<

    Αυτό, όμως, που σίγουρα έχεις ανάγκη είναι ένα ορθογραφικό λεξικό!!

    >Κι αν ειρωνευεσαι...<

    Τίποτε δεν ειρωνεύομαι. Άλλο αν εσύ είσαι απ' ό,τι καταλαβαίνω, πιτσιρικάς και δεν ξέρεις τι διαβάζεις.

    @ Zanglos

    Τα βρίσκουν μεταξύ τους Χριστιανισμός και Ισλάμ; Πώς, πότε;
    Το Ισλάμ είναι πλησιέστερα στον Ιουδαϊσμό. Ο Χριστιανισμός δεν ανακατεύεται με τα εγκόσμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θρησκειες ειναι το ναρκωτικο του λαου... τι καθεστε και τσακωνεστε μωρε? Σαμπως αν οι δικοι σας γονεις ηταν μουσουλμανοι κ εσεις το Ισλαμ δεν θα ακολουθουσατε? Τι ωρυεστε λοιπον αφου ολοι κατα τυχη ειμαστε χριστιανοι,μουσουλμανοι κλπ. Μας το επεβαλλαν οι γονεις μας κ η κοινωνια στην οποια μεγαλωνουμε. Κ μην μου πειτε οτι στα 18 μπορεις να αλλαξεις θρησκεια γιατι οταν τρως 18 ολοκληρα χρονια πλυση εγκεφαλου αυτο δεν ειναι ευκολο κ επισης ισλαμικες χωρες οποιος αλλαζει θρησκεια διωκεται ενω στην Ελλαδα βιωνει τον ρατσισμο. Οι μουσουλμανοι εχουν δικαιωμα στην κατασκευη ενος ναου δεν νομιζετε? Το θεμα ειναι να μην καταπατουν εκεινοι τα δικαιωματα μας κ εμεις τα δικα τους. Μπορουμε να συνυπαρξουμε αρμονικα. PEACE AND LOOOVE!!! Eδω πρεπει να πω συγχαρητηρια στον στοχο που παρολο που διαφωνω με τις αποψεις του, δημοσιευει ολα τα σχολια ανεξαρτητως ιδεολογιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 6:12
    Το ορθογραφικο λεξικο στο χαριζω γιατι εν αντιθεση με σενα εγω δεν μεγαλωνω τον κωλο μου στον καναπε οπως εσυ,εγω βρισκομαι χρονια τωρα στην πρωτη γραμμη του καθηκοντος και του αγωνα,οταν δεχομαι τις δολοφονικες επιθεσεις των αριστερων παρακρατικων το τελευταιο πραγμα που χρειαζομαι ειναι η σωστη ορθογραφεια.
    Ισως την επομενη φορα που θα με φυλακισουνε να μου στειλεις ενα για να περναει και η ωρα.
    9:41
    Αν εισαι ανησυχο πνευμα κι αναζητας την αληθεια,μπορεις πολυ ευκολα ν'αφησεις πισω σου ολα αυτα που εμαθες απο τους γονεις σου και το ευρητερο περιβαλλον σου και ν'αλλαξεις κατευθηνση τα πιστευω και τις ιδεες σου.
    Εμεις οι Ελληνες δεν ειμαστε σε τιποτα κατα τυχη,ειμαστε το αρχαιοτερο Εθνος κι οτι μας χαρακτηριζει και μας κανει τοσο ξεχωριστους ειναι αποτελεσμα χιλιαδων ετων "ζυμωσεων",ερευνων,αναζητησεων.
    Οι μουλσουμανοι στην χωρα μας δεν πρεπει να εχουν κανενα δικαιωμα γιατι οι περισσοτεροι ειναι παρανομοι κι αρα δεν θα εχουν την ευκαιρια μονιμης παραμονης στην πατριδα μας αρα δεν χρειαζοντε και μονιμα κτηρια λατρειας.
    Οποιος απο αυτους θεωρει οτι καταπιεζετε,αυτος και τα θρησκευτικα του δικαιωματα,μπορει καλλιστα να αποχωρησει απο την χωρα μας,υπαρχουν αλλωστε τοσες ισλαμικες χωρες στον κοσμο που θα του φερθουν πολυ καλυτερα.
    Αυτο για την αρμονικη συνυπαρξη ηθελες να το γραψεις η' σου ξεφυγε;Γιατι εγω θυμαμαι κατι οχι και τοσο παλια γεγονοτα στην Αθηνα που συνηγορουν για το ακριβως αντιθετο.
    Κι αυτα τα χιππικα LOVE AND PEACE αλλου οχι εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 217 ΠΜ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ.Ο ΝΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΤΙΣΤΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΤΙΖΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΤΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 5000 ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΩΡΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΩΔΕΚΑ.ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΙΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΑΝ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ.ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ?ΠΕΡΣΕΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΝΔΟΞΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΦΙΛΙΚΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Hellraiser, πρεπει επιτελους να καταλαβεις οτι δεν υπαρχουν παρανομοι ανθρωποι, λαθραιες ζωες, ζωες για πεταμα. Ολοι μας γεννηθηκαμε στον πλανητη γη κ πιστευω πως εχουμε το στοιχειωδες δικαιωμα να κατοικησουμε οπου θελουμε σε αυτον τον πλανητη. Τα δικαιωματα των ανθρωπων πρεπει να ισχυουν παντα κ παντου διαφορετικα γυριζουμε στον μεσαιωνα. Τα πιστευω μου δεν μου τα εδωσαν στο στομα σαν ετοιμη τροφη οι γονεις μου, τα αποκτησα μονη μου σε αντιθεση με τη θρησκευτικη σου ταυτοτητα που οχι μονο δεν την επελεξες ο ιδιος αλλα τη χρησιμοποιεις για να μιλας υποτιμητικα για τους συνανθρωπους σου. Οι ανθρωποι αυτοι ηρθαν εδω για να γλιτωσουν απο τη φρικη του ισλαμισμου στη χωρα τους κ να αρχισουν τη ζωη τους απο την αρχη αλλα κ εδω τα ιδια σκατα βρηκανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το 1821 ο αγώνας δεν έγινε πρώτα υπερ πίστεως και μετά υπέρ πατρίδος; Οι εθνοσυνελεύσεις δεν αποφάσισαν τη δημιουργία ελλληνικού κράτους στην παράδοση των Χριστιανών Βασιλιάδων του έθνους; Τον αγώνα το 1821 μήπως δεν το στήριξαν και κυρίως πραγματοποίησαν οι παπάδες; Μήπως δεν ήταν ο Πατροκοσμάς εθνικός ευεργέτης;

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ανωνυμη 10.36 να τους παρεις σπιτι σου να τους προσφερεις στεγη τροφη δουλεια χρηματα και τις ερωτικες σου υπηρεσιες.αιντε απο δω μωρη αναρχικια/ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 6:13μμ δεν θα μπω στον κοπο να σε βρισω, εχω βαρεθει πια να βριζω... Αυτα που εγραψες με αφηνουν εντελως αδιαφορη οπως κ αλλες ηλιθιοτητες περι απλυσιας,αξυρισιας κλπ, γιατι πολυ απλα δεν ισχυουν. Ευχομαι μολις κλεισεις τα 15 να μαθεις να συνταζεις κ αλλες προτασουλες εκτος απο το κλασσικο "να τους παρετε σπιτι σας". Επισης πρεπει να σου πω να προσεχεις εκει στο δημοτικο να μην κολλησεις τη γριπη! Να πλενεις τακτικα τα χερακια σου οκ? κ αν μια μερα αισθανθεις ασχημα να το πεις κατευθειαν στη μανουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 4/10/09 10:36
    Γραψε μου σε παρακαλω την διευθηνση του σπιτιου σου να εθρω να την πεσω για οσο θελω κι οπως εγω θελω αφου οπως υποστηριζεις δεν ειναι παρανομο κι οποιος θελει μπορει να κατοικει οπου θελει.
    Προσωπικα δεν χρησιμοποιω καμια θρησκευτικη ταυτοτητα γιατι δεν εχω ,απο επιλογη μου,θρησκευτικη ταυτοτητα.
    Αν η αρνηση μου να εξισωθω με τον οποιοδηποτε μουλσουμανο τριτοκοσμικο εσυ τη θεωρεις σαν προσπαθεια υποτιμησης αυτων των υπανθρωπων τοτε εχεις απολυτο δικιο,αν για ειμαι κι απολυτα ειλικρηνης εγω θεωρω περισσοτερο αξια υποτιμησης την δικια σου σταση και τις δικες σου ιδεες.
    Κι οσο για το τελευταιο που γραφεις οτι ολοι αυτοι οι λαθρομεταναστες ηρθαν εδω για να γλιτωσουν απο την φρικη των χωρων τους ειναι το καλυτερο ανεκδοτο που ακουσα εδω και πολυ καιρο.
    Αμη τι αλλο εσεις οι ανθρωπιστες,οι ειρηνιστες,που ειστε ολοι μεταναστες,που εχετε πατριδα σας ολη την γη,που ειστε ολο μελια και σιροπια με τα μελαμψα αγορακια με την περιτομη,εχετε απιστευτο χιουμορ.
    Γιαυτο κι εμεις σας αγαπαμε τοσο πολυ,με τον ενα η' με τον αλλο τροπο μας διασκεδαζετε αφανταστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οτι να ναι λες το ξερεις? Για τους Ελληνες που πηγαν στην Αμερικη κ τους συμπεριφερονταν σαν ζωα τι εχεις να πεις? Σε μερικα εστιατορια ειχαν ταμπελα που εγραφε: "οχι ποντικια, οχι Ελληνες 100% Αμερικανικο". Επισης τους φωναζαν βρωμοελληνες κ ηταν πρωτοι στους βιασμους, τις δολοφονιες κ τις ληστειες, ενω τους κατεδιωξε και η ΚΚΚ γιατι δεν τους θεωρουσε "αρειους". Μετα τη μικρασιατικη καταστροφη το '22, τους προσφυγες τους φωναζαν τουρκοσπορους(οπως επισης κ τους κρητικους οταν ενσωματωθηκε η κρητη στην Ελλαδα)κ τις γυναικες τους παστρικιες δλδ πορνες. Ο ρατσισμος ειναι ο πολιτισμος των ηλιθιων! Δν σου ειπα να μην αγαπας τη χωρα σου, εδω γεννηθηκες κ δν γινεται να μην πονας αυτον τον τοπο ομως οι μεταναστες ειναι σαν τα φυλλα στον ανεμο, εντελως ανυπερασπιστοι κ σχεδον παντα εκμεταλλευομενοι απο τα αφεντικα κ το κρατος. Εγω προσωπικα σε φτωχογειτονεια μενω κ οι μεταναστες δν μ εχουν ενοχλησει ποτε... Αντιθετως, καθε φορα που πηγαινω στη σχολη μου, ερχονται 10 πασπιτες κ αρχιζουν να μου την πεφτουν ολοι μαζι λεγοντας μου να παμε για ποτο κ μλκς για να ψηφισω το κωλοκομμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 12:19 πμ
    Θα ηταν περισσοτερο χρησιμο αν χρησιμοποιουσαμε στα σχολια μας καποιον ονομαστικο προσδιορισμο εστω και με λατινικους χαρακτηρες με σκοπο την αποδοση καποιας στοιχειωδους ατομικοτητας αποφευγοντας ετσι τις αχαρες προσφωνησεις μεσω αριθμων.Επι πλεον μπορουμε να ακολουθησουμε τη ροη και τον τροπο σκεψης καποιου σε αντισχολιασμους η διαφορετικα θεματα.
    Περαιτερω τωρα, Ιουδαιοχριστιανισμος και Ελληνορθοδοξια ειναι εννοιες διαμετρικα αντιθετες.Ανεξαρτητα τι λενε οι παπαδες,και οχι σιγουρα ολοι,στην Ελληνορθοδοξια ενυπαρχει ο συγκερασμος των αρχετυπων της φυλης μεσα απο το συλλογικο μας ασυνειδητο,με τις ανθρωπινες αξιες της ορθοδοξιας.
    Σωστοτατη η παρατηρηση σου οτι δεν υπαρχουν μονο δωδεκα θεοι.
    Μονο ενας "Ζευς πατηρ ανδρων τε θεων τε" η μαλλον τρεις: η ολικη εκφραση του Διος κρατουντος τους τρεις κεραυνους,ο εναλιος Ζευς η Ποσειδων με την τριαινα και ο υποχθονιος Ζευς η Πλουτων με τον τρικεφαλο Κερβερο.Ακομα ας παμε και στη μορφολογια των λεξεων: Ζευς-Διος-Deus-Θεος,Ζευγνυμι και Διαιρω ητοι ενωνω και λυω.Μεγαλειο!Με δυο λεξεις η εκφραση της απολυτης ισχυος, ετσι το Χριστιανικο τρισυποστατο δεν ειναι ουτε πρωτοτυπια αλλα ουτε ομως και προιον αντιγραφης.Απλα και μονο προκειται για μια κοινη αντιληψη περι του Θειου.
    Μηπως τελικα μιλαμε για ενα και το αυτο;
    Μηπως Ελληνορθοδοξοι δεν ηταν αυτοι που δωσαν βολια στο τουρκο για να μην καταστραφη ο Παρθενωνας;Ηταν Ιουδαιοσυνομωτες;Τι ωθησε τους αγραμματους πατεραδες μας σ'αυτη τη πραξη ει μη τι αλλο απο το γενετικο γονιδιωμα των Ελληνων.
    Τα πεντε χιλιαδες χρονια,ως εχενους,αντιλαμβανεσαι οτι εχουν προσεγγιστικο χαρακτηρα(πχ 3000πχ Λελεγο-Καρικος Κυκλαδικος πολιτισμος).Τα πεντε χιλιαδες ειναι ηδη χιλιαδες εκτος αν παμε σε Λιακοπουλειες ερμηνειες αλλα θα κινδυνευσουμε να αποτελεσουμε αντικειμενο παρατηρησης αδυσωπητων ψυχιατρων.Εαν αναφερεσαι για εποχη Θεογονιας εκει το τοπιο ειναι αρκετα ασαφες και μη προσδιορισιμο.
    Ας μην μας διακατεχουν φοβικα συμπλεγματα,ουτε η Ελληνορθοδοξια καταλυει τον σεβασμο στη ψυχη των πραγματικων Ελληνων για τους Θεους η τον Θεο των προγονων τους,ουτε αυτη απειλειται απο τους Εθνικους.
    Η ελευση του Χριστιανισμου μου θυμιζει αρκετα την αντιστοιχη ελευση στον Ελλαδικο χωρο της Ασταρτης με παραξενες ιδιοτητες,απο τους Καδμειους σαν Αφροδιτη,του Διονυσου η της Αρτεμιδος ακομα και τη μεταβλητη γονιμοτητα της Αθηνας που απο αειπαρθενος αποκτα για τους Αθηναιους,τεκνο,τον Ερεχθεα.
    Βλεπεις οτι και για τους προγονους δεν υπαρχει μια στασιμη και δογματικη Θεολογικη αντιληψη αλλα μεταβαλομενη ανλογα με τις ιστορικες στιγμες.Ισως λοιπον τετοιες μεταβολες να εφεραν και τοτε στον πληθυσμο προστριβες,δυσαρεσκειες η ευαρεσκειες αλλα ολα αυτα καταγραφηκαν στις ησσονος σημασιας σελιδες της ιστοριας.
    Οι εμφυλιοι πολεμοι ομως των προγονων μεσα απο το θλιμενο βλεμμα του Χαιρωνειου λεοντα προς τον λοφο των νεκρων Ιερολοχιτων,ο Ρωμαικος ζυγος και το Οθωμανικο ερεβος εκατονταδων ετων ηταν μειζονος ιστορικης σημασιας γιατι υπονομευσαν με αφανισμο το Εθνος.
    Ετσι λοιπον αυτες τις στιγμες που ολοι εμεις οι Ελληνες πατριωτες αποδιδουμε προς αλληλους εμπαθειες,αγαπες, μιση η δογματισμους,η υποχθονια τουρκικομογγολικη πανιδα επιβουλευεται σοβαρα την Εθνικη μας υπαρξη.Περιθωρια και πολυτελειες για ατερμονες αντεγκλησεις δεν υπαρχουν.
    Οταν ο αγωνας αυτος θα εχει λαβει τελος κατ'αισιον τροπον και τα περιστροφα θα εχουν επανελθει στη θεση τους,τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα εχουμε ολο το χρονο να συζηταμε ολα αυτα με τις ευλογιες του Θεου και την ευγενικη χορηγεια του Διονυσου.
    Φιλικα

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς 1:35
    Κοριτσακι μου δεν λεω εγω οτι θελω αλλα εσυ καταλαβαινεις οτι θελεις.
    Μπηκες εδω μεσα οχι για να κανεις διαλογο και να διαπραγματευτεις τις οποιες αποψεις σου,αλλα καθαρα για να μας παπαγαλισεις το εθνομηδενστικο,διεθνηστικο μαθηματακι σου.
    Αυτες τις ανοησιες και τα χονδροοιδη ψεμματα που αναφερεις για την αντιμετωπιση των Ελληνων ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ κι οχι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΩΝ που ειχαν μεταναστευει στις αρχες του προηγουμενου αιωνα στην Αμερικη τα εχω ξανακουσει πανομοιοτυπα κι απο αλλους συντροφους σου,επιτελους αλλαξτε και καμια λεξη,κανενα κωμα,επαναλαμβανεστε διαρκως.
    Σαν μονη απαντηση μου θα σε παραμπεμψω να δεις την ταινια του SCORSESE "Οι συμμοριες της Νεας Υορκης" για να παρεις μια γευση πως αντιμετωπιζονταν στην Αμερικη τοτε και για τις επομενες δεκαετιες οι νεοφερμενοι απο τους παλαιοτερους.
    Εγω παντως σαν γονος Ελληνων μεταναστων στην Δ.Γερμανια της δεκαετιας του 70 ξερω πολυ καλυτερα την αντιμετωπιση των Ελληνων απο τους Γερμανους,την καλυτερη σε διαβεβαιωνω οταν φυσικα ειχαν οι Γερμανοι απεναντη τους ανθρωπους εργατικους,φιλισυχους,νομοταγεις που σεβονταν την Γερμανια και τους νομους της.
    Αυτα φυσικα δεν στα μαθανε εκει στ'αντιρατσιστικα "φροντιστηρια" που πηγαινεις και δηλητηριαζεις την ψυχη σου με μισος και απαξιωση για την πατριδα σου και την φυλη σου.Εκτος κι αν δεν εισαι Ελληνιδα οποτε δικαιολογησε.
    Αν εγω ειμαι μια φορα ηλιθιος γιατι ειμαι ρατσιστης-κατα σε παντα-τοτε εσυ εισαι 1000 φορες ηλιθια που θελεις να μας πεισεις οτι οι λαθρομεταναστες σημερα στην Ελλαδα ειναι αγγελουδια και θυματα εκμεταλευσης απο τους κακους και ρατσιστες Ελληνες.Ξυπνα κοριτσακι μου στην ιδια χωρα ζουμε,δεν κατεβηκα απο τον Αρη να μην ξερω τι γινετε σε καθε γωνια της Ελλαδος.
    Για το τελος θα ηθελα να σε συμβουλεψω ν'αρχισεις λιγο να κυκλοφορεις εξω στον κοσμο,ν'αφησεις τα διεθνηστικα "φροντιστηρια" γιατι σε χαλανε,να πιεις κι εκεινον το παλιοκαφε με κανεναν πασπιτη δεν βαριεσε,μπας και ξελαμπικαρει λιγακι το μυαλο σου και καταλαβεις τι ερχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Oκ, σου ζητω συγνωμη για τις ηλιθιες κ ανθελληνικες αποψεις μου. Ξεχασα πως εισαι κατοχος της απολυτης αληθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ετσι μπραβο,βρισκεσε σε καλο δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπαρχει τελικα ελπιδα για μενα φωστηρα του ελληνικου πνευματος, hellraiser?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 8:40
    Δυστυχως καμια ελπιδα για σενα,βλεπεις η βλακια ειναι ανιατη περιπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. σοβαρα? Δλδ δεν ακολουθεις καποια φαρμακευτικη αγωγη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.