Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ

Ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ και υποψήφιος βουλευτής στην Α´περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Γιάννης Κουριαννίδης, με αφορμή τις δηλ...

Ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ και υποψήφιος βουλευτής στην Α´περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Γιάννης Κουριαννίδης, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της MIG, Ανδρέα Βγενόπουλου, για την ενεργοποίηση της εταιρείας «Μακεδονικές Αερογραμμές» και την έναρξη εγχωρίων και διεθνών δρομολογίων από και προς την Θεσσαλονίκη, απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, με την οποία ζητά από τον κ. Σωτ. Καπετανόπουλο νά περιληφθεί στην επομένη ημερησία διάταξη του Δ.Σ. πρόταση για ανακήρυξη του κ. Βγενόπουλου σε επίτιμο δημόπτη της πόλεως.Το πλήρες κείμενο της επιστολής Κουριαννίδη έχει ως εξής:
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, ο πρόεδρος της MIG, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, νέας ιδιοκτήτριας του πρώην εθνικού αερομεταφορέα μας, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το κατοχυρωμένο διεθνώς σήμα «Μακεδονικές Αερογραμμές» βρίσκεται στην κατοχή τής εταιρείας του. Η εν λόγω δήλωση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια τελετής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», με αφορμή την έναρξη των πτήσεων της «Olympic Air».Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της MIG είπε ότι θα δημιουργηθεί θυγατρική εταιρεία της "Olympic Air" με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με την ονομασία "Μακεδονικές Αερογραμμές", προκειμένου να καλυφθούν σύντομα οι επιχειρηματικές και τουριστικές ανάγκες της περιοχής».
Κύριε Πρόεδρε,
Επειδὴ με την εν λόγω δήλωσή του ο πρόεδρος της MIG, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, αφενός κάνει σαφές ότι προτίθεται να προβεί σε ενέργειες που θα καλύψουν το σοβαρότατο πτητικό συγκοινωνιακό έλλειμμα της συνδέσεως της πόλεώς μας με διεθνείς και εγχωρίους προορισμούς και αφετέρου επιτελεί σημαντικότατο εθνικό έργο με την διεθνή αξιοποίηση και ανάδειξη του σήματος των «Μακεδονικών Αερογραμμών», δημιουργώντας παράλληλα τεράστια προβλήματα στην προσπάθεια καπηλείας της ονομασίας αυτής από την κυβέρνηση των γειτονικών Σκοπίων, που χρόνια τώρα την χρησιμοποιούν, χωρὶς να έχουν αυτό το δικαίωμα, στον κρατικό τους αερομεταφορέα, παρακαλώ να μεταφέρετε στον Δήμαρχο της πόλεώς μας, κ. Βασίλειο Παπαγεωργόπουλο, και να συμπεριλάβετε στην ημερησία διάταξη της επομένης συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου, την πρότασή μου, με την έναρξη της υλοποιήσεως των παραπάνω, να ανακηρυχθεί ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος επίτιμος δημότης της πόλεώς μας, λόγω της σημαντικότατης κοινωνικής και εθνικής συνεισφοράς του.

2 σχόλια

  1. Γιατί δεν περιμένει να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της MIG και μετά να τον ανακηρύξει επίτιμο δημότη; Αν κάνει όσα υποσχεθεί, τότε το αξίζει, αν όχι όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα, αυτό λέει ο άνθρωπος! Μόλις ξεκινήσει η υλοποίηση των εξαγγελιών του. Δεν λέει να γίνει τώρα αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.