Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάζει απερίφραστα την οποιαδήποτε επίθεση έγινε εναντίον γυναίκας στον σταθμό Κατεχάκη....

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάζει απερίφραστα την οποιαδήποτε επίθεση έγινε εναντίον γυναίκας στον σταθμό Κατεχάκη. Αγνοεί εντελώς το γεγονός και δηλώνει ότι δεν έχει καμμία σχέση και επισημαίνει όμως κάποιες «συμπτώσεις». Σύμπτωση πρώτη: Η «είδηση» μεταδόθηκε κατ’ ευθείαν από τον σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποιός ανοικτά στηρίζει τους πράσινους οικολόγους από δημοσιογράφο, που ανήκει στον χώρο των οικολόγων (κάνει ρεπορτάζ αυτού του είδους) και η οποία είναι κουμπάρα με την γυναίκα που δήθεν εδέχθη επίθεση από χρυσαυγίτες. Σύμπτωση δεύτερη: Αμέσως στην περιοχή, όπως μάθαμε πολλές ώρες αργότερα, βρέθηκε τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ… Σύμπτωση Τρίτη: Οι οικολόγοι πράσινοι παλεύουν για το 3% και αναζητούν με κάθε τρόπο ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ένα περιστατικό, ένα γεγονός…Σύμπτωση τέταρτη: Πριν μία εβδομάδα ο ευρωβουλευτής Τρεμόπουλος ζητά στο ευρωκοινοβούλιο να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου!
Διαβάστε τη συνέχεια http://xryshaygh.wordpress.com/

3 σχόλια

  1. Ρε Τρελοπουλε γιατι τρεχεις εις τας Ευρωπας,εχει και εδω Κ.Ι.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tremopoule,ipalile k tsiraki tou soros tha erthi k i sira sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φατσες ηλιθιες. ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.απλυτοι μου φαινονται τα μαλλια τους εχουν λιγδα.
    αφηστε η γριετζο πισω πρεπει να πλενεται καθε πασχα.εξαλλου αυτοι ολοι κανουν οικονομια στο νερο..φανταζεστε μποχα. βγηκε και ο τρελοπουλος να μας κανει και υποδειξεις.εκανε και η μυγα κωλο.μονο να κανετε ανθελληνισμο ξερετε ενω τα φιλαρακια σας τους γυφτοσκοπιανους μαζι με τον βουλγαροριζο τον λιανη και τον γκει βαλιανατο τους γλυφετε τον κωλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.