Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

... ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟ - MONO ΣΤΟ "ΣΤΟΧΟ" Δεν κρύβουν την χαρά τους οι γυφτοσκοπιανο...

...
ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟ - MONO ΣΤΟ "ΣΤΟΧΟ"

Δεν κρύβουν την χαρά τους οι γυφτοσκοπιανοί για το ενδεχόμενο να έχουμε Γιωργάκη πρωθυπουργό και Λοβέρδο Υπουργό Εξωτερικών και μάλιστα το κάνουν απροκάλυπτα και με δημόσιες δηλώσεις τους. Ο πρέσβυς μάλιστα των Σκοπίων στο Λονδίνο Γκεόργκι Σπάσοφ (Βούλγαρος είναι ο άνθρωπος και το παίζει "μακεδόνας") έσπευσε να πανηγυρίσει δηλώνοντας:

"Το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Λοβέρδος -ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου- έχουν ήδη ανακοινώσει μιά διαφορετική προσέγγιση στη διαφορά μας με την Ελλάδα" ο πρέσβυς συνέχισε λέγοντας πως "βασική προυπόθεση είναι η ελληνική πλευρά να προβεί σε περαιτέρω παραχωρήσεις"

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν αυτές οι παραχωρήσεις που ζητάει ο πρέσβυς είναι και εδαφικές. Την "Λερίν" θέλουν ή την "Σολούν"; Ας διευκρινίσουν για να ξέρουν και τα φιλαράκια τους τι μπορούν να τους δώσουν. Γιατί το όνομα το έχουν ήδη παραχωρήσει. Να δούμε όμως μετά ποιός Αστυνομικός θα έχει άντερα να τους φυλάξει. Ή κι αν θα φτάνει ολόκληρος στρατός για να τους παράσχει μιά σχετική ασφάλεια! Αυτά είναι τα ρίσκα όταν παίζεις με την Εθνική Κυριαρχία.

"ΣΤΟΧΟΣ"

16 σχόλια

  1. Ιδού η απόδειξη λαέ τις Ελλάδας, ακόμα δεν ανακοινώθηκε ο γάμος και αρχίσαν τα νταούλια, όλοι στις επάλξεις, την μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι προδότες είναι η βία με πολύ μίσος.

    Όλοι οι φορείς ιστολόγοι και οργανώσεις που μπορούν να κινητοποιήσουν τον λαό, να ενεργοποιηθούν συνεργαζόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοί μου φίλοι, ο ΛΑΟΣ κατέβασε επιτέλους, μετά από χρόνια ανυπόμονης αναμονής, ως υποψήφιο βουλευτή τον... συνΈλληνα Ψινάκη!

    Είναι βέβαιο ότι μ' αυτήν την κίνηση του θα πάρει αρκετούς ψήφους, γιατί όλοι οι τρύπιοι θα τρέξουν με χαρά να ψηφίσουν το... δικό τους παιδί. Και είναι και πολλοί, παναθεμά τους!

    Αλλά, μ' αυτήν την υποψηφιότητα που κατεβάζει το ΛΑΟΣ μας δίνει την δυνατότητα να καταλάβουμε τι είδους πατριωτικό κόμμα είναι. Έίναι πια ξεκάθαρο πως το ΛΑΟΣ είναι πατριωτικό κόμμα (κυριολεκτικά!) του κώλου.

    Άντε, με το καλό και την Χειλουδάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είτε το δημοσιεύσετε το σχολιό μου, είτε όχι, είμαι σίγουρος πως και σεις κατά βάθος δεν θα διαφωνείτε και πολύ μ' αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to λαος αφηνει ανοιχτο το ενδεχομενο συνεργασιας με το πασοκ.για την εξουσια ολοι το βουλωνουν τελικα και ξεχνουν εθνικισμους του κωλου.ακουσατε το λαος να πει τιποτα για τις δηλωσεις του λοβερδου?τσιμουδια ολοι,εχει ξεφτιλιστει η ελλαδα πλεον και δεν βλεπω φως,να μας ειρωνευωνται τα φρικουλα οι σκοπιανοι οπως εγραψε ενας φιλος και να μας κοροιδεουν και το χειροτερο δεν μας υπολογιζουν διοτι εχουν παρει χαμπαρι οτι μας κανανε κουρελες οι πολιτικοι,τουλαχιστον οι πολιτικοι της τουρκιας και των σκοπιων ειναι εθνικιστες οχι σαν τους δικους μας τους πουλημενους..αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AN BRHKES SE AYTHN THN ANARTHSH PATHMA GIA NA THN PEIS STO LAOS, SE LYPAMAI RE TYPE...

    "ENAS POY POTE DEN PSIFISE LAOS KAI OYTE TORA HA PSIFISEI"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η δηλωση Λομβερδου με αφησε αφωνο! Ομως θα ηταν πιο δημοκρατικο να τον αφησουμε να εξηγησει! γιατι για να γυρισουν καποιοι στην ελλαδα σημαινει οτι ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ, εχουν ελληνικο διαβατηριο, σκεφτονται ελληνικα, και αποκηρυσσουν τον ψευτομακεδονισμο! Δεν ξερω ισως να κανω και λαθος! Ας περιμενουμε εξηγησεις! Αφου οι γυφτοσκοπιανοι αισθανονται μακεδονες, ας ασπασθουν την ελληνικη γλωσσα, πολιτισμο , κουλτουρα, παιδεια, και τοτε ας ειναι καλοδεχουμενοι! Να ακουω τον Μ. Αλεξανδρο να μιλαει βουλγαρικα με ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι! Δεν διεκδικω το αλαθητο, ισως και να σφαλλω κιολας! περιμενω επιχειρηματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. POSO LOOSER EINAI OI KENTRODEKSIOULIDES POU AUTOI OI ANTHROPOI MPOREI NA KYVERNISOUN KIOLAS? AYTH THN EIDHSH DEN PREPEI NA THN MATHOUN OLOI OI ELLHNES? TI KANOUME? GIATI KATHOMASTE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ κατάλαβα καλά, το πρόβλημα της Πατρίδας μας, οι φωτιές, η οικονομία, η συρρίκνωση της Δημοκρατίας, το μέλλον των παιδιών μας, το ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, η ανικανότητα των Κυβερνώντων, η διαιώνιση του δικομματισμού και όλα τα κακά της μοίρας μας , αιτία έχουν τον ... ΨΙΝΑΚΗ ε; Δηλαδή αν ο Ψινάκης κατέβει με το ΛΑ.Ο.Σ σημαίνει Εθνική τραγωδία ε; Και αν ΔΕΝ κατέβει, ως δια μαγείας, λύνονται ΟΛΑ τα προβλήματα !! Για δείτε ρε παιδιά κατάντημα. ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ο Ψινάκης και ο ΚΑΘΕ ΨΙΝΑΚΗΣ.
    Καταλάβατε τώρα γιατί μας πιάνουν χαϊβάνια και χοροπηδάνε στίς πλάτες μας οι sorros, tzefry, kostas κ.λ.π; Γιατί ενω ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ χάνονται εμείς ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ!! Μην ψηφίσετε Ψινάκηδες που θα μας καταστρέψουν, αλλά ΛΟΒΕΡΔΟΥΣ που θα μας.. σωσουν.
    Κι αν κατέβαινε καιο SOROS, ε,τότε ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ θα τον ψηφίζαμε. Καταλήγω στη ρύσση του Ιησού:"ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΕΙΣΘΕ ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΕΠΟΥΝ" μας πάει... ΓΑΝΤΙ.
    Μάλλον θάπρεπε να ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ γιατί την ωρα που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ , ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ πολιτικοί πάνε να ξεπουλήσουν ΠΑΤΡΙΔΑ, ΙΕΡΑ & ΟΣΙΑ , εμείς να σχολούμαστε αν ο τάδε ή δείνα καλλιτέχνης , θα ... εκτεθεί με το Α ή Β κόμμα.
    ΕΛΕΟΣ ! ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υποθέτουμε λοιπόν ότι ο Λοβέρδος γίνεται υπουργός Εξωτερικών (όντως κακό αν κάνει πράξη τις δηλώσεις του). Υποθέτουμε επίσης ότι ο Ψινάκης φέρνει 1 ακόμα έδρα στον Λα.Ο.Σ. (αφού θα τον ψηφίσουν πολλοί). Το ότι ο Λα.Ο.Σ. θα βγει ενισχυμένος από αυτή την κίνηση, το ότι η φωνή του για τα εθνικά μας θέματα θα γίνει πιο δυνατή, είναι κακό; Όχι βέβαια!
    Στην πολιτική ισχύει πάντα το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".
    Και σε τελική ανάλυση ο Ψινάκης δεν τα κονόμησε ούτε από το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, ούτε από τα ομόλογα, ούτε από την Ζίμενς, ούτε από το Βατοπαίδι. Άλλοι είναι οι...καθώς πρέπει κύριοι που τους ψηφίσατε και τα κομόνησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι δηλωσεις Λοβερδου αποδεικνυουν το ποσο επικυνδινο ειναι να γινει ο Παπανδρεου Πρωθυπουργος.Μου προκαλει σοκ και δεος.Γι αυτο ειμαι διατεθειμενος να ψηφισω ακομη και ΣΥΡΙΖΑ προκειμενου να συμβαλλω στην μη αυτοδυναμια του πασοκ παρολο που δεν εχω τιποτα το κοινο με αυτους.Πιστευω οτι ολοι εμεις που απογοητευθηκαμε απο την ΝΔ και πηγαμε στο Λαος θα πρεπει να επιστρεψουμε στην ΝΔ γιατι αυτο επιτασει το συμφερον της αγαπημενης μας πατριδας.Προσωπικα δεν δινω δεκαρα τσακιστη για τα κομματα που ολα εχουν τα χαλια τους αλλα το να ερθει ο Παπανδρεου στην Κυβερνηση θα ηταν η απολυτη κατοστροφη για την χωρα μας.Ο Γκρουεφσκι,ο Ερντογαν ,οι Αμερικανοι θα εχουν αρχισει το παρτυ και θα τριβουν τα χερια τους.Αυτη την χαρα ο Ελληνικος λαος δεν πρεπει να τους την δωσει.Ο Καραμανλης μπορει να εχει κανει πολλα λαθη αλλα ειχε το στο στομαχι να πει ΟΧΙ στους Αμερικανους στο Βουκουρεστι παρα τις απειλες και τους εκβιασμους και για αυτο πιστευω οτι με τα σημερινα δεδομενα καθε Ελληνας που νοιαζεται πρωτα για την Ελλαδα μας και επειτα για την καλοπεραση του θα πρεπει να ψηφισει Καραμανλη μεχρις ωτου υπαρξει καποια αλλη καλυτερη λυση ειτε αυτη θα ειναι στο πασοκ ειτε οπουδηποτε αλλου.Οι δηλωσεις Λοβερδου ειναι προκλητικες και απαραδεκτες και και πρεπει να αναδειχθουν απο τα διαπλεκομενα ΜΜΕ που μεχρι τωρα τις εχουν κανει γαργαρα προκειμενου να μην προκαλεσουν ζημια στο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοιτάχτε τον Βορίδη, και όχι τον Ψινάκη.
    Μη κρύβεστε πίσω από τη ψήφο διαμαρυρίας και αναλάβετε ευθύνες. Δν πρόκειτε να αλλάξει η πατριωτική πολιτική του το ΛΑΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ωστε να ακουστούν οι σωστές απόψεις στα Εθνικά θέματα.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. στοχε το θεμα γραφει οτι η αλβανικη κυβερνηση εκλεψε απο τους ελληνες της βορειου ηπειρου 8500 στρεματα,εχει συνεντευξη την νινα γκατσουλη που λεει για την ντορα μονο που δεν τους πλακωσε στο ξυλο τους ελληνες της αμερικης,η μαυρουκα αμερικανα πηγε κρυφα στην εδεσσα και συναντηθηκε σε ταβερνα με σκοπιανους και ουρανιο τοξο και κατεληψε οτι υπαρχει μακεδονικη μειονοτητα γλωσσα κτλ,ολοι κοιμουνται οι ελληνες και οι εχθροι οργιαζουν.πολυ υποστηριξη το θεμα στο πασοκ τι γινεται ρε για τον λοβερδο κουβεντα οι εφημεριδες.πουλημενοι ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ κύριε Σιδέρη. Θα μπορούσε ο Καρατζαφέρης κρατώντας αυτούς που έχει (ακόμα και την Τζαβέλλα), με την προσθήκη μερικών σοβαρών υποψηφίων και επιμένοντας σε Εθνικές θέσεις, να διατηρήσει, και ίσως να αυξήσει τα ποσοστά του. Ο Ψινάκης μπορεί να του προσθέσει, αλλά το πιο πιθανό είναι να του αφαιρέσει ψήφους. Ο κόσμος δεν εστιάζει στον Ψινάκη επειδή αν κατέβει με το ΛΑ.Ο.Σ θα σημαίνει Εθνική τραγωδία, ή κρίνοντας τον Ψινάκη αυτόν καθαυτόν (ο οποίος βέβαια είναι κίναιδος και ανήθικος και δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του), αλλά γιατί διαπιστώνει έντρομος ότι ο Καρατζαφέρης για τους ψήφους θα κάνει τα πάντα, δεν έχει φρένο. Όσο για το ποιους θα ψηφίσουμε, σίγουρα ούτε sorros, ούτε tzefry, ούτε kostas, ούτε Ψινάκηδες,ούτε ΛΟΒΕΡΔΟΥΣ.
    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνέλληνες..Προσέξτε τί ψηφίζετε..Ας απαιτήσουμε από τους πολιτικούς..Δυστυχώς για την κατάντια μας ευθυνόμαστε μόνο εμείς..Δεν έχω πολλές επιλογές..Θα ψηφίσω τους καλύτερους από τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ..Διότι κ Λαος, Χρυση Αυγή πολύ ωραία τα λένε όταν βρεθούν στην εξουσία να δούμε τί θα κάνουν..Άκουσα το ΛΑΟΣ να αποκαλεί επικίνδυνη την κυβέρνηση του Πασοκ, μακάρι να συγκυβερνήσουν, το βλέπω όμως δύσκολο..Η πολιτική μας είναι ήδη χαραγμένη με βάση το εθνικό μας χρέος..Μας κάνανε υπόδουλους..Είμαστε όλοι σκλάβοι..Είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι..Συγχαρητήρια στόχε..Είσαι πάντα στην καρδιά μου..Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η ευημερία της Ελλάδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. To PASOK,einai edo,enomeno,Lhstriko!
    O laos den ksexna pioi tou prhzoune ta aytia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για μερικούς που θέλουν να υποστηρίξουν τις επιλογές του ΛΑΟΣ και του κου Καρατζαφέρη. Ο λόγος που έχουμε απογοητευτεί κάποιοι απο τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ αγαπητέ, είναι ότι το ΛΑΟΣ τόσο καιρό διαλαλούσε ότι υπηρετεί την πατρίδα, το ήθος την εντιμότητα στην πολιτική και όχι την αποχαύνωση και την στειρότητα του εγκεφάλου απο τα πουστοριάλιτι σόου και την γκέι γεννιά που υπηρετεί ο Ηλίας Ψιψινάκης, στον οποίο έκανε πρόταση το ΛΑΟΣ. Άσχετα με το αν θα δεχτεί ή όχι εμάς του έλληνες πατριώτες μας πειράζει το γεγονός ότι τόλμησε σε έναν τέτοιον άνθρωπο που ανατρέπει όλες τις αξίες που πιστεύαμε ότι έχουμε βρει στο ΛΑΟΣ, να κάνει πρόταση υποψηφιότητας μόνο και μόνο για να μαζέψει ψήφους. Κρίμα για τον Θανάση Πλεύρη, κρίμα για τον Άδωνη που τους γνωρίζω προσωπικά,αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή απο το να δώσουμε την ψήφο μας στην Χρυσή Αυγή! Εαν η Χ.Α. είχε αποτινάξει απο πάνω της τις νεοναζιστικές μαλακίες θα ήταν η ελπίδα μας, τώρα απλά είναι η μόνη επιλογή στο πολιτικό κατεστημένο. το σίγουρο είναι ένα πάντως.... με Βαίτση και Ψινάκη.... "Είσαι γκέη; ψήφισε ΛΑΟΣ". Τέλος!
    Νεκτάριος - Πειραιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.