Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΟΡΣΕ ΣΤΕΦΚΟΒΣΚΙ...

... ΑΥΤΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ... Είναι ο Όρσε Στεφκόβσκι, παραδοσιακός τραγουδιστής στα...

...
ΑΥΤΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
...
Είναι ο Όρσε Στεφκόβσκι, παραδοσιακός τραγουδιστής στα Σκόπια που σπέρνει ψέμματα και μίσος για την Ελλάδα μας και την Μακεδονία σε όλον τον κόσμο. To βίντεο με το τραγούδι ΟΧΕΤΟ κατά της Πατρίδας μας σας το δημοσιεύσαμε από εχθές το πρωϊ και το αργά το βράδυ αφού είχε κυκλοφορήσει αρκετά στο διαδίκτυο το ανηπαρήγαγε και ο ζούγκλας, συνοδεύοντας το από άπειρες ΠΑΠΑΡΙΕΣ (που λέει και ο φίλος του ο Ζουράρις...)

Ο Όρσε Στεφκόβσκι λοιπόν, που αυτή την εποχή βρίσκεται στα Σκόπια, είναι αυτός που θέλει να...περπατήσει στην «Σολούν» αλλά δεν θα προλάβει. Του υποσχόμαστε όμως ότι αργά ή γρήγορα θα τον σύρουμε δεμένο ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ δίπλα από τον Λευκό Πύργο και κάτω άπο το άγαλμα του Στρατηλάτη μπας και βάλει μυαλό... Διαδώστε την φωτογραφία του σκουληκιού όπου υπάρχουν Έλληνες αφού εκεί αυτός ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΕΝΟΣ τύπος, βρίσκει πρόσφορο έδαφος ανάμεσα σε προδότες και γενίτσαρους, να απλώσει το δηλητήριο του. Πέρυσι και πρόπερσι βρισκόταν στην Αυστραλία όπου και έδωσε σειρά από συναυλίες με παρόμοιες ανθελληνικές εκτελέσεις, σε Σύδνεϋ, Μελβούρνη και Αδελαϊδα. Η ροή πληροφοριών για τον φουκαρά που δεν έχει καταλάβει μάλλον ότι ΕΜΠΛΕΞΕ, ξεκίνησε. Και δεν σταματάει...

"ΣΤΟΧΟΣ"

35 σχόλια

  1. ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ... ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE PAIDIA, STON CANADA MENO KAI EXO ARXISEI IDI NA STELNO E-MAIL. KANTE TO KAI ESEIS RE MAGKES APO THN ELLADA. PANTOY GEMISTE TON TOPO KAI TO INTERNET ME AYTH TH SKATOFATSA.

    KSENITEMENOS LEXOVITIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kounia pou ton kounage pou elege kai o aeimnhstos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ.
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΕΥΘΥΝΩΝ (ΤΥΠΟΥ MEA CULPA TOY ΑΝΔΡΕΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΛΑΘΗ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ
    (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ)ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ΕΑΥΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΛΑΘΟΣ Ή ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΕΦΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΖΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ, ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ. ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ορσε Στεφκόβσκι;;; Όχι. ΟΡΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ. Αυτό να είναι απο δω και μπρος το όνομα του ηλίθιου και αν του "βαστάει", τι το λέει και δεν το κάνει. Για να μάθει μια και καλή πόσα απίδια χωράει ο σάκκος. (και πόσες ελληνικές ξιφολόγχες ο κώ..ος του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ηλίθιο ανρωποειδές Όρσε (γαμπρέ κουφέτα). Δεν υπάρχει πόλις στην Ελλάδα που να ονομάζεται "Σολούν". Υπάρχει μόνο μία που ονομάζεται Θεσσαλονίκη, προς τιμήν της κόρης του Φιλίππου του Β', και συζύγου του Κάσσανδρου Θεσσαλονίκης. Μην την λες λοιπόν Σολούν, γιατί απλά αποδυκνύεις περίτρανα πως εισαι ένας σκατόσλαβος του κερατά και ουδεμία σχέση έχεις με την Ελληνική προ αιώνων Μακεδονία. Πανύβλακα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΟΧΗ. TO ΣΟΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ti prosoxh re file ayto einai akomi xeirotero gi aytous
    oi gyftoules oute kan onoma gia thn thessalonikh den exoun kai thn lene solun?
    pantws as dokimasoun na paroun thn solun
    sto telos tha katalixoune na exoune parei thn P(SOLUN)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MA KALA H POLITEIA TI KANEI ANTE ASPOUME GIA TA SKOPIA OTI DEN THN SIMFEREI H ELLADA TI KANEI GI AUTO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΕΤΟΣ. ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΒΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΛΙΓΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ , ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ , ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ , ΑΥΤΙΑ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΞΑΝΘΙΕΣ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι θες δηλαδη να κανει η Ελλαδα ?
    Αντε να του φτιαξουμε κανα ιμαμ μπαιλτι , κανα κεφτεδακι , κανα μουσακα μπακλαβα και αλλα ελληνικοτατα φαγητα και μετα να του παμε και εναν Ελληνικο καφε που ειναι τουρκικος .
    Οι τουρκοι τι κανουν για ολα αυτα που τους εχουμε παρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν φταίει αυτός. Η Ελλάδα φταίει που τον έμαθε (αυτόν και τους ομοίους του) να στέκεται στα δύο πόδια (αντί για τα τέσσερα), του έμαθε να μιλάει (για να μην γρυλίζει), τού έμαθε μουσική και άλλα πολλά, που ξεχωρίζουν το ανθρώπινο είδος από τα κτήνη. ΛΑΘΟΣ. Άν είχε μείνει ακόμα πάνω στα δέντρα (εκεί που του πρέπει δηλαδή)η Ελλάς δεν θα αντιμετώπιζε σήμερα τέτοιου είδους προβλήματα. Απλώς θα του πετούσαμε που και που καμιά μπανάνα και θα ήταν τρισευτυχισμένος. Ενώ τώρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε ανώνυμε 10/6/09 2:09 μμ.
    Πολλοί Έλληνες κάνουν το λάθος (πιθανόν λόγω ονομασιών που έχουν επικρατήσει) να αποδίδουν στους Τούρκους διάφορα πράγματα τα οποία ούτε κατά διάνοια είναι δικά τους. π.χ. η (ή το) γιαούρτι, μια πανάρχαια ελληνική εφεύρεση της γαλακτοκομικής που εφαρμόστηκε κατά πρώτον στην Μικρά Ασία και απο κει σε όλον τον κόσμον. Οι ίδιοι οι Τούρκοι αν και διαφημίζουν ότι το γιαούρτι "εφευρέθηκε" κάπου στην...Τουρκία προ πολλών ετών, εντούτοις, δεν τολμούν να διεκδικήσουν την πατρότητα, διότι τους διαψεύδει η ίδια η Ιστορία. Οταν "εφευρέθηκε" το γιαούρτι, αυτοί ήταν χαμένοι στην έρημο Γκόμπι. Το ίδιο συμβαίνει και για τα υπόλοιπα νομιζόμενα ως τουρκικά. (φαγητά τοπονύμια κλπ.) Όταν οι Τούρκοι φάνηκαν στο προσκήνιο της Ιστορίας (περίπου το 600 μ.χ.), είχαν μία γλώσσα που αποτελείτο από 9 λέξεις, και το μεγαλύτερο έργο τέχνης που είχαν κατασκευάσει μέχρι τότε, ήταν ένα περιδέραιο από κόκκαλα σκύλου. Το κυρίως φαγητό τους δε, ήταν ωμό κρέας αλόγου χτυπημένο κάτω από την σέλλα του αλόγου που ίππευαν. Ήλθαν όμως σε επαφή με αυτοκρατορίες και λαούς που κουβαλούσαν αιώνες πολιτισμού (Έλληνες, Ρωμαίους, Άραβες, Πέρσες, Χετταίους κλπ), με αποτέλεσμα να "εξευγενιστούν" κάπως. Κατακτώντας μάλιστα και την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, μέσα σ΄'ολα, κατέκτησαν και την κουζίνα της και επόμενο ήταν, και να επικρατήσουν οι ονομασίες που ήθελαν οι κατακτητές, αλλά και με το πέρασμα του χρόνου, κάποιοι μέσα στην νέα αυτοκρατορία που προέκυψε, να επινοήσουν και νέα φαγητά. (Μελιτζάνες δεν υπάρχουν στην έρημο Γκόμπι). Έτσι οι με διάφορα άλλα λαχανικά γεμιστές μελιτζάνες άλλαξαν όνομα έγιναν ιμάμ, κ.ο.κ. Όπως και τα τοπονύμια της Μικράς Ασίας ακόμα Ελληνικά είναι. Σμύρνη-Ισμίρ, Ικόνιο-Κόνια, Αλεξανδρέτα-Ινσκεντερούμ (από το Ισκεντέρ- Αλέξανδρος) Αττάλεια-Αντάλια, Τραπεζούς-Τραμπζον και πάει λέγοντας. Επίσης μεγάλη παραπληροφόρηση επικρατεί σχετικά με την μουσική. Οι αρχαιοελληνικοί δρόμοι της μουσικής (φρυγικός, αιολικός, δωρικός, λύδιος,ιωνικός κλπ, οι οποίοι αργότερα μετονομάστηκαν σε βυζαντινούς) καθώς και η πανδουρίς (κοινώς 3χορδο μπουζούκι) είναι 100% ελληνικά επιτεύγματα και εφευρέσεις. Ο "Ζευς-Μπέκος" χορός (ένας τελετουργικός χορός προς τιμήν του Διός κατά την παρασκευήν Μπέκου δηλαδή ψωμιού) ονομαζόμενος σήμερα ζεϊμπέκικο, ουδεμία σχέση έχει με τους Τούρκους. Οι Τούρκοι απλώς τα βρήκαν και τα χρησημοποίησαν. (δεν τους ψέγω. Αυτά μπορούσαν, αυτά έκαναν, αλλά τους ζηλεύω για το πόσο πατριώτες είναι). Όσο για τον καφέ, ούτε τούρκικος είναι ούτε Ελληνικός. Κατάγεται από την Αιθιοπία και οι πρώτοι διδάξαντες (τρόπους παρασκευής ροφημάτων κλπ) είναι οι Άραβες. Επομένως εμείς ούτε πήραμε, ούτε χρωστάμε κάτι στους Τούρκους. Αντιθέτως αυτοί (και άλλοι πολλοί) μας χρωστάνε τα πάντα.
    ΥΓ1. Όλ'αυτά μπορείς κάλλιστα να τα επαληθεύσεις από διάφορες εγκυκλοπαίδειες, περιοδικά ειδικού ενδιαφέροντος, διαδύκτιο.κλπ.
    ΥΓ2. Βέβαια στις σφαγές στις γενοκτονίες και στις καταστροφές, παραμένουν αξεπέραστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ότι ο "Στόχος" δημοσιεύει την φωτογραφία του είναι πολύ καλο, αν το κτήνος ταξιδεύει στο εξωτερικό κάπου θα σκαλώσει, εγώ μένω στην Σουηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. επρεπε οι χρυσαυγιτεσ που διεκοψαν το δηθεν μακεδονικο λεξικο να πιασουν τον προδοτη το ρεμαλι τον βαλλιανατο και να του χωσουν ενα ψαρι στον κ.ο .λ ο ζωντανο να σπαρταραει θα του αρεσε πολυ πολυ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εσσεται ημαρ ζητω η ελλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. den mporw na pistepsw oti h ellhnikh politeia den kanei tipota h toulaxiston den thelw na to pistepsw!Isos na kribontai synferonta triton amerikanoi px pou to pisteuw kai den afhnei na isakoustoun ta logia ths elladas!kai kati allo asxeto poia h gnwmh sas amerikh rwssia kai h sxesh tous me ths ellada??
    10/6/09 6:52 μμ anonyme mporeis na me diafotiseis esy h kapoios allos pou na exei gnwsh tou thematos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οταν ερθει ,ο φοιβος απολλων και οι ολυμπιοι θεοι ολοι οι ,,προδοτες ανθελληνες δεν θα γλιτωσουν εσσεται ημαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σα το Ταμτάκο είναι ο παλιόγυφτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://www.facebook.com/pages/manage/updates.php?id=36155088770&sent=1&e=0#/group.php?gid=66264245663&ref=nf


    "Μπαμπά είναι αλήθεια ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι σκοπιανός;" "Οχι παιδί μου. Ο ξεναγός είναι από τα Σκόπια" ΑΠΕΡΓΙΑ ΞΕΝΑΓΩΝ

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν και το έβγαλα για τον... συνεργάτη του, εν τούτοις σας παραθέτω μία δημιουργία κάμποσο σχετική :

    http://www.youtube.com/watch?v=zUX0hIRRIAQ

    Καλή ακρόαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σας έχω νέα....~~ Διαβάστε.

    *******************************
    kalimera-bounces@list.pasok.gr
    [kalimera] Fwd: εκπαιδευτικό εργαστήρι - Μετανάστες φτιάχνουν τα blog τους σε 3 ώρες


    ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!


    Subject: εκπαιδευτικό εργαστήρι - Μετανάστες φτιάχνουν τα blog τους σε 3 ώρες


    μετά από συζήτηση με θανάση π. ξεκινάμε κάτι σαν το "Ανοίγουμε τις υποδομές του is-pasok προς τα έξω". Με ορίζοντα 3 δράσεων μέσα στον επόμενο χρόνο. Η 1η δράση είναι έτοιμη σαν σύλληψη, για τις επόμενες 2 προτείνουμε, το συζητάμε.

    Τίτλος: Μετανάστες φτιάχνουν τα blog τους σε 3 ώρες  (σε 3 φάσεις)

    Φάση 1: Το Σάββατο 4 Ιουλίου στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ - http://antiracistfestival.gr/ .  7-11 το βράδυ στήνουμε σε real-time blog σε όσους μετανάστες και μεταναστευτικές οργανώσεις έρθουν, και τους βοηθάμε να εξοικιωθούν με το εργαλείο.

    Φάση 2 Όποιος έρχεται για blog γράφεται και σε ένα google group που λειτουργεί σαν self-help ομάδα ανάπτυξης αυτών των blogs για τους επόμενους 2 μήνες. Το παρακολουθούμε διακριτικά χωρίς να φορτωθούμε κάτι παραπάνω.

    Φάση 3 Μετά από 2 μήνες (αρχές Σεπτεμβρίου) οργανώνουμε μια συνάντηση με τους διαχειριστές των blogs που έχουν επιβιώσει με στόχο να δούμε τι έκαναν και ένα τελευταίο γρήγορο κύκλο εκπαίδευσης για το προβλήματα που παρασουσιάστηκαν.

    τα blog από εκεί και πέρα πλεόυν στη θάλλασα του διαδικτύου ή βουλιάζουν


    πρόχειρα, χρειαζόμαστε για το αντιρατσιστικό

    - 5 εκπαιδευτές (Γιώργος, Λάμπρος, Παύλος, Αλέξανδρος, άλλοι;)
    - 7-8  laptops
    - 2 access points
    - ένα καλό σενάριο για την εκπαίδευση με διάφορες παραλλαγές ανάλογα με τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν. Θα ετοιμάσω ένα draft για να συμπληρώσετε εσείς που τα ξέρετε καλύτερα.


    ΑΥΤΑ.............


    Νeraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τον Ορσε, άστον πάνω μου.
    Μια κατάρα και μην ανησυχήσετε που δεν θα τον ακούτε. Δεν θα ετοιμάζει τίποτα.
    Εμείς θα του ετοιμάζουμε. Κόλλυβα.

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν ειναι δυνατον το καθικι λεει ανοιχτα στο τραγουδι του οτι θελει την Θεσσαλονικη να γινει σκοπιανη

    Κατα τα αλλα δεν εχουν λεει αλυτρωτικες βλεψεις για την Ελλαδα

    Σκατοψευτρονια σκοπιανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. O Orse stis 2 Iouliou tha vriskete sto Litoxoro Katerinis,na pate na tou klasete ta arhidia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. An o orse vriskete ontos stis 2 Iouliou sto Litoxoro Katerinis mazevomaste na pame na ton svisoume??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. σκ@τ@ στα μούτρα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΣΚΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Den ftanei pou den exoune na fane tipota, mou vgazoun kai tragoudia kata tis Patridos mas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! More den gamiountai leo ego oi Paliogyftoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akoma kai to Idio to Kratos tis Boulgarias tous lei, "oti eseis den eiste apogoni ton Arxaion Makedonon, eiste Boulgaroi, milame tin idia akrivos glossa!!!"

    Ala afti tipota, to violi tous. Kala eixe pi totes o Milosevic tis Serbias, na kaname symaxia me Serbia kai na xtipagame ta Skopia kai na mirazame ta edafi. Ala os synithos oi diki maa, mia zoi malakes!!!!!!!!! Ntropi sas!!!!!!!!! STA OPLA STA OPLA NA PAROUME STA SKOPIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν ξερω τι να πω και τι να κανω!!!

    Εχω δυο παιδια και δεν ξερω τι θα μαθουν στο σχολειο τους.

    Απο εμενα μαθαινουν την πραγματικοτητα.

    Και η πραγματικοτητα ειναι οτι τους ΑΦΗΝΟΥΜΕ και τα κανουν αυτα γιατι ειμαστε ΧΟΡΤΑΤΟΙ και ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ενω αυτοι ΠΕΙΝΑΝΕ !!!

    Πεινανε για φημη για δοξα για χρημα για πατριδα που δεν εχουν και ζηλευουν οχι μονο εμας αλλα ολο τον κοσμο. Μονο που τυχανει να ειμαστε εμεις οι ΜΑΛΑΚΕΣ που ειμαστε κοντα τους στο χαρτη και ουτε μιλαμε ουτε λαλαμε.

    " Χεστους μωρε τους αξεστους τα λιγουρια"

    Αυτο λεμε και απο δω παν κι αλλοι.

    ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ εαν τους αφησουμε κι αλλο να παιρνουν ανασα!!!!!!!

    Οσο για ΛΑΜΟΓΙΑ των κυβερνησεων ΑΥΤΑ πρεπει πρωτα να μην τους αφησουμε σε χλωρο κλαρι!!

    Τωρα οσο για αυτον τον Ορσε που θα παει κατι θα του περασει απο το μυαλο και θα ειναι ενα των 9mm διαμετρημα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καπου θα τον πετυχουμε και τοτε... θα καταλαβει οτι ο Βασιλειος ο Βουλγαροκτονος ηταν φιλευσπλαχνος σε σχεση με μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Του αφιερώνω το κομμάτι των SPITFIRE - MACEDONIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΕΙ ΑΡΧ..ΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣ'ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΟΥ..ΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. KOYNIA ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΟΥΡΚΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣΠΟΡΕ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΡΗΤΗΚΟΙ ΘΑ ΣΕ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ,ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.