Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΣ...

Kαμαρώστε με ποιόν έκανε παρέα η Μακ Ντούγκαλ στην Έδεσσα... .... Για να μαθαίνει ΟΛΟΣ ο κόσμος τι κουμάσια είναι αυτοί που συνωμοτούν κατά ...

Kαμαρώστε με ποιόν έκανε παρέα
η Μακ Ντούγκαλ στην Έδεσσα...
....
Για να μαθαίνει ΟΛΟΣ ο κόσμος τι κουμάσια είναι αυτοί που συνωμοτούν κατά της Πατρίδας μας στην δυτική Μακεδονία... Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται ο αιφνιδιασμένος ψευτοπαπάς που στην δεύτερη το έχει πάρει απόφαση... Έίναι τραβηγμένη μετά από "ντου" στο δωμάτιο που ο ψευτοπαπάς έβγαζε τα μάτια του καβάλα στο... δελφίνι... που σπεύδει να καλύψει το πρόσωπο του σε μιά εποχή που δεν υπήρχε photoshop και Η/Υ είχε μόνο η NASA...
Ο ίδιος ψευτοπαπάς (που σήμερα αυτοαποκαλείται "αρχιμανδρίτης της μακεδονικής εκκλησίας", αυτές τις ημέρες έκανε και ψευτοκηδεία στην Αριδαία παραχώνοντας έναν φουκαρά από την περιοχή στο Νεκροταφείο του Δήμου. Στο Δήμο όπου θα πρέπει να ζητηθούν ευθύνες κάνουν πως δεν έχουν ιδέα, ούτε ο γαλάζιος "αντάρτης" Δήμαρχος ούτε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος... Μάλιστα λένε ότι "αρμόδιος" για αυτά είναι ο... νεκροθάφτης. Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται τι στοιχεία δημιουργουνται με αυτό το περιστατικό και τι επίσημα έγγραφα έχει στα χέρια του και μπορεί να χρησιμοποίήσει ο τσαρκνιάς για να πείσει κάποιους πώς υπάρχει λειτουργούσα "μακεδονική εκκλησία" στην Ελλάδα... Το θέμα δεν είναι απλό, ούτε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι... Ήδη σήμερα το απόγευμα που συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Αριδαίας τους ανάψαμε μιά φωτιά αλλά δεν φτάνει... Γι αυτό...
...
ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ο συνάδελφος σας από την Κοζάνη έκανε τόσα χιλιόμετρα για να έρθει στην Νίκη στο φυλάκιο και να μας προτρέψει να εγκαταλείψουμε το σημείο όταν είχαμε αποκλείσει την είσοδο των προβοκατόρων και πρακτόρων του γειτονικού μορφώματος. Κι αν θέλετε μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, εμείς λέμε καλά έκανε!. Σεις... μέσα στον Νομό σας, στην διπλανή πόλη, είναι δυνατόν να αγνοήσετε, πως συντελέστηκε μιά ιδιαίτερα αξιόποινη πράξη, με σημαντικότατες προεκτάσεις, που μάλιστα είναι δυνατόν να προκαλεί στοιχεία ή πλαστά τεκμήρια που θα χρησιμοποιηθούν για την απαξίωση της Εθνικής μας Ασφάλειας και της Κυριαρχίας, από την εχθρικη προπαγάνδα; Να μην σας χαλάσουμε το Σαββατοκύριακο, αλλά την Δευτέρα θα πρέπει οπωσδήποτε να είστε στην Αριδαία, γατί την Τρίτη θα αντιδράσουμε αλλιώς...
...
Υ.Γ. Κι εσύ Δάνη Τζαμτζή που είσαι και βουλευτής και π. πρόεδρος της Κ.Ε. Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ρηγίλλης, αυτός που σου έφαγε τον εκλεκτό σου στην Αριδαία είναι που έχει χάσει τον έλεγχο... Αλλά να ξέρεις πως έχεις χάσει κάθε δικαίωμα να αντιδράσεις αφού μάθαμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λουτράκι (δίπλα στην Αριδαία) έδωσες κάτι βραβεία σε κάτι ύποπτους, στα πλαίσια εκδηλώσεων που στο "φόντο" τους ακούγονταν ύποπτα "μακεδονικά" τραγούδια από συγκρότημα που η γνωστή παρέα έφερε από τα Σκόπια... Δεν έχεις γραφείο να σε ενημερώνει για να μην πέφτεις σε τέτοιου είδους παγίδες?
...
"ΣΤΟΧΟΣ"- ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!

4 σχόλια

  1. να δείτε, που η Μακ-έτσι, είναι τα Ελοχίμ που λέει ο Λιακόπουλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΕΡΩΧΕ ΣΤΟΧΕ.
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΑΛΟΥΧΙΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΟΥ ,ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.

    ΒΓΑΖΕ ΣΤΟΧΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ
    ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΙΤΛΟΣ "ο ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ"

    ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί τις βάζετε και τις ξαναβάζετε και τις ξαναβάζετε (εσείς και όποιοι αλλοι δημοσιογράφοι) αυτές τις φωτογραφίες του παπα Τσαρκνια; Δε λεω,ομοφυλόφιλος είναι,αλλά για τους ΟΗΕδες αυτά είναι ψιλά γράμματα και η "μπογιά" αυτήν πλέον "δεν περνάει". "Ανθρώπινό του δικαίωμα" θα πουν και μπορεί να κατηγορήσουν τους φορείς της Ελλάδος (όπως η εκκλησία) για "καταπάτηση και των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων" απο πάνω. Στο τέλος τέλος,μπορεί να πετάξουν και κανένα υπονοούμενο για τα ομοφυλοφιλικά σκάνδαλα που συνέβαιναν στην εκκλησία επί αειμνήστου Χριστοδούλου!

    Αν θέλετε να εκθέσετε τον παπα Τσαρκνιά και όσους συνεργάζονται μαζί του υπάρχουν κι άλλοι τρόποι,ποιο αποτελεσματικοί!!! Δεν έχετε παρα να δημοσιεύσετε κείμενά του ή και προκυρήξεις του,μέσω των οποίων ζητά απόσχιση της Μακεδονίας απο την Ελλάδα!

    Μπορείτε δημοσιεύσετε κείμενά του ή και προκυρήξεις του καλεί αν όχι άμεσα,σαφώς έμμεσα σε εθνοκαθάρσεις σε βάρος των Ελλήνων.

    Μπορείτε να δημοσιεύσετε κείμενά του και προκυρήξεις του μέσω των οποίων κάνει "ξενοφοβική" προπαγάνδα σε βάρος των Ελλήνων προσφύγων που εγκαταστάθηκαν στη Μακεδονία. (Ακόμη και "ρατσιστικά υπονοούμενα" για τη φυλετική καταγωγή των Τούρκων θα μπρούσανε ίσως να εντοπιστούν στα κείμενά αυτού του "προοδευτικού").


    Μπορείτε να δημοσιοποιήσετε άρθρα του μέσω των οποίων υποστήριζε συνεργασία με τη 17Ν και κατ' επέκτασιν,έκανε προπαγάνδα υπερ του εγχωρίου οργάνου της διεθνούς τρομοκρατίας!!!



    Μπορείτε τέλος να δημοσιοποιήσετε τους λόγους της αποχωρήσεώς του απο το Ουράνιο Τόξο. Έτσι θα εκτεθεί και ο Βασκόπουλος που συνεργάστηκε με αυτόν στην επίσκεψη της Μακ Ντούγκαλ και αυτός που συνεργάστηκε με το Βοσκόπουλο στη συγκεκριμένη περίπτωση!



    ΈΤΣΙ ΘΑ ΕΚΕΘΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΣΑΡΚΝΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΟΗΕΔΕΣ! Το αν είναι "ομοφυλόφιλος" πολύ που τους καίει... Το μόνο στο οποίο εκτίθεται με αυτό,είναι η ασυνέπειά τους ως προς τα θρησκευτικά του καθήκοντα. Απο εκεί και πέρα όμως τίποτε παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.