Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ

Τον φυλάνε τέσσερεις για να μην δραπετεύσει... Ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής από τα πρωτοπαλήκαρα του Γεωργίου Παπαδόπουλου και έγκλειστος ...

Τον φυλάνε τέσσερεις για να μην δραπετεύσει...

Ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής από τα πρωτοπαλήκαρα του Γεωργίου Παπαδόπουλου και έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλού βρίσκεται με έμφραγμα στο νοσοκομείο. (όχι των φυλακών).
Ο 85χρονος Ντερτιλής που αρνείται εδώ και δεκαετίες να υπογράψει δήλωση μετάνοιας, όπως ακριβώς και ο αρχηγός της 21ης Απριλίου, βρίσκεται φρουρούμενος από τέσσερεις αστυνομικούς έξω από το δωμάτιου για να μην... δραπετεύσει!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ!!!

9 σχόλια

  1. Να προλάβουμε να του πάρουμε dna να κλωνοποιηθούμε, γίνεται; Σπάνιο είδος αντρισμού. Μόνο και μόνο γι αυτό, θα έπρεπε η δικαιοσύνη να αναρωτηθεί πού έσφαλε στην απόφασή της για το πρόσωπό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοπρόσκυλα Πολιτικοί...Αν ήταν κανας προδότης κουμουνιστοσυμμορίτης όχι μόνο έξω θα ήταν αλλα θα τον ειχαν κάνει κ ήρωα...καλή αναρωση στον στρατηγό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στον στρατηγό ΝΤΕΡΤΙΛΗ . Ο στρατηγός πρέπει να είναι το ιδανικό για κάθε Έλληνα πατριώτη . Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα η δικαιοσύνη ακολουθεί την πορεία των πολιτικών ,όταν θα πάψουν να υπάρχουν πολιτική τότε θα έχουμε και πραγματική δικαιοσύνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ στον στρατηγό ΝΤΕΡΤΙΛΗ . Ο στρατηγός πρέπει να είναι το ιδανικό για κάθε Έλληνα πατριώτη . Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα η δικαιοσύνη ακολουθεί την πορεία των πολιτικών ,όταν θα πάψουν να υπάρχουν πολιτική τότε θα έχουμε και πραγματική δικαιοσύνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα πρέπει να παίρνουν παράδειγμα ανδρείας Ελληνος Αξιωματικού στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και να διδάσκεται το σθένος , η λεβεντιά και η αγάπη προς την Πατρίδα αυτού του ανθρώπου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο στρατηγούλης εκτελούσε ιδιοχείρως όμως... αυτό πού το πάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψυχούλα ο Ντερτιλής, τι καλός άνθρωπος ρε παιδί μου...Πολύ λεβέντης εξάλλου, καθάρισε τον 20χρονο Μιχάλη Μυρογιάννη εν ψυχρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παράδειγμα προς μήμηση ο Ντερτιλής;!!!!
    Ωραία ανέκδοτα λέτε παιδια μην σας χάσουμε

    Γιώργος Τσομπανίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.