Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ...

Καβάλα στο δελφίνι... Την ΕΙΔΗΣΗ... κάτω δεξιά, με τον ψευτοπαπά την είδατε... Νομίζουμε ότι δεν πάει άλλο... Μαζευτείτε λοιπόν εδώ όλοι το ...

Καβάλα στο δελφίνι...

Την ΕΙΔΗΣΗ... κάτω δεξιά, με τον ψευτοπαπά την είδατε... Νομίζουμε ότι δεν πάει άλλο... Μαζευτείτε λοιπόν εδώ όλοι το βραδάκι που θα ανασύρουμε μιά καταχωνιασμένη φωτογραφία! Άιντε για να μάθει ο κόσμος με τι κουμάσια έχουμε να κάνουμε!


(Να βρούμε και το e-mail αυτής της Μακντούγκαλ να της το στείλουμε να ξέρει με ποιούς έκανε παρεάκι εδώ που μας κουβαλήθηκε...)

3 σχόλια

  1. ΒΑΛΕ ΣΤΟΧΕ ΤΟΝ ΚΥΝΑΙΔΟ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ....ΔΕΛΦΙΝΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ.

    ΑΧ!!! ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΕ Γ.ΚΑΨΑΛΗ, ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε πανέξυπνοι, νομίζετε πως τραβάει ζόρια με τους ομοφυλόφιλους η λεγάμενη σαν κι εσάς για να κερδίσετε τίποτα με το να της στείλετε τις φωτό; Πόσο κρετίνοι μπορεί να είσαστε επιτέλους; Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να γράψει ακόμα πιο σκληρή ανθελληνική έκθεση (για τους έλληνες που δεν ανέχονται τους ομοφυλόφιλους και πάνε να ξεφτυλίσουν τους αντιπάλους τους βγάζοντας τους τα σεξουαλικά άπλυτα στη φόρα).

    Α και που'στε - αν δε θέλετε να ξεφτυλίζεστε τελείως με αυτές τις φωτό πρέπει να βρείτε και που έκανε θεραπεία για την καράφλα του ο τραγόπαπας γιατί στις φωτό έχει λίγα μαλλιά και στην πραγματικότητα έχει μπόλικα στην κεφαλή του.

    Αντί να ασχολείστε με το πουλί και την κωλοτρυπίδα του Τσαρκνιά δεν κοιτάτε πως να κουνήσετε τους κολλητούς σας στην ΕΥΠ να βάλουν στις ερυθρές λίστες τα παλληκάρια των οργανώσεων των βουλγαρόριζων:
    http://www.macedonian.org/About/board.asp (αυτοί είναι οι Βουλγαρομάνοι)
    http://www.unitedmacedonians.org/about_us.html#executive
    http://www.mhrmi.org/about.asp
    http://umdiaspora.org/content/view/31/67/
    Και μη μας λέτε "έχουν γνώση οι φύλακες" - ο Igor Zvezdakoski, Director, Economic Development του τελευταίου (UMD) ήταν πρόσφατα για πάνω από 1 μήνα στην Ελλάδα (έχει ανεβάσει και φωτό στο Νετ) και πήγε Θεσ/νίκη, Βέρροια, Νάουσσα, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Έδεσσα και Φλώρινα σε συγγενείς και γνωστούς. Αυτόν ποιός παπάρας τον άφηνε να μπαινοβγαίνει στα ελληνοσκοπιανά σύνορα;

    Αν έχετε αρχίδια δημοσιεύστε το όνομα του - είναι ο Rogi στο www.maknews.com. Άντε να χεστούν λιγάκι πάνω τους οι καρεκλοκένταυροι της ΥΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου δεν έχεις δαπόλυτα δίκιο... Το θέμα μπαίνει για να καταδειχθεί στους "δικούς μας" πως δεν κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει. Ο καθένας στο κρεβάτι του μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά δεν μπορεί να το παίζει και παπάς... Γι αυτό τον ξεντύσανε και τον ξυρίσανε αλλά αυτός επιμένει... Δηλαδή τον Αττικής γιατί τον φάγαμε? Δεν είναι αποδέκτης η ΜαγκΝτούγκαλ αλλά κάποιοι που με τη βούλα του ελληνικού δημοσίου δίνουν τεκμήρια σε εχθρικά χέρια. Δεν είναι η φωτογραφία η είδηση κι αυτό είναι δεδομένο. Η φωτογραφία είναι επικοινωνιακό εργαλείο για διάδοση της είδησης αφού έχει ξαναδημοσιευθεί και ξαναδημοσιευθεί.
    Όσο για τα στοιχεία που λές, ευπρόσδεκτα αν δεν τα κρατάς για λογαριασμό σου. Εντάξει είμαστε παντού, αλλά όχι και τα πάντα πληρών... Εχουμε και ένα e-mail και δεν νομίζω ούτε κατά διάννοια να σου περνάει από το μυαλό ότι κολώνουμε μπροστά σε οτιδήποτε. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.