Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ... ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΒΑΤΖΕΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΩΤΩΝ!!! Το πόσο καλά πάμε το αποδεικνύουν τα γιουσουφάκια ...

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΩΤΩΝ!!!

Το πόσο καλά πάμε το αποδεικνύουν τα γιουσουφάκια της «Νέας Τάξης» που μέσα στον πανικό τους ανακαλύπτουν απίθανους τρόπους για να σταματήσουν την φωνή μας. Δώστε λίγη προσοχή στο e-mail που μας έστειλε φίλος από γειτονιά της Αθήνας:

«Στο περίπτερο στην διεύθυνση T------- 2- στον K---------- Aττικής κρύβει επανειλημμένα τον στόχο στο άδειο ψυγείο παγωτών του, επίσης δεν αναρτά σε εμφανές σημείο την εφημερίδα. Του έχω κάνει παρατήρηση ήδη αλλά δεν συμμορφώνεται. Παρακαλώ προβείτε σε ενέργειες σας.»
...
Κρύβουμε την διεύθυνση του… γίγαντα που κρύβει τον «Στόχο» γιατί δεν είναι και δύσκολο να βρεθεί κανένας… «μικροτσούτσουνος» και «δικός μας» να του διαλύσει το μαγαζί και να τον κάνει και μάγκα. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να πάρει ένα μάθημα κι αυτός και όποιος άλλος νομίζει πως μπορεί να παίζει μαζί μας. Όπως ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΦΗΕΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ. Φτάνει να είμαστε εμείς ενήμεροι για ανάλογα περιστατικά. Ας ρωτήσει λοιπόν να μάθει πως το φυσάει και δεν κρυώνει συνάδελφος του από την Λάρισσα που είχε ανακαλύψει την ίδια «καβάτζα» για να κρύβει την εφημερίδα μας.
....
Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε πως ο «Στόχος» πρέπει να βρίσκεται ΣΕ ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης εφημερίδων έως και την Τρίτη, ενώ η ΑΝΑΡΤΗΣΗ του είναι ΥΠΟΧΡΕΤΙΚΗ, τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, δηλαδή ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ…

8 σχόλια

  1. MHN ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ "ΚΡΕΜΑΛΑ" ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gia Kypro apo pou mporo na promitheuto tin efimerida tou stoxou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπου υπάρχουν και οι υπόλοιπες ελλαδικές εφηεμρίδες. Δηλαδή παντου. Αν δεν την βρεις σε ένα τέτοιο σημείο, ενημέρωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εδώ πέρα υπάρχουν τέτοια προβλήματα.Συναγωνιστές βάλτε τον στόχο και τις άλλες εφημερίδες σε εμφανη σημεία' η αληθεια όσο και να πειράζει πρέπει να φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΌ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΔΙΑΟΜΗΣ. ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παιδια στην Κυπρο δεν υπαρχουνε εφημεριδες του Στοχου μονο εκ παραγγελειας μπορεις να την προμηθευτεις δηλαδη να τους πεις οτι θα την παιρνεις καθε βδομαδα και αυτοι την κανουνε παραγγελεια απο το πρακτορειο που της παει κατω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.