Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ!

Ο κύριος της φωτογραφίας είναι ο νέος βουλευτής του ΣΥΝονθυλεύματος, Γρηγόρης Ψαριανός . Ο λεγάμενος είναι πασίγνωστος για το βρωμόστομά του...


Ο κύριος της φωτογραφίας είναι ο νέος βουλευτής του ΣΥΝονθυλεύματος, Γρηγόρης Ψαριανός. Ο λεγάμενος είναι πασίγνωστος για το βρωμόστομά του απο το ραδιόφωνο, τις επιθέσεις του στην Εκκλησία και στον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο και τις δηλώσεις του περί Σκοπίων και πάσης φύσεως εθνικών θεμάτων (τις απόψεις δεν χρειάζεται να τις αναπαράγουμε, αν δεν τις ξέρετε, τις φαντάζεστε!). Από αύριο λοιπόν Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ο λεγάμενος αυτός, που τον αναγουλιάζει η Αστυνομία και συντάσσεται με τον αγώνα των άπλυτων, θα είναι και επίσημα βουλευτής! Ο δε επίσης προοδευτικός δημοσιογράφος Θεοδωράκης έσπευσε να του κάνει παρουσίαση απο την τηλεοπτική εκπομπή του. Εκεί λοιπόν, πλην όλων των άλλων, ο Ψαριανός έδωσε ένα πρώτο στίγμα του "έργου" που έχει κατά νου να προωθήσει σαν βουλευτής. Μας ενημέρωσε για την προτίμησή του στο... χασίσι της Καλαμάτας!!! Άλλη μια "ευγενική χορηγία" της Κουμουνδούρου στην Ελληνική κοινωνία. Να τον χαίρονται οι θολοκουλτουριάτηδες σύντροφοί του!

9 σχόλια

  1. ένα είναι το σίγουρο... ότι η βουλή θα έχει πολύ ενδιαφέρον...εάν συνεχιστεί αυτό και την επόμενη τετραετία... θα πάψουμε να βλέπουμε ριάλιτι και μεσημεριανά και θα το ρίξουμε όλοι στο κανάλι της βουλής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα πρώτα πράγματα για τα οποία έβγαλαν ανακοίνωση ήταν υπερ του βιβλίου της Ιστορίας της Ρεπούση
    Διαβάστε εδώ

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=834505&lngDtrID=244

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται η διαφορά! Στα «παράθυρα», Γεωργιάδης, Βορίδης και Βελόπουλος δίδουν άλλο τόνο. Τώρα ακούγονται πράγματα που παλιά δεν τα έθιγαν καθόλου. Παρακολουθούσα χθες τους γνωστούς καραγκιόζηδες Κουναλάκη και Γιαννουλάτο vs. Βορίδη και Γεωργιάδη και το ευχαριστήθηκα, Ναι, συμφωνώ, αν συνεχίσουν έτσι, η νέα Βουλή θα έχει ενδιαφέρον. Θα δείχνουν όμως όλες τις συνεδριάσεις από το κανάλι της Βουλής; Αυτό είναι το ζήτημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
    ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ
    ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
    ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ
    [[ΜΕΤΑ ΤΟΝ [ΠΑΙΔΙ] ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΤΩΡΑ
    ΗΛΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΑΡΙΑΝΟΥ
    ΕΛΛΑΔΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝΕ
    ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ
    [ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑ Ο ΡΩΧΑΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΕΜΖΗΣ]
    Ο ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γεωργιάδης από την εκπομπή του δήλωσε πω θα γράφει τις υπερωτήσεις του σε βίντεο και θα τις προβάλει...
    Οπότε και να μη θέλουν να το δείχνουν θα τα βγφάζει στη φόρα ο Άδωνις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eimaste toso gia ta mpaza re paidia? to eida xtes kai epatha plaka....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το να πίνει κάποιος χασίσι δεν αποτελεί στίγμα των αριστερών.
    Ολοι ξέρετε οτι ουσίες οπως αυτή είναι αρκετά διαδεδομένες σε ολες τις κοινωνικές βαθμίδες ανεξαρτήτου πολιτικής ιδεολογίας.
    Τον κ. Ψαριανό δεν τον γνώριζα μέχρι τώρα.
    Παραδέχομαι όμως την ειλικρίνειά του.
    Μακάρι να έχει την ίδια ειλικρίνεια και στο πολιτικό του βίο,όπως το ίδιο εύχομαι και για όλους τους πολιτικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ? Ε? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΥΡΙΕ ΨΑΡΙΑΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εκτός από τον Ψαριανό στο ΣΥΡΙΖΑ είναι και ο Μανώλης Γλέζος που ανέβασε την ελληνική σημαία στον ιερό βράχο της ακρόπολης, με γνήσια παληκαριά και τόλμη. Σε αντίθεση με αυτόν που πάλεψε για τη λευτεριά της πατρίδας μας, η δεξιά έχει να αναδείξει μόνο αμερικανόδουλους και εθνοπροδώτες με κουκούλες. Διαβάστε λίγο ιστορία για να δείτε ποιος είναι ο κίνδυνος για την πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.