Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛ Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ!

Μέλος του ΔΣ του πασίγνωστου "Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη" (που πολλά ακούστηκαν ειδικά αυτές τις μέρες) είναι ένας εκ των...












Μέλος του ΔΣ του πασίγνωστου "Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη" (που πολλά ακούστηκαν ειδικά αυτές τις μέρες) είναι ένας εκ των πανεπιστημιακών που έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξή τους στον Ευάγγελο Βενιζέλο! Ο Τζουμάκας πριν λίγες μέρες μίλησε για διαπλοκή και συγκεκριμένα εκδοτικά συμφέροντα, το ίδιο και ο Τράγκας, αλλά και ο Ταρζάν! Φυσικά αυτά που λέμε εμείς πολλά χρόνια τώρα, θυμήθηκαν σήμερα να τα... δημοσιοποιήσουν, γιατί το "παιχνίδι" δεν παίρνει την τροπή που θέλουν. Και για του λόγου το αληθές, μη τυχόν και βρεθούν "κάποιοι" κακόπιστοι να μας ρωτήσουν που το ξέρουμε, διαβάστε και μόνοι σας:


Στην από 24.5.2007 συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΛ Α.Ε., που εκλέχθηκε από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 24ης Μαΐου 2007, συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα ως κατωτέρω :

1. Χρήστος Δ. Λαμπράκης, Δημοσιογράφος, Πρόεδρος Δ.Σ.

2. Σταύρος Π. Ψυχάρης, Δημοσιογράφος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος

3. Ιωάννης Γκ. Γκούμας, Πλοίαρχος ΕΝ, Μέλος Δ.Σ.

4. Ελένη Ν. Γλύκατζη Αρβελέρ, Πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Ευρώπης, Μέλος Δ.Σ.

5. Παντελής Ι. Καψής, Δημοσιογράφος, Μέλος Δ.Σ.

6. Τρύφων Ι. Κουταλίδης, Δικηγόρος, Μέλος Δ.Σ.

7. Κωνσταντίνος Δ. Λυμπερόπουλος, Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου (ε.τ.), Μέλος Δ.Σ.

8. Ιωάννης Ν. Μάνος, Δικηγόρος, Μέλος Δ.Σ.

9. Στέργιος Γ. Νέζης, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Μέλος Δ.Σ.

10. Αδαμάντιος Α. Πεπελλάσης, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Μέλος Δ.Σ.

11. Νικόλαος Γ. Πεφάνης, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Μέλος Δ.Σ. και

12. Γρηγόριος Δ. Σκαλκέας, Ακαδημαϊκός, Μέλος Δ.Σ.

11 σχόλια

  1. Μα για τον Πεπεπελλάση λέτε; Ε και; Αυτός είχε έλθει μαζί με τον Α. Παπανδρέου το 1958 στην Ελλάδα, κατόπιν προσκλήσεως του Καραμανλή. Ο Παπανδρέου κι αυτός έπαιρναν τότε ως οικονομικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης (ή κάτι τέτοιο) τον τεράστιο μισθό των 80.000δρχ/μήνα. Πρέπει να ήταν ο μεγαλύτερος της εποχής. Αργότερα, όταν το ΠαΣοΚ βγήκε στην εξουσία, τοποθετήθηκε διοικητής της ΑΤΕ.
    Αλλά πού το παράξενο, εκτός του ότι πρέπει να είναι πολύ μεγάλος στην ηλικία πια; Εγώ δεν ήξερα καν ότι ζούσε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καναδας αναγνώρισε τα...Σκόπια.

    Ψαχνω από το πρωι δήλωση του Καρατζαφέρη που να με καλύπτει και δεν βρίσκω τίποτα πουθενά! Εβαλε κι αυτός το μεταξωτο βρακάκι τόσο γρήγορα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, που είναι κορυφαία στο χώρο της και έχει στηρίξει την ελληνικότητα του Βυζαντίου όσο κανείς άλλος, είναι στο διοικητικό συμβούλιο. Αυτό, τι σημαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αρβελερ ειχε προτεινει συνεργασια Ελλαδος τουρκιας στο Αιγαιο, συνεκμεταλλευση κτλ στα πλαισια της ειρηνικης γειτνιασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλος ο κόσμος λέει τα Σκόπια Μακεδονία.Μόνο εμείς τα λέμε Σκόπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Πατρέας:

    Ο Καρατζαφέρης έχει κάνει πάμπολλες δηλώσεις για την Μακεδονία και έδειξε (ο μόνος) την πρέπουσα στάση στην Ευρωβουλή. Εσύ δηλώσεις θέλεις, ή πράξεις; Διότι, αν θέλεις δηλώσεις, ο τύπος είναι γεμάτος και μάλιστα όλων των πολιτικών, πλην ΚΚΕ και ΣΥΝ, οι οποίοι σιωπηλά συναινούν.
    Η καλύτερη δήλωση του Καρατζαφέρη ήταν ότι, αν ο Καραμανλής δηλώσει καθαρά και χωρίς περιστροφές ότι θα βάλλει βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αν δεν αλλάξουν όνομα, εκείνος δέχεται να αποσύρει τον ΛαΟΣ από τις εκλογές του 2007!
    Φυσικά έμεινε αναπάντητη.

    Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιτήδειους πισινούς. Το αν ο Γ.Κ. έχει τέτοιον, θα δείξει. Μέχρι σήμερα καλά τα πάει, νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αρβελέρ ήταν κάποτε σπουδαία και πατριώτισσα... Από τότε, και εδώ και αρκετά χρόνια, έχει κάνει πολλές παραχωρήσεις στην παγκοσμιοποίηση. Κάθε φορά και χειρότερα. Το λέω μετά λύπης μου, επειδή τήν παρακολουθώ. Όλο και περισσότερο λέει πράγματα που δεν μού αρέσουν. Το λέω μετά λύπης μου, και δεν είναι ένα ούτε δύο αυτά που έχω επισημάνει τα τελευταία χρόνια...

    Ζούμε σε εποχή δύσκολη συναγωνιστές, και για κανέναν δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Αλλά εμείς θα παραμείνουμε στις επάλξεις έστω και μόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σημαίνει ότι η κ. Αρβελέρ δεν έτρεξε να στηρίξει την υποψηφιότητα Βενιζέλου. Γιατί οι πανεπιστημιακοί πριν απο όλα πρέπει να αποδεικνύουν το ενδιαφέρον τους για την Παιδεία και όχι να διατυμπανίζουν τα πιστεύω τους για τα κόμματα και τους μαντράρχες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μισό λεπτό, γιατί και την Αρβελέρ αλλά και το Γιανναρά, τους έχω ακούσει να μιλάνε για "συνεκμετάλλευση".

    ΑΛΛΑ,

    εννούν ΚΑΙ την Ελλάδα να έχει λόγο στους ενεργειακούς πόρους των δυτικών παραλίων της σύγχρονης Τουρκίας. Ειδικά ο Γιανναράς, το έχει πει πολλές φορές.

    Για παράδειγμα, αντί να επεκταθούμε στα 12 μίλια, να πάμε στα 9 και να έχουμε λόγο και στα παράλια της Ιωνίας.

    Αυτή η πρόταση, εκ πρώτης όψεως είναι "περίεργη", αλλά είναι πολύ πονηρή. Και σίγουρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διπλωματικό όπλο, ώστε να πιστεί "έξυπνα" η Τουρκία, χωρίς να φαινόμαστε εμείς οι "αδιάλλακτοι".

    Μη διαστρεβλώνουμε τις θέσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε...ΡΕ.... ΤΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ 9 ΚΑΙ 12 Ν.Μ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ... ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ. ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ. ΤΕΛΟΣ! ΤΕΛΟΣ! ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12 NM και ας δουμε ποιο ειναι πιο γρηγορο το τουρκικο F16 ή ο S300

    Αν ειχαμε τα κοτσια να παρουμε τα sukhoi θα βλεπαμε την παλικαρια των τουρκων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.