Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νεκρή γυναίκα με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία - Εισαγγελική παρέμβαση

 Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (03/06) μια γυναίκα 91 ετών από τον Αλμυρό, η οποία νοσηλευόταν στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο Βόλου ...


 Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (03/06) μια γυναίκα 91 ετών από τον Αλμυρό, η οποία νοσηλευόταν στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο Βόλου με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και σηπτικό σοκ, μετά τα απανωτά κρούσματα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Η γυναίκα εισήχθη με σηπτικό σοκ και συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στις 18:30 την Κυριακή (02/06) και απεβίωσε σήμερα νωρίς το πρωί στις 4:20.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, ο θάνατός της δεν έχει συσχετιστεί με την έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας από τις υπόλοιπες περιοχές της Μαγνησίας.

Αναμένεται πλέον η λήψη βιολογικών υγρών για να διαπιστωθεί αν ο θάνατος προήλθε από σαλμονέλα, ενώ σε δεύτερη φάση θα διενεργηθεί νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα τα οποία επιδεινώθηκαν με τη σαλμονέλα.

Στο μεταξύ, για την υπόθεση έχει υπάρξει και εισαγγελική παρέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα επίσημα κρούσματα ξεπέρασαν τα 100 ενώ συνεχίζουν να καταφτάνουν περιστατικά στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Συνολικά 34 άτομα χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και συγκεκριμένα 12 παιδιά στη Παιδιατρική

Κλινική και 5 ενήλικες (4 στην Β Παθολογική και 1 στη ΜΕΘ). Σήμερα νοσηλεύονται 8 παιδιά και 3 ενήλικες (2 Β Παθολογική και 1 ΜΕΘ). 

Ο ασθενής που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ είναι λόγω Κρανιοεγκεφαλικής Κάκωσης από πτώση λόγω αισθήματος αδυναμίας εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας. Επίσης ο ένας ασθενής που νοσηλεύεται στην Β Παθολογική κλινική έχει σαν αιτία εισαγωγής ΑΕΕ – Εγκεφαλικό επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.