Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Και κλάμα τα πρακτόρια: Λουκέτο από το Πρωτοδικείο Κομοτηνής στον «Σύλλογο Φιλάθλων Φενέρμπαχτσε»!

 Να μια μια ευχάριστη είδηση που αποδεικνύει πως κάποιοι στη Δικαιοσύνη κάνουν τη δουλειά τους και επιτελούν εθνικό έργο. Το Πολυμελές Πρωτο...


 Να μια μια ευχάριστη είδηση που αποδεικνύει πως κάποιοι στη Δικαιοσύνη κάνουν τη δουλειά τους και επιτελούν εθνικό έργο.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κομοτηνής εξέδωσε απόφαση για το κλείσιμο του ύποπτου «Συλλόγου Φιλάθλων Φενέρμπαχτσε» που δημιούργησαν στη Θράκη ΜΑΣ οι γνωστοί κύκλοι του προξενείου και της Άγκυρας!

Μάλιστα το τουρκοκόμμα DEB/ΚΙΕΦ κλαίει με μαύρο δάκρυ, ενώ αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μείναμε άφωνοι

Με μεγάλη ανησυχία πληροφορηθήκαμε σήμερα την απόφαση που εξέδωσε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κομοτηνής για το κλείσιμο του Συλλόγου Φιλάθλων Φενέρμπαχτσε στη Δυτική Θράκη. Το γεγονός ότι η χώρα μας η Ελλάδα συνεχίζει την πολιτική να βλέπει δαίμονες παντού και συνεχίζει να πλήττει τους συλλόγους της μειονότητας μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Μια νοοτροπία που δεν μπορεί να ανεχθεί ούτε την ύπαρξη ενός σωματείου που ιδρύθηκε από ανθρώπους που υποστηρίζουν μια αθλητική ομάδα δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία. Δυστυχώς, σήμερα στους αδίκως κλειστούς συλλόγους της μειονότητάς μας προστέθηκε ένας ακόμη και η δημοκρατία της χώρας μας οπισθοχώρησε ενα βημα ακόμα! Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Αθλητικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλάθλων Φενέρμπαχτσε στη Δυτική Θράκη και απαιτούμε να ανακληθεί το συντομότερο δυνατό η άδικη απόφαση κλεισίματος!».

Άντε και σε άλλα με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.